Ako si poradiť s náročnou dvojročnou dcérou?
Ahojte mate niekto aj takéto dietko /za mesiac 2roky/?
- vôbec sa nechce ani na 5 sekúnd hrať sama,
- odrážadlo síce na ňom vie ale proste ho odmieta,
- ked ideme na prechádzku odmieta držanie za ruku a je to skor len beh,
- stale vsetko dava do ust a to naozaj všetko,
- môžem ju napomenut aj milión krát nepomáha, urobí si aj tak po svojom,
- veľký nejedlik, odmieta mi proste jest absolútne nic jej nechuti,
- chyba jej trošku taka samostatnosť neviem to isté ako nazvať stale mi je pri nohe a len vymysla ničím ju neviem zabaviť,
- nema ani jeden krok dobrý stale len dume co zle by vyviedla. Ja som už ale KO z toho. Proste neviem s nou pohnut a je to vyčerpávajúce.
@anonym_autor Mám 2 a štvrť ročnú dcéru a robí podobné veci, ako opisujes. Prestala nás skoro vôbec počúvať. Všetko dáva do úst. V kostole olizala už asi všetky skla, zábradlia, no hrôza. Začne len tak bezdovodne kričať a behať, keď sme spolu v miestnosti pre deti, že až kostolnik išiel za mnou, že ju je veľmi počuť. Začala si vyberať, čo chce jesť, ale tu manželka urobila rázne rozhodnutie, že najprv zjem obed a až potom dostane trubičku/ jahody/ koláč, atď. Je samostatná, kočíkuje malého bračeka 🙂 (pod mojím dozorom, samozrejme). A rozpráva, že sa jej huba nezastaví.
@anonym_1a1baa
@admin @modrykonik
Prosim o kontrolu, kto je daný nick, riešiť ju a kontaktovať dané inštitúcie. Keďže to neľutuje, nebude zapierat

@anonym_autor vela bodov ktore poznam, dcerka je tiez tazky oriešok a mali sme to podobne. Jediná rada,nečakaj rapídne zmeny k lepšiemu 😏😏 chapem aké to je a zároveň rady ze to patrí k veku skor človeka hnevajú. Kto nezažil nepochopi. Moja dcérka je úžasná no hyperaktivna a tvrdohlavá, nejedak atd. Ťažko mi mozu radiť zeny co im deti obsedia a papaju😅 kľudne napis IP ak nieco