icon

Ako riešiť konflikt detí v parku?

snowingg16
26. máj 2026

Išli sme do parku dcérka 4 ročná sa pekne hra , prišlo dievča 5 ročne hneď k mojej dcérke usmievali sa vôbec by ma nenapadlo co spraví . Dcérka odnej hneď odišla pohli sme sa ďalej ze pojde na hombacku prisla k nej naschval donej strcila položila som fľašku od vody dole a pozerám behá a hneď malej potiahla vlasy moja dcérka fest začala plakať vytiahla jej vlasy riadne . Zobrala som dcérku na ruky ukludnila ju povedal neplač láska neboj sa , vrátiš jej to ! A uz ti nebude ubližovať prisla jej sesternica kumne asi 15 ročná ze co sa stalo som jej povedala isla k nej ze aby sa z moju dcérku hrala pekne ze jej uz neublíži prisla k nej a urobila to zas ! dcérka plakala chytala som ju ale uz na 3 krat som sa nezdrzala a povedala dcérke ťahaj jej teraz ti! Ale dcérka potiahla slabo tak som potiahla vlasy ja a hneď behala za mamu ze jej moja dcérka ublížila čakala som co povie jej matka ktorá len sedela na lavičke a nevšim . Ale trápi ma to ze dcérka ide do parku sa hrat šťastná a pride tam dieťa ktoré vôbec ze výchovu v sebe nemá vyplazuje jazyk správa sa škaredo . Proste mam nervy a stresuje ma to ze som mohla dcérku ochrániť a zabrániť k tomu . Mimochodom stalo sa to v irsku ( írska ciganka) bez zábran vrhnú sa do bitky aj malé deti .

Strana
z2
anonym_af4769
26. máj 2026
@sisska96

Autorka už ani účet nemá 😂😂😂😂

@sisska96 Dlho nepobudla 😄. Cakala asi, ze ju podporime v jej chorom spravani. Ale smutne je, ze ked sa tak hned urazila, ze aj ucet zmazala, tak zrejme naozaj tahala za vlasy 5 rocne dievcatko. Otras.

anonym_a54d1b
26. máj 2026

Prečo oslovuješ dcéru " láska " ??? Ona nemá meno ?

anonym_af4769
26. máj 2026
@anonym_a54d1b

Prečo oslovuješ dcéru " láska " ??? Ona nemá meno ?

@anonym_a54d1b Aj ja volam moju 5 rocnu laska, milacik, moje stastie, a plno inych osloveni. Dcera napriek tomu vie, ako sa vola a predstavuje sa svojim menom. To ti ako moze vadit?

anonym_d17fa5
26. máj 2026

@snowingg16 treba to povedať rodičom a ja osobne deti učím, že to majú vrátiť, ale nie začínať. Prípadne hra "moment prekvapenia" - klasicky si ťapkajú a v tom príde facka 😄

anonym_848b57
26. máj 2026

@snowingg16
Tak milé maminky, ja za normálnych okolností buď zakročil alebo vysvetlím, že sa to nerobí.
Ale tiež sa mi stalo, že v parku na ihrisku - v Nemecku, bolo xy deti. Všetky milé zlaté, slušné. Až na dve. Upozornila som ich 2x aby moje nedávali a prestali po nich hádzať štrk do šmýkačky a vôbec. Ti soratkovia mali z toho bojovali zábavu naďalej. A tak som ich zhucaka nech mater k nim pružná. Povedala som nahlas, že pokiaľ sa dnes nechcú naučiť lietať, nech okamžite vypadnú z tej šmýkačky. A za dve hrste som do tých 8 ročných parchantov hodila na oplátku šutre aj ja! Hádzali mi to po 5 a 2 ročnom!
A mater sa rozcapovala, že či si to dovoľujeme, jej detičky si môžu robiť čo chcú lebo majú slobodnú vôľu. Tak som jej rovnako odpovedala. Aj ja si môžem robiť čo chcem, vďaka slobodnej vôli a vrazim jej pred všetkými takú, že sa nespamata a zapamäta si to do smrti! Oni robili všetkým deťom tam zle. Zase chcel pindat, prišla som blízko ku nej, či chce pokračovať alebo zbaliť soratkovvakebobich vychoval nepriamo ja. Že by si potom uvedomili ako sa chovať keď aj mater sprostá dostane cez hubu!
Aby sme sa rozumeli, pre ňu bolo úplne legitímne a ok, že ti jej parchantov robia iným deťom zle! A keby neodíde v momente, reálne by som jej vrazila! To kde už sme aby si mohli takto decká robiť čo chcú?? Tu treba upratať tu mater/tatka a vystarane.
A tiež to boli takí pokazenú poloarabi - žena nemá a muž Arab žijúci v de. Nič proti, väčšina je normálna ale tu Ali mohol všetko lebo ma pinďúra! A takú teda u mňa nehrali. Pokiaľ sú to cigáni a nevedia sa do kože správať, netreba dávať žiadne druhé šance. V takom veku je buď blbé nevychovane, alebo má dg. Vtedy treba odísť a druhému dieťaťu v prípade potreby jemne! Chytiť ruky a jasne nahlas povedať nie! A nie dávať šance, keď vidíš, že je to nevychovane sorateo. Nemyslím teraz deti s dg. Nás menší tiež niekedy buchne menšie deti. On je taký neohranany, hra sa tak na naháňačku a namiesto chitenia drgne do deti. Vysvetľujem o dušu a nič, má dva roky. In ma menšie deti rád tuli sa s nimi všetko super a potom urobí takú kravinu, zrazu. Tiež som tej mamine povedala, nech mi kľudne ruky chytí keby treba! Mala som ešte menšie na rukách a nie vždy stihnem byť taká rýchla ako maminka, čo stali stojí pri kocari. Urobí to 2x a hajde domov, som nekompromisná. Tiež nenechám s blaženosti blížiť iným deťom tým mojim torpedom aj keď je ešte malý.

Strana
z2