icon

Ako naučiť dieťa na nočník bez plaču?

Včera o 13:23

Ahojte mamky dcérka má 2,5r. Doma si dava dole plienku aby mala nohavičky, na nočník aj na WC si sadne rada niekedy tak odsedi aj 10 minút. Nenútim ju ani nič podobné problem je ten ze len sedí a nic. Ked už nechce oblečie sa a ide sa hrať prejde par minút a pociká sa. Z jednej strany som rada že sa snaží sama nechať plienku z druhej strany už nestíham prať ocikane saty každý deň niekedy aj viac ako 5x. Takto to ide už par dni. Sadne si, sedí, postavi sa ide si ďalej a o pár minut sa pociká🫠 plienku zas doma nechce, trha si ju dole.

lukbe
Včera o 14:22

Raz sa naučí, ešte nie je pripravena.

sisska96
Včera o 15:36

Treba ju naučiť, už je veľká

anonym_49bbff
Včera o 15:48

Skuste plienkove nohavicky namiesto klasickych plienok. Tie si sama stiahne a natiahne ked bude potrebovat.

sense
Včera o 15:52

zrejme nie je pripravená, skusila by som plienkove nohavičky

anonym_59edcf
Včera o 15:58

Nechaj ju, kľudne do troch rokov. Ona pochopí naučí sa. V lete sa naučí uvidíš🙂 Reči typu už je veľká, nepočúvaj. To väčšinou píšu prave matky, ktoré sa moc nestarajú o deti.

andreatytler
Včera o 23:34

A key bola bez nohavic? Mozno by ju to motivovalo ze by nemala kam ten moc pustit a skor by jej docvaklo ze sa to robi do nocnika. Mojmu synovi vadilo but pocikany, takze ja som nohavice dala. Vadi to tvojej dcere ked je v mokrom?