icon

Ako ste odložili cumlík u 2,5 ročných detí?

Dnes o 19:28

Ako ste odložili cumlík u 2,5 ročných deti?
Ma ho len na denný a nočný spánok ale chceme sa ho zbaviť
Ako ste vy išli na to? Ďakujem vám
Žiadne rady prosím štýlom “nedať” . 🙂

anonym_a1776f
•
Dnes o 19:39

@anonym_autor neodložili …uz ma skoro tri , a atale si ho pyta .. ale pokusov bolo niekoľko😂😆a fakt sme sa snažili ale nesom velmi za take drastické .. a jemne je ho aj luto, lebo jemu idu stolicky a takto sa “ukľudňuje “

ivicatolic
•
Dnes o 19:39

@anonym_autor fúúú... prečo má 2.5r v ústach cumel..to nám radšej vysvetli 👉👁️👀

anonym_f231a8
•
Dnes o 19:53

Odstrihla som kus z neho ze je akoze pokazený. U nas bolo práve obdobie ze dceru fascinoval smetny kos a chcela vsetko vyhadzovat. Tak sa az potesila ze ho moze sama vyhodiť 😂
Ale keby to mam skusat u druhého dieta tak sa mi velmi pacil tip ze akoze cumlik zasadit do kvetinaca a keď sa prídete neskor pozriet tak zrazu je tam rozkvitnuty nejaký krasny kvet 🥹

anonym_f231a8
•
Dnes o 19:56
@ivicatolic

@ivicatolic ty nam vysvetli ako to robíš...ze si taka dokonala, uzasna, bezchybna. Prosím pouc nas neschopne matky nehodne svojich deti, ako sa ti mame priblizit a dosiahnuť tvojej velkosti pani Matka?

anonym_22f731
•
Dnes o 19:58
@ivicatolic

@ivicatolic prečo nie? Ja som mala 4 roky alebo 5 keď som už nemala.

anonym_1ef561
•
Dnes o 19:59
@anonym_f231a8

@ivicatolic ty nam vysvetli ako to robíš...ze si taka dokonala, uzasna, bezchybna. Prosím pouc nas neschopne matky nehodne svojich deti, ako sa ti mame priblizit a dosiahnuť tvojej velkosti pani Matka?

@anonym_f231a8 staci nebyt jeb🥥ta

anonym_6dafc4
•
Dnes o 20:05

Neviem kolko mala dcera, tusim 2r, povedala som jej, ze dudlik odletel k inemu dietatku, ktore je este malicke. Nejak to zabralo. Zubky ma krasne, takze sme to stihli v pravy cas, aj ked uz zubky mala vsetky.

anonym_f231a8
•
Dnes o 20:10
@anonym_1ef561

@anonym_f231a8 staci nebyt jeb🥥ta

@anonym_1ef561 takze matky ktoré nevedia dietatu len tak zrusit cumlík su *ebnute??? Dobre vediet....za mna su *ebnute tie co sa furt tvaria ze zozrali všetku múdrosť sveta.

anonym_6bdc06
•
Dnes o 20:27

Dali sme Mikulášovi, potom dostal darček.

anonym_b19570
•
Dnes o 20:30

Nepamätám presný vek syna, ale nám sa cumlík "stratil,, a potom" nemali,, v obchode.

anonym_c86a67
•
Dnes o 20:41

Vzala veverička, stratili sme cumlík a mali sme v meste večeričky, ktoré sme vždy sledovali. Ani nepýtala mala 1r a 3m ...

ivicatolic
•
Dnes o 20:43
@anonym_f231a8

@anonym_f231a8 matka roka budeš zrejme ty .... predpokladám že si výrazne mladšia , takže na tvoju otázku ti veľmi jednoducho odpovie AI a dozvieš sa aj dokedy má mať decko cumel 🤣a aké problémy môžu prísť, čo to spôsobuje, ako odnaučiť 👉