icon

Ako odpovedať dieťaťu, prečo sme sa rozhodli mať ho?

Včera o 12:47

Ako by ste odpovedali dieťaťu na otázku, prečo sa rozhodli ho mať? Pre kontext, je to škôlkarka. Otázka ju napadla pri tom ako si listovala knihu o bábätkách. Som zvedavá, lebo ma to prekvapilo, že nad tým rozmýšľa.

anonym_759772
Včera o 12:48

lebo nám niečo v živote chýbalo a to bola ona 🙂

anonym_7b99ca
Včera o 12:49

už len vymyslieť niečo pekné a príjemné pre detské uško. 🙂

anonym_5e1496
Včera o 12:49

@anonym_autor "Pretože vedeli, že budeš úžasná"

anonym_068ab2
Včera o 12:52

lebo ked sa dvaja lubia, narodi sa babatko, ktore nasmu zivotu dalo iny rozmer a zmysel.

bolarazjedna
Včera o 12:52

Lebo sme sa s ockom natoľko ľúbili, že o tu lásku sme sa chceli podeliť , a všetko, čo je úžasné a krásne na tomto svete, sme chceli naučiť a ukázať niekomu, kto je z nás dvoch, z našej lásky.
Mam dieťa v podobnom veku, ešte sa to neopytalo.

anonym_bf1789
Včera o 12:54

@anonym_autor to hovorim casto synovi pri narodeninach. Vie ze som chcela dieta 11 rokov a az potom sa mi to splnilo. Chcela som rodinu aj s tatom a ked ho vybrali z bruska /sekcia/ prisla sestricka s piatimi babätkami a ako vzala toho najkrajsieho chlapceka bol si to ty. Rad to pocuva pribeh samozrejme je dlhsi.

marsmykkok
Včera o 13:00

Lebo ste sa ľúbili s jeho otcom a chceli ste byť kompletná rodina a túžili ste po dieťatku...

januska12323
Včera o 13:07

@anonym_autor lebo ste sa tak ľúbili a chceli ste lásku dať ďalej?

selenka7
Včera o 13:08

Lebo sme ta lubili este skor, nez si k nam prisla 🙂

anonym_5e95cc
Včera o 13:15

Prvé čo ma napadlo povedať : Bol to omyl . Prepáč, ale neplánovali sme ťa .

Ale aby som nebol zlý. Toto je video ktoré by vám mohlo pomôcť https://m.mojevideo.sk/b3o

anonym_bf68dd
Včera o 13:24

Ja som nasej povedala, ze to ona si vybrala nas ( a podakovala jej za to❤️). My s ockom sme sa len silno lubili a “pootvorili dvere”.

sisamisaaa
Včera o 13:58

A ty si jej neodpovedala hneď? Čo si jej povedala, že si to premyslíš a odpovieš jej za 2 hodiny? :D

anonym_0b6791
Včera o 14:03
@anonym_5e95cc

Prvé čo ma napadlo povedať : Bol to omyl . Prepáč, ale neplánovali sme ťa .

Ale aby som nebol zlý. Toto je video ktoré by vám mohlo pomôcť https://m.mojevideo.sk/b3o

@anonym_5e95cc Vlado si to ty? 🤣

anonym_77fcb3
Včera o 14:22

@anonym_autor no a preco ste sa rozhodli ju mat? Ved povedz pravdu. Asi nie kvoli pridavkom ani kvoli tomu ze vsetci maju deti.

anonym_276299
Včera o 14:24

Odpoved: Zlatko, ja som chcela iba poumyvat podlahu ...

anonym_55dcb9
Včera o 14:30

Isla som v tom, že sa hovorí, že deti si vyberajú svojich rodicov. Že sa vznášala hore na oblaciku a videla nás, ze by bolo super mat nás za rodicov a ked videla, že sme len my dvaja, tak prišla k nám. Veľmi dobre to prijala a bolo to v obdobi, ked som zvažovala, či odist z prace, alebo pôjdem na matersku a dali sme tomu len jeden pokus, takze to úplne vyzerá, že na tom oblaciku naozaj na nás cakala a ešte sa aj narodila v ten deň ako ja a je cela ja, takze to nahoda nebola🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Včera o 14:54
@sisamisaaa

A ty si jej neodpovedala hneď? Čo si jej povedala, že si to premyslíš a odpovieš jej za 2 hodiny? :D

@sisamisaaa odpovedala som, ale bola som zvedavá, aké odpovede by ste dali vy....

marsmykkok
Včera o 15:08
@anonym_autor

@sisamisaaa odpovedala som, ale bola som zvedavá, aké odpovede by ste dali vy....

@anonym_autor A čo si odpovedala? Za mňa je najlepšia tá pravda, že proste spoznali sme sa s otcom, ľúbili sa a boli spolu a preto sme spolu spolu chceli mať aj dieťa aby sme boli rodina kompletná... Vymýšľať kadejaké rozprávky prikrášlené za mňa je cez dieťa si to pamätá a potom ako môže mať dôveru neskôr ak zistí že matka mu tliachala totálnu kravinu, toto je proste pravda že ak sa dvaja ľudia spoznajú a ľúbia sa chcú mať spolu aj deti a byť rodina.

autor
Včera o 17:40

Povedala som, že sme nad bábätkom neuvažovali, dokým sme už nezistili, že ju čakáme, a potom, keď sme si predstavili, že bude v našej rodine, tak sme vedeli ako ju budeme ľúbiť a že chceme byť jej rodičia.

euka210
Včera o 18:16

@anonym_autor lebo sme ho chceli, citili sme sa bez dietata neuplni

arek00
Včera o 18:22

Moja ešte v škôlke verila na bociana 😎 a neskôr to prišlo samé

marsmykkok
Včera o 18:23
@anonym_autor

Povedala som, že sme nad bábätkom neuvažovali, dokým sme už nezistili, že ju čakáme, a potom, keď sme si predstavili, že bude v našej rodine, tak sme vedeli ako ju budeme ľúbiť a že chceme byť jej rodičia.

@anonym_autor Za mňa dobré ak teda bola neplánovaná. Lebo ste povedali pravdu krajšie zabalenú. K deťom treba byť úprimný, lebo napríklad keby jej teraz povieš že ste veľmi po nej túžili a chceli ju a plánovali a napríklad neskôr medzi rečou príde téma že ty si napríklad chcela ísť študovať a ostala si tehotná tak proste bude vedieť že si klamala a potom ak deťom malým rodičia trepú kraviny a neskôr zistia že to boli bludy jasné že im ako staršie nedôverujú...