Ako udržať pozornosť dvojročného dieťaťa pri hre?
Ahoj, ako sa hraju vase cca dvojrocne deti? Je normalne, ze mi dieta vydrzi 2 minuty toacit kocarik, potom chce hojdat, o tri minuty chce ist von z hojdacky, do piesku, sadne tam, urobi babovku, vyjde von, sadne na motorku….a toto cely den? Ci robim ja chybu nejaku? Ako to mate vy?
uplne normalne deti až okolo 3-4-5 rokov vydržia robiť činnost ktora ich bavi dlhšie
Kup si pohodlne tenisky, oblecko a hybaj s nim na ihriska. Treba ich samozrejme aj usmernit, lebo aj ich preskakovat cez rozne cinnosti unavi. Nic nie je pre dieta krajsie ako mama, ktora sa mu venuje...
Kup si pohodlne tenisky, oblecko a hybaj s nim na ihriska. Treba ich samozrejme aj usmernit, lebo aj ich preskakovat cez rozne cinnosti unavi. Nic nie je pre dieta krajsie ako mama, ktora sa mu venuje...
@anonym_9f39c2 to je moje druhe dieta, takze pohodlne tenisky uz mam zodrate troje😂 nemyslim, ze sa jej malo venujem, oen chcem vediet, ci je spravne ju trochu usmernit v tom. Niekedy by sim sa rads aj starsiemu povenovala dlhsie ako minutu
@anonym_9f39c2 to je moje druhe dieta, takze pohodlne tenisky uz mam zodrate troje😂 nemyslim, ze sa jej malo venujem, oen chcem vediet, ci je spravne ju trochu usmernit v tom. Niekedy by sim sa rads aj starsiemu povenovala dlhsie ako minutu
@majlo1234 je to tak. Zvacsa chcu robit uplne ine aktivity na opacnych stranach ihriska 😂 tak k teniskam pribal pevne nervy a kreativne myslenie ako to sklbit. Casom to bude lepsie ✊
@majlo1234 moja sesterka bola takato aj v pevych rocnikoch zs 😅 doteraz ma vrtulu v zadku a inak sikovna baba.
@majlo1234 je to tak. Zvacsa chcu robit uplne ine aktivity na opacnych stranach ihriska 😂 tak k teniskam pribal pevne nervy a kreativne myslenie ako to sklbit. Casom to bude lepsie ✊
@anonym_9f39c2 ach jaj, skoda ze tie nervy sa kupit nedaju.😂🫣 Ja jej poviem, ze teraz pockaj, teraz sme tuto, ale to su casto hned revy. A zas nechcem, aby si myslela, ze sa cely svet toci okolo nej, aj ked to tak casto je. So starsim to bolo jednoduchsie v tom, ze bol sam a mal moju celu pozornost. A asi aj ina povaha trochu

Ano je to normálne. 1x kedy sa moje dieta hralo dlhšie (rozumej 15min) bolo asi ked mal tri roky.