Ako stíhate chodiť s deťmi von?
Ako stihate chodit s detmi von? Ja az okolo 16-17 .. od rana sa hraju, jedia, ja varim, upratujem, potom spia, jedia obed, kym sa dame vsetci dokopy je pol 4😀 vstavaju o 9…a teraz tu citam ze deti ake maju ranne doobedne a poobedne aktivity🤣a vzdy mimo domu😀
Každý deň aspoň 2h vonku za kazdeho pocka - po ranajkach a poobede, alebo len poobede ak sa nestihalo. Aj keby upratané nebolo. Ale u mňa to bola moja podmienka a pud sebazáchovy 😀.
@anonym_autor najprv sa pytas, ako zeny stihaju chodit von, ked ti odpovedia, tak sa obhajujes, ze ved netreba chodit von tak casto. Co akoze sledujes touto diskusiou? Chces sa tu predstavit ako ta prava gazdinka, ktora vari vyzivne jedla a tie, co chodia doobeda von neupratuju, nevaria vyzivne jedla, ci o co tu ide?
A vek deti?Moje ked mali 0-12 mesiacov boli vonku aj 10hodin.teraz vedia byt aj cely den.A v zime su menej to je jasne
@anonym_autor kolko rokov maju deti? Resp.neviem si predstavit kombinaciu veku deti a narocnosti pripravy ich stravy ktora by branila tomu aby boli vonku doobeda aj poobede.
Vyhovaras sa na varenie vyzivnych jedal a potom hodinove pokojne jedenie. A zaroven sa pytas ako ostatni stihaju chodit s detmi von. A ked ti napisu ako to robia tak ty len ako sa to neda lebo ty musis varit, krmit a dlho v klude jete. No tak ok. Ale potom si uvedom ze ten cas co ostatni idu von ty travis pri sporaku a pri stole. Neda sa byt na 2 miestach naraz
@anonym_autor Škôlkari chodia spať o 9-10?
@anonym_923fff nemyslim si.. 3hodiny na cerstvom vzduchu cez pracovny tyzden je akurat.. deti potrebuju aj nejaky rezim, nie len byt von cely den.. praveze si myslim ze skor starsie deti mozu byt von dlhsie.. vikend tu neriesim, to sme stale niekde
@anonym_autor Ja som tiez varila pestre.a vyzivne jedla, ale varila som na dva dni a v zasobe mala vzdy aj zamrazene, ked sa nestihalo. A pouzivam tlakove hrnce a trubu, kde si len nastavim casovac.
A mali aj rezim. Takze co pises, je vyhovorka. Aj v skolke deti chodia von doobeda a aj poobede. A tam teda rezim je.
Vždy som chodila s oboma deťmi vonku doobeda aspoň na dve tri hodiny a poobede to isté, to aby deti denne jedli každé jedlo hodinu by som nezniesla za 10 minút musí byť najedené, nedovol babrať sa s jedlom, obed spravíš a hotovo, stíhala som ešte aj nákupy popri, niekde je chyba v systéme a to veľká
Neviem aké veľké máš deti
Ale napríklad my jedavame aj vonku
Navarim zabalím ideme a najeme

@anonym_autor Pozri, su deti, ktore vstavaju rano o 6-7 ako moje, ked bolo male a vlastne aj velke. Ja ale nerozumiem, ci chces povedat, ze tie matky nevaria vyzivne, lebo su cely den vonku alebo sa naozaj uprimne pytas ako to zvladaju a chcela by si travit viac casu vonku. Ak mas take velke deti, ze prejedia plnohodnotne 4 hodiny zo dna a zaroven su take male, ze maju daleko od skolkarskeho veku, moja rada je len to co sme robili my. Zobrat jedlo von, minimalne olovrant a desiatu.