icon

Ako riešiť konflikt detí v parku?

snowingg16
26. máj 2026

Išli sme do parku dcérka 4 ročná sa pekne hra , prišlo dievča 5 ročne hneď k mojej dcérke usmievali sa vôbec by ma nenapadlo co spraví . Dcérka odnej hneď odišla pohli sme sa ďalej ze pojde na hombacku prisla k nej naschval donej strcila položila som fľašku od vody dole a pozerám behá a hneď malej potiahla vlasy moja dcérka fest začala plakať vytiahla jej vlasy riadne . Zobrala som dcérku na ruky ukludnila ju povedal neplač láska neboj sa , vrátiš jej to ! A uz ti nebude ubližovať prisla jej sesternica kumne asi 15 ročná ze co sa stalo som jej povedala isla k nej ze aby sa z moju dcérku hrala pekne ze jej uz neublíži prisla k nej a urobila to zas ! dcérka plakala chytala som ju ale uz na 3 krat som sa nezdrzala a povedala dcérke ťahaj jej teraz ti! Ale dcérka potiahla slabo tak som potiahla vlasy ja a hneď behala za mamu ze jej moja dcérka ublížila čakala som co povie jej matka ktorá len sedela na lavičke a nevšim . Ale trápi ma to ze dcérka ide do parku sa hrat šťastná a pride tam dieťa ktoré vôbec ze výchovu v sebe nemá vyplazuje jazyk správa sa škaredo . Proste mam nervy a stresuje ma to ze som mohla dcérku ochrániť a zabrániť k tomu . Mimochodom stalo sa to v irsku ( írska ciganka) bez zábran vrhnú sa do bitky aj malé deti .

Strana
z2
anonym_3ec8c9
26. máj 2026

To myslíš vážne, že si jej povedala vratis jej to???ci nejako zle niečo chápem

anonym_3ec8c9
26. máj 2026

A ty si dokonca ťahala za vlasy 5 ročné cudzie dieťa???
Alebo aj toto zle chapem?

anonym_af4769
26. máj 2026
@anonym_3ec8c9

A ty si dokonca ťahala za vlasy 5 ročné cudzie dieťa???
Alebo aj toto zle chapem?

@anonym_3ec8c9 Ano tahala 5 rocne dieta za vlasy az tak, ze utekalo k mame.

lukbe
26. máj 2026

Ano, nemá sa to. Ale ty sa tiež nevieš správať. Mas ist k matke a jej to povedať, nie ťahať cudzie dieťa za vlasy a vrátiť mu to🤦‍♀️.

anonym_3ec8c9
26. máj 2026
@anonym_af4769

@anonym_3ec8c9 Ano tahala 5 rocne dieta za vlasy az tak, ze utekalo k mame.

@anonym_af4769 tak tomuto neverím, že dospelá žena co je psychicky ok ,sa takto správa
Keby sa stalo niečo vážne,tak možno afekt od dospelej by bol ospravedlnitelny
Ale toto 😅neverim ani tomu, že sa to stalo
A ona chcela len aby dcérka bola šťastná 😅
Fake téma

elanor
26. máj 2026

uz si spokojna sama so sebou, ked si dospela zena, vykvakala za vlasy male CUZIE dieta?
Mala si si riesit svoje, pomojkat, ukludnit. Ak si uz mala potrebuju sa vyjadrit k tomu cudziemu, tak maximalne - nieco v zmysle - to nieje pekne, teraz ju to boli, ani tebe by sa nepacilo, keby ta niekto tahat za vlasy.
Ak sa dieta uvedomi, alebo sa pripda s vysvetlovanim jeho matka, alebo mozno aj nie, a prestane, a budu sa pekne hrat, ok, mala si ostat.
Ak nezabalo, a videla si, ze matka nerisi, a dieta je ako z divokych vajec, mala si svoje zobrat, a z bezpecnostneho hladiska ist na ine ihrisko. Tak to riesia dospeli.
Ty si sa mentalne zachovala presne tak isto ako to 5 rocne male cudzie decko.

anonym_af4769
26. máj 2026

Podla mna trollia tema. Novy nick a uplny nezmysel. Neverim, ze by dospela zena tahala za vlasy cudzie dieta.

anonym_f42d44
26. máj 2026
@anonym_3ec8c9

@anonym_af4769 tak tomuto neverím, že dospelá žena co je psychicky ok ,sa takto správa
Keby sa stalo niečo vážne,tak možno afekt od dospelej by bol ospravedlnitelny
Ale toto 😅neverim ani tomu, že sa to stalo
A ona chcela len aby dcérka bola šťastná 😅
Fake téma

@anonym_3ec8c9 myslím, ze niektoré su schopne takto sa správať. Veď len to vyjadrovanie.

anonym_96cb51
26. máj 2026
@anonym_af4769

Podla mna trollia tema. Novy nick a uplny nezmysel. Neverim, ze by dospela zena tahala za vlasy cudzie dieta.

@anonym_af4769 mne to znie ako nejaka temperamentna spoluobcianka, ak to mam slusne povedat, by toto asi spravila a takto veci riesila.

anonym_64331f
26. máj 2026

Co ti povedat. Celeeee zle. Nie to ze by dake dieta ublizilo tvojmu. To sa proste deje. Vzdy sa to da vyriesit. Ale to ze ides rozpravat svojej dcere ze to nic vratis jej to? Alebo ze tahas cudzie deti ty za vlasy? No mala by si asi odbornika navstivit.
Ale viem ze to je vymyslene takze….

sisska96
26. máj 2026

@snowingg16 Ty si komplet šibnutá, alebo len sa tváriš? 😂😂😂

snowingg16
autor
26. máj 2026

spresňujem jej vlasy neťahala, len som jej chytila/zadržala ruku, keď ona ťahala vlasy mojej.Potom sa išla sťažovať, vrátila sa a povedala, že to spraví znova, a som odišla . Jej mama bola dnes vedľa na lavičke .

anonym_64331f
26. máj 2026
@snowingg16

spresňujem jej vlasy neťahala, len som jej chytila/zadržala ruku, keď ona ťahala vlasy mojej.Potom sa išla sťažovať, vrátila sa a povedala, že to spraví znova, a som odišla . Jej mama bola dnes vedľa na lavičke .

@snowingg16 no a teraz skus daku inu rozpravku….

anonym_2727b9
26. máj 2026

Nie si normalna takto riesit konflikty 4+5 rocnych skolkarov... ty si cakala kym ju ta mala 3x tahala za vlasy a nezasiahla hned (ostat pri dcere by uplne stacilo a nie ist nazad na lavicku) a potom si vytahala cudzie dieta za vlasy... uz to teraz nema zmysel prikrasnovat.

januska12323
26. máj 2026

Mala si aj s dieťaťom odísť od nej a nie ju ťahať za vlasy.

sisska96
26. máj 2026
@snowingg16

@snowingg16 "Ale dcérka potiahla slabo tak som potiahla vlasy ja a hneď behala za mamu " si písala...... By som ti dala takú facku že by ti hlava odletela

anonym_af4769
26. máj 2026
@snowingg16

@snowingg16 Ked uz vymyslas tieto nezmysly. 4 a 5 rocne dieta by nemalo byt nahodou dnes rano v skole? Pises stalo sa to v Irsku. Tam je skola od 4 rokov.

zuzinka888
26. máj 2026

To ze sa nevie spravat 5 rocne dieta sa" da ospravedlnit" dohovorit a usmernit to dieta. Ale tvoje spravanie- vratis jej to, povedat tahaj ty, ci vytahat za vlasy ibe dieta- sorry ale toto je absolutne neprijatelne spravanie. Mali by ta zavriet- lebo si neschopna mater.

anonym_032eec
26. máj 2026

Ak by si za mnou, ako za mamou, prišla, že moje dieťa vyťahalo to tvoje za vlasy, ospravedlnila by som sa vám a svoje dieťa napomenula. Ak by som videla, že ťaháš ty, dospelá žena, na oplátku za vlasy moje dieťa, zlomím ti ruku. Pretože na primitíva ako ty, platí len primitívne správanie. Slovný prejav ako z osady a správanie na podobnej úrovni.

anonym_a9cdc1
26. máj 2026

no stretli ste sa podobne - vraj irska ciganka a slovenska .... co?

guudy
26. máj 2026
@anonym_af4769

@snowingg16 Ked uz vymyslas tieto nezmysly. 4 a 5 rocne dieta by nemalo byt nahodou dnes rano v skole? Pises stalo sa to v Irsku. Tam je skola od 4 rokov.

@anonym_af4769 v UK maju tento tyzden prazdniny

anonym_af6cf9
26. máj 2026
@anonym_a9cdc1

no stretli ste sa podobne - vraj irska ciganka a slovenska .... co?

@anonym_a9cdc1 presne. Chcela som napísať, že táto je možno Olašská cigánka. Podľa vyjadrovania a správania je to jasné.

biba_18
26. máj 2026

vyjadruješ sa ako z pomocnej školy ... okrem obsahu je otrasná aj forma...

anonym_63d8f9
26. máj 2026

Používateľka snowingg16 už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.

anonym_0d1306
26. máj 2026

Pravdepodobne Írski cigáni stretli slovenských. A potom to takto vyzerá.

sisa_s
26. máj 2026

Hombacka je moje nove oblubene slovo 😀

anonym_8296f1
26. máj 2026
@snowingg16

@snowingg16 no a ty bezbreho klameš, lebo píšeš, že si potiahla a potom akože nie: "Ale dcérka potiahla slabo tak som potiahla vlasy ja a hneď behala za mamu"
že hombačka😝😂😅

clovieciknana
26. máj 2026

nehovor dcere ze nech jej to vrati, to ju naucis k pomstichtivosti, normalne si mala ist za mamou tej co tvoju tahala za vlasy a dohovorit jej- aspon taky je moj nazor

anonym_15d7ad
26. máj 2026
@anonym_0d1306

Pravdepodobne Írski cigáni stretli slovenských. A potom to takto vyzerá.

@anonym_0d1306 a včera tu bola téma, že prečo zostávate na SR, no práve pre toto. Anglicko plne našich Rómov, ku tomu sa pridajú tí anglickí, írski, pákistanskí, ... a takto to vyzerá.

sisska96
26. máj 2026

Autorka už ani účet nemá 😂😂😂😂

Strana
z2