Ako odpovedať dieťaťu, prečo sme sa rozhodli mať ho?
Ako by ste odpovedali dieťaťu na otázku, prečo sa rozhodli ho mať? Pre kontext, je to škôlkarka. Otázka ju napadla pri tom ako si listovala knihu o bábätkách. Som zvedavá, lebo ma to prekvapilo, že nad tým rozmýšľa.
už len vymyslieť niečo pekné a príjemné pre detské uško. 🙂
@anonym_autor "Pretože vedeli, že budeš úžasná"
lebo ked sa dvaja lubia, narodi sa babatko, ktore nasmu zivotu dalo iny rozmer a zmysel.
Lebo sme sa s ockom natoľko ľúbili, že o tu lásku sme sa chceli podeliť , a všetko, čo je úžasné a krásne na tomto svete, sme chceli naučiť a ukázať niekomu, kto je z nás dvoch, z našej lásky.
Mam dieťa v podobnom veku, ešte sa to neopytalo.
@anonym_autor to hovorim casto synovi pri narodeninach. Vie ze som chcela dieta 11 rokov a az potom sa mi to splnilo. Chcela som rodinu aj s tatom a ked ho vybrali z bruska /sekcia/ prisla sestricka s piatimi babätkami a ako vzala toho najkrajsieho chlapceka bol si to ty. Rad to pocuva pribeh samozrejme je dlhsi.
Lebo ste sa ľúbili s jeho otcom a chceli ste byť kompletná rodina a túžili ste po dieťatku...
Prvé čo ma napadlo povedať : Bol to omyl . Prepáč, ale neplánovali sme ťa .
Ale aby som nebol zlý. Toto je video ktoré by vám mohlo pomôcť https://m.mojevideo.sk/b3o
Ja som nasej povedala, ze to ona si vybrala nas ( a podakovala jej za to❤️). My s ockom sme sa len silno lubili a “pootvorili dvere”.
A ty si jej neodpovedala hneď? Čo si jej povedala, že si to premyslíš a odpovieš jej za 2 hodiny? :D
Prvé čo ma napadlo povedať : Bol to omyl . Prepáč, ale neplánovali sme ťa .
Ale aby som nebol zlý. Toto je video ktoré by vám mohlo pomôcť https://m.mojevideo.sk/b3o
@anonym_5e95cc Vlado si to ty? 🤣
@anonym_autor no a preco ste sa rozhodli ju mat? Ved povedz pravdu. Asi nie kvoli pridavkom ani kvoli tomu ze vsetci maju deti.
Odpoved: Zlatko, ja som chcela iba poumyvat podlahu ...
Isla som v tom, že sa hovorí, že deti si vyberajú svojich rodicov. Že sa vznášala hore na oblaciku a videla nás, ze by bolo super mat nás za rodicov a ked videla, že sme len my dvaja, tak prišla k nám. Veľmi dobre to prijala a bolo to v obdobi, ked som zvažovala, či odist z prace, alebo pôjdem na matersku a dali sme tomu len jeden pokus, takze to úplne vyzerá, že na tom oblaciku naozaj na nás cakala a ešte sa aj narodila v ten deň ako ja a je cela ja, takze to nahoda nebola🙂
A ty si jej neodpovedala hneď? Čo si jej povedala, že si to premyslíš a odpovieš jej za 2 hodiny? :D
@sisamisaaa odpovedala som, ale bola som zvedavá, aké odpovede by ste dali vy....
@sisamisaaa odpovedala som, ale bola som zvedavá, aké odpovede by ste dali vy....
@anonym_autor A čo si odpovedala? Za mňa je najlepšia tá pravda, že proste spoznali sme sa s otcom, ľúbili sa a boli spolu a preto sme spolu spolu chceli mať aj dieťa aby sme boli rodina kompletná... Vymýšľať kadejaké rozprávky prikrášlené za mňa je cez dieťa si to pamätá a potom ako môže mať dôveru neskôr ak zistí že matka mu tliachala totálnu kravinu, toto je proste pravda že ak sa dvaja ľudia spoznajú a ľúbia sa chcú mať spolu aj deti a byť rodina.
Povedala som, že sme nad bábätkom neuvažovali, dokým sme už nezistili, že ju čakáme, a potom, keď sme si predstavili, že bude v našej rodine, tak sme vedeli ako ju budeme ľúbiť a že chceme byť jej rodičia.
Povedala som, že sme nad bábätkom neuvažovali, dokým sme už nezistili, že ju čakáme, a potom, keď sme si predstavili, že bude v našej rodine, tak sme vedeli ako ju budeme ľúbiť a že chceme byť jej rodičia.
@anonym_autor Za mňa dobré ak teda bola neplánovaná. Lebo ste povedali pravdu krajšie zabalenú. K deťom treba byť úprimný, lebo napríklad keby jej teraz povieš že ste veľmi po nej túžili a chceli ju a plánovali a napríklad neskôr medzi rečou príde téma že ty si napríklad chcela ísť študovať a ostala si tehotná tak proste bude vedieť že si klamala a potom ak deťom malým rodičia trepú kraviny a neskôr zistia že to boli bludy jasné že im ako staršie nedôverujú...

lebo nám niečo v živote chýbalo a to bola ona 🙂