Ako na bezpečné prechádzky s deťmi v cudzom meste?
Ahojte mamičky je niektorá v takej situácii ako ja ?mám muža v zahraničí,rodina ďaleko ,sme v cudzom meste .Občas mám strach ísť von sama s deťmi pretože sa tu pohybujú nejaké indivíduá.Co ste mali zo sebou alebo ako ste reagovali ak ste mali pocit že niekto vám môže ublížiť?Prosím odpovede k veci a nie zosmiešňovanie pretože sa stávajú rôzne prípady.Dakujem za normálne odpovede
Si anonym a mas problem odpovedat na obycajnu otazku. Fakt nechapem v ktorom Slovenskom meste sa bojis cez den ist prejst s detmi? To o akej lokalite sa bavime? Jedine pochopim ak ide o nejaku osadu, inak nechapacka. Skor chapem Tvojho muza, ze mu to tiez pride absurdne. A ano, chodievala som aj sama bez muza v roznych Slovenskych mestach (aj vychod aj zapad). Tri deti do dvoch rokov.
Ale ked mas z toho takuto paranoju, tak kludne maj nozik za opaskom ci v kabelke, kaser alebo neviem fakt... Nevychadzaj z domu bez nejakeho muzskeho kamarata. Inak neviem poradit nic praktickejsie...
Ďakujem zrejme ma chápeš.Nebojim sa nejakých pár kilovych chlapcov ale toto bol zavality chlap asi 50 ročný a nehovoril po slovensky a väčšinou mám dobrú intuíciu
@anonym_autor priblizoval sa k vam chlap a nehovoril po slovensky... Ako vies, ze nehovoril po slovensky ked sa k vam len priblizoval?
Ja neviem, ale neprehanas tak trochu? Na akom nebezpecnom mieste to zijes? Vsak prezrad.
Nebojím sa o seba ale o deti .Minule sa ku mne približoval neznámy chlap .Nezdal sa mi .Keď som povedala deťom "ide po nás otec" zrazu išiel preč .Ako nemyslím si že mať strach s takých ľudí je na psychiatra alebo psychológa
@anonym_autor to prosim ta kde zijes?
@anonym_autor priblizoval sa k vam chlap a nehovoril po slovensky... Ako vies, ze nehovoril po slovensky ked sa k vam len priblizoval?
Ja neviem, ale neprehanas tak trochu? Na akom nebezpecnom mieste to zijes? Vsak prezrad.
@anonym_bfc85b chlap sa približuje, asi hovorí sám so sebou a ešte v cudzom jazyku, ona povie deťom po slovensky, že ide otec a on sa otočí a ide niekde inde.
Mesto uviesť nechce, lebo by ju vysmiali, ako jej muž … podľa mňa to bude neopodstatnená paranoja, alebo sa veľmi chce vrátiť do rodného mesta a hľadá zámienky. Hlavne, že jej mesto je ešte nebezpečnejšie, ale tam sa ona nebojí. Fakt neviem, či sa tu bavime o Slovensku, či nejakej Kolumbii.
V dnešnej dobe je tvoj strach oprávnený a vôbec si nemyslím že by si mala navštíviť psychiatra. U nás sa i v okolí obchodných centier pohybujú rôzne indivíduá/ nie iba na odľahlejších miestach/, minule napadli za bieleho dňa jedného pána s manželkou, chceli jej zobrať kabelku. Máme známeho ktorý istý čas pracova lv SBS, každý deň dačo riešili. Máš deti, je pochopiteľné že ich chceš chrániť.
@hytal ona má úplne iný problém ako že chce chrániť deti, veď čítaj čo píše, to je návštevu lekára a to myslím vážne, bez nejakej irónie
Ty si prisla z ri..i sveta ?😳😳😳
Zijem v zahranici vo velkomeste kde je to ozaj „farebne“ ale ist von za bieleho dna sa nebojim teda 🤔🤔
@anonym_autor a prečo si v tom cudzom meste? Ved chod domov. Nechápem vôbec o com hovoríš,ved napíš viac konkrétne.
Ďakujem každému za normálne odpovede ale nie za odpovede typu že mám ísť na psychiatriu to je akože cez.Myslela som si že tu si ľudia radia a diskutuju nie že väčšinou tu ľudí posielajú na psychiatriu za niečo úplne normálne
Ďakujem každému za normálne odpovede ale nie za odpovede typu že mám ísť na psychiatriu to je akože cez.Myslela som si že tu si ľudia radia a diskutuju nie že väčšinou tu ľudí posielajú na psychiatriu za niečo úplne normálne
@anonym_autor prečo nenapíšeš konkrétne mesto?
ty si sa s tým chlapom, čo ťa "ohrozoval" aj rozprávala, keď vieš, že nehovoril po slovensky? A nemýľ sa, tie, čo ti radia psychiatra/psychológa, ti radia dobre. Nie kaser, s tým ty narobíš viac problémov než bez neho
som zvedava ci sa niekedy dozvieme aj nazov toho mesta.Lebo na vsetko mozne odpoved je ale na nazov ani za pana nie 🙄 ja chodim napr aj do Berlina za kamosmi tam teda cierneho je pozehnane coho len chces arabiada,narkomaniada a chodime dnom, nocou po vonku a nik nam nic nespravil.Teda nemusela som zatial pouzivat ziadne extra obranne zdroje
@anonym_autor Za nieco normalne ta nikam neposlem, ale tvoje teorie su ozaj na odbornika. Neznamych chlapov na ulici su stovky, nepoznas predsa kazdeho. A nehovori po slovensky ? To je uz aj u nas bezne, vzorka z nasho panelaku : Zidovka, Indovia, Polka, Ukrajinci, Spanielka, Portugalec, Cinania, Ciganka a jej deti ...
@anonym_autor Za nieco normalne ta nikam neposlem, ale tvoje teorie su ozaj na odbornika. Neznamych chlapov na ulici su stovky, nepoznas predsa kazdeho. A nehovori po slovensky ? To je uz aj u nas bezne, vzorka z nasho panelaku : Zidovka, Indovia, Polka, Ukrajinci, Spanielka, Portugalec, Cinania, Ciganka a jej deti ...
@patrike
Teda ty bývaš tiež v inom multi kultu paneláku 😁
Ďakujem zrejme ma chápeš.Nebojim sa nejakých pár kilovych chlapcov ale toto bol zavality chlap asi 50 ročný a nehovoril po slovensky a väčšinou mám dobrú intuíciu
@anonym_autor Ale, no tak...Cudzí chlap, nehovoril po slovensky...ale ihneď rozumel, že "ide po nás otec". Ani len hubu na teba neotvoril, iba sa pozrel, ale ty si presvedčená, že nehovoril po slovensky.
Ďakujem za normálnu odpoveď
@anonym_autor ja by som to tipla mozno aj na Nitru, nemam pravdu? Tam je problem ist cez mesto aj za bieleho dna bez strachu, aby ta pri Mlynocoh niekto nesfackal alebo neokradol. V kazdom pripade ak si z Nr je tu obchod Waragod kde ti poradia co si kupit pre taketo pripady. Alebo im zavolaj.
Pre vlastne dobro vyhľadaj psychiatra.Toto je už chorobne, bude sa to s tebou len zhoršovať
Aspoň kvôli detom vyhľadaj lekára

V dnešnej dobe je tvoj strach oprávnený a vôbec si nemyslím že by si mala navštíviť psychiatra. U nás sa i v okolí obchodných centier pohybujú rôzne indivíduá/ nie iba na odľahlejších miestach/, minule napadli za bieleho dňa jedného pána s manželkou, chceli jej zobrať kabelku. Máme známeho ktorý istý čas pracova lv SBS, každý deň dačo riešili. Máš deti, je pochopiteľné že ich chceš chrániť.
Ďakujem za normálnu odpoveď