Ako stíhate chodiť s deťmi von?
Ako stihate chodit s detmi von? Ja az okolo 16-17 .. od rana sa hraju, jedia, ja varim, upratujem, potom spia, jedia obed, kym sa dame vsetci dokopy je pol 4😀 vstavaju o 9…a teraz tu citam ze deti ake maju ranne doobedne a poobedne aktivity🤣a vzdy mimo domu😀
@anonym_autor Tak moj syn vstava o 6-tej, takze aj ked som s nim bola este doma, tak sme stihali do obeda naozaj vela.
@anonym_autor chodila som von 2x denne vacsinou, prioritou mi boli vybehane deti, nie upratana domacnost. Varila som rychle jedla a casto aj na 2 dni. Ale vstavali okolo 6, starsia aj skor.
@anonym_autor vždy inak ale dosť záleží od veku detí , od počasia, od každého ineho
kedy chodite spať? lebo je orzdiel ked niekoho deti uz o 7mej vecer spinkaju
kedy chodite spať? lebo je orzdiel ked niekoho deti uz o 7mej vecer spinkaju
@anonym_dccbc1 o 9-10
U nas na ihrisku deti uz o 8:00 sa hraju aj s kociarmi sa uz prechadzaju a ja som akurat vtedy s malym ranajkujeme a len cumim ze kedy to vsetci stihaju 😂 ci ostatni neupratuju a nevaria? 🫠
U nas na ihrisku deti uz o 8:00 sa hraju aj s kociarmi sa uz prechadzaju a ja som akurat vtedy s malym ranajkujeme a len cumim ze kedy to vsetci stihaju 😂 ci ostatni neupratuju a nevaria? 🫠
@ar3m1s tiez mam pocit😀moje deti len hodinu jedia obed, pol hodiny olovrant a hodinu obed. A 2 hodiny spia🤣🤣nejak mi to nevychadza.. den ma malo hodin
@anonym_autor Keď mam navarene ideme aj doobeda ( ak počasie dovoluje). Ak varím obed tak ideme až poobede.
@ar3m1s o 8mej uz treba varit obed? Co varis 5-chodove menu?
Ved sa da ist na hodinu von, varit zacat o 10tej, o 12tej mas uz aj zjedene. Treba varit jednoduche jedla.
@ar3m1s o 8mej uz treba varit obed? Co varis 5-chodove menu?
Ved sa da ist na hodinu von, varit zacat o 10tej, o 12tej mas uz aj zjedene. Treba varit jednoduche jedla.
@anonym_b3dc84 tak aj ranajky treba pripravit, neviem ako vy ale ja nerobim rychle jedla.. ale pestre a vyzivne.. potom hodinu pomaly jedia, hrajeme sa citame, a ja uz si pomaly pripravujem veci na obed, kazdy den polievk plus druhe.. ked stiham pripravim rovno veceru.. o 16 alebo 17 ideme von a sme tam dovecera
Moji ked boli maki jedlibpred obedbym spankom len polievku tak to som stihla uvarit raz dva aj stihla ist von aj do obchodu. Druhe jedlo jedli az ked sa vyspalu to som stihla uvarit pocas soanku v pohode
Varim hned rano a na dva dni. Takze o tej 9 uz mam navarene a mozme ist von. A kazdy druhy den mam volno lebo navarene je 😀 inak vyzivne jedla sa daju aj rychlo pripravit. upratujem priebezne kazdy den nieco, takze nemusim travit upratovanim hodiny.
@ar3m1s tiez mam pocit😀moje deti len hodinu jedia obed, pol hodiny olovrant a hodinu obed. A 2 hodiny spia🤣🤣nejak mi to nevychadza.. den ma malo hodin
@anonym_autor ja ti poviem ako som to robila ja, ked som bola mladsia a v plnen sile 😁. Rano som vstala spolu s detmi o cca 7.00 a dala im ranajky a kym jedli, tak som rychlo nahadzala do hrncov co som planovala varit pripadne ocistila zemiaky a pod a dala varit. Kym som ich potom obliekla a kym som chystala desiatu na von (krajane ovocie, daco male na vyhryzanie) tak sa obed varil. Mam casovac na indukcnej platni tak sa to same povypinalo ako som nastavila.
Isli sme von na odrazadlach pripadne s kocarom, urobili sme kolecko po okoli, ostali na preliezkach. Tam som im dala desiatu a pred obedom sme isli domov. Obed uz bol hotovy pripadne stacilo urobit mensie upravy este a mohli sme jest. Pripadne zjedli iba polievku ak bola syta a potom som uspavala a druhe jedli ked sa zobudili. Ked sa po zobudeni najedli, znovu sme isli vonku.
To som mala 30-40. Potom to uz islo dolu vodou a teraz nastastie syn uz beha s kamaratmi po ulici, mame tu aj dost stromov, pole, maju bunker, na dvore preliezky. Nechapem ako som to vladala, teraz mi vsetko trva 2x tak dlho 🤪
@anonym_b3dc84 tak aj ranajky treba pripravit, neviem ako vy ale ja nerobim rychle jedla.. ale pestre a vyzivne.. potom hodinu pomaly jedia, hrajeme sa citame, a ja uz si pomaly pripravujem veci na obed, kazdy den polievk plus druhe.. ked stiham pripravim rovno veceru.. o 16 alebo 17 ideme von a sme tam dovecera
@anonym_autor Si pomalá a šuchtavá a deti budú rovnako spomalené. Ako chceš neskôr zvládať aj prácu aj starostlivosť o deti?
@anonym_autor Si pomalá a šuchtavá a deti budú rovnako spomalené. Ako chceš neskôr zvládať aj prácu aj starostlivosť o deti?
@anonym_3476ed pomala a suchtlava?🤣lebo nedavam detom croassanty do ruky a lebo jedia hodinu? Lebo sa nikam neponahlaju a nenahanam ich? Tak isto ani seba, robim vsetko v klude.. jedno dieta este musim krmit ja, takze neviem ost varit pomedzi to ako jedia napr.. neboj nic, do prace pojdem, ked starostlivost si nebude vyzadovat tolko casu ako teraz 🙂 tvoje deti asi nie su spomalene, ale mozno budu take drze ako ty a malokto ich bude mat rad :D lebo sa nebudu vediet vyjadrovat normalne ani v primitivnych temach v internetovej komunikacii
Inak super ze maju kvalitnu stravu ale taketo male deti potrebuju velmi pobyt vonku a cim viac tym lepsie. Takze by som urychlila varenie aj jedenie. Hodina je dooost, tolko to netrva ani mojej dvojrocnej ked sa krmi uplne sama 😀
Inak super ze maju kvalitnu stravu ale taketo male deti potrebuju velmi pobyt vonku a cim viac tym lepsie. Takze by som urychlila varenie aj jedenie. Hodina je dooost, tolko to netrva ani mojej dvojrocnej ked sa krmi uplne sama 😀
@anonym_923fff sme vacsinou od 16-19 von, alebo od 17 do 19:30 🙂 a cez vikend samozrejme aj rano chodime rozne lebo je doma manzel a chodime k rodicom a svokrovcom na zahradu 🙂
@anonym_autor a pestre a vyzivne jedlo sa neda pripravit rychlo? No napis to pestre, vyzivne jedlo, ktore potrebuje poldnove varenie, nech sa inspirujeme.
Tiez sa priklanam k nazoru, ze s detmi treba chodit von aj doobeda a vzdy som to tak robila pri malych detoch.
@anonym_3476ed pomala a suchtlava?🤣lebo nedavam detom croassanty do ruky a lebo jedia hodinu? Lebo sa nikam neponahlaju a nenahanam ich? Tak isto ani seba, robim vsetko v klude.. jedno dieta este musim krmit ja, takze neviem ost varit pomedzi to ako jedia napr.. neboj nic, do prace pojdem, ked starostlivost si nebude vyzadovat tolko casu ako teraz 🙂 tvoje deti asi nie su spomalene, ale mozno budu take drze ako ty a malokto ich bude mat rad :D lebo sa nebudu vediet vyjadrovat normalne ani v primitivnych temach v internetovej komunikacii
@anonym_autor Môžeš sa urážať kolko chceš, ale chyba je v Tebe, všetci ti to píšu a aj tak stekáš namiesto sebareflexie. V škôlke deti nebudú môcť jesť hodinu, budú hladné, upišťané a učiteľky ich aj Teba rychlo upracú, alebo ich vylúčia. Nehovoriac o škole, kde je spomalený jedinec terčom výsmechu. Jedine, ze om vybavíš nejaký papier o postihnutí. A neviem si predstaviť ani prácu, kde dnes tolerujú spomaleného zamestnanca.
@anonym_923fff sme vacsinou od 16-19 von, alebo od 17 do 19:30 🙂 a cez vikend samozrejme aj rano chodime rozne lebo je doma manzel a chodime k rodicom a svokrovcom na zahradu 🙂
@anonym_autor no ono 2-3 hodiny vonku pri takych malych detoch je dost malo
@anonym_autor Môžeš sa urážať kolko chceš, ale chyba je v Tebe, všetci ti to píšu a aj tak stekáš namiesto sebareflexie. V škôlke deti nebudú môcť jesť hodinu, budú hladné, upišťané a učiteľky ich aj Teba rychlo upracú, alebo ich vylúčia. Nehovoriac o škole, kde je spomalený jedinec terčom výsmechu. Jedine, ze om vybavíš nejaký papier o postihnutí. A neviem si predstaviť ani prácu, kde dnes tolerujú spomaleného zamestnanca.
@anonym_3476ed hovoris o detoch v skolke, moje deti maju daleko od skolky😀spomalene nie su neboj nic..a ja sa neurazam,podla mna si sa urazila ty😀takze spomal ty a nepis somariny
@anonym_autor syn vstava pred6 ,cize o pol9 sme uz von, ak potrebujem varit tak o 11 ideme domov. Poobede chodievame cca o 16:30 do nejakej 19-19:30 . Ak sme u babky na zahrade tak aj do 20:30potiahneme
@anonym_autor no ono 2-3 hodiny vonku pri takych malych detoch je dost malo
@anonym_923fff nemyslim si.. 3hodiny na cerstvom vzduchu cez pracovny tyzden je akurat.. deti potrebuju aj nejaky rezim, nie len byt von cely den.. praveze si myslim ze skor starsie deti mozu byt von dlhsie.. vikend tu neriesim, to sme stale niekde
@anonym_autor nemala som pravidelne cvasy na von, zvacsa to bolo az popoludni ako u teba, prednejsie mi boli kludne ranajky, tiez som varila, deti sa zatial prehrali doma, mne teda bohate stacilo ist von popoludni na hodinu az pol - dve, viac by som nedala ani ja vonku. Cez vikend na zahrade sme to dohnali, to sme isli na cely den, grilovali a kupali sa v bazene.
@anonym_923fff nemyslim si.. 3hodiny na cerstvom vzduchu cez pracovny tyzden je akurat.. deti potrebuju aj nejaky rezim, nie len byt von cely den.. praveze si myslim ze skor starsie deti mozu byt von dlhsie.. vikend tu neriesim, to sme stale niekde
@anonym_autor ak mas takyto nazor tak nerozumiem tejto diskusii potom 😀 navyse o akom pracovnom tyzdni pises ked sa bavime o malickych detoch? A ako im prosim ta narusis harmonogram tym ze ste vonku a nie zavreti doma? Prepac ale to co pises nema ziadnu logiku.
@anonym_autor keď som bola doma na RD, tak sme boli vonku často, ešte aj spali vonku v kočíku, do 3r 😁 potom už len mimo spánku, ale tiež aj 2x-3x denne. Spojené aj s nákupom. Teraz už chodíme von po škôlke, vždy tak na hodinku na Ihrisko, alebo ideme na zmrzku a berú bicykle. Varím pri televíznych novinách. Oni sa zatiaľ hrajú. Víkendy nevarím, chodíme na celé dní von.
ze hodinu jedia obed? omg. ja som na materskej bola vonku kazdy den aj 2x pokial neprsalo. o 9 musis mat navarenu aspon polievku ked tak dlho spia. ja som zrana vzdy aspon to navarila prip. nachystala aj na druhe jedlo. medzi 9-10 sme boli vzdy vonku aspon do 11-11:30 zjedli polievku a sli spat medzi tym spratala dovarila druhe a ked vstali zjedli a sli sme zas von aj do vecera kym nebola tma. treba si vediet zorganizovat cas
@anonym_autor Hodinu jedia? Čo? Ryžu paličkami?
@anonym_autor Kym sol bola s nimi doma, tak sme chodili doobeda, v lete okolo 8:30-10, v chladnejsich mesiacoch cca 10-12. A mimo zimnuch mesiacov aj poobede cca 16-19 ( ako kedy).

my sme vždy chodili doobeda. Okolo 9:30 - 10. Vrátili sme sa o 12.
V lete aj poobede po 16 h.