icon

Ako vyriešiť vylúčenie dieťaťa z oslavy?

Dnes o 18:58

Ahojte..mam doma 8 rocne dieta, v triede ma nejaky spoluziak oslavu a zo skupiny 4 deti,( ktore sa stale kamaratia, po poobediach, cez vikendy atd) kde je aj moje pozval oslavenec tie tri ostatne, moje nie..to neriesim, ze moje dieta nie je pozvane, a preco nie je pozvane ...skor riesim, ako to vysvetlit, ci to vobec doma rozoberat viac, alebo len okrajovo, alebo to uplne neriesit..vidim, ze s tym nie je uplne ok, lebo uz bolo spomenute, ze ked budeme mat my oslavu, zrobi to opacne, ale zas ziadne slzy preto neboli.. co by ste poradili?

ivik4
Dnes o 19:03

Uz by som to neriesila a spravila mu iny nahradny fajn program nech na to nemysli

biba_18
Dnes o 19:03

ale oslávenec nie je z tej 4-ky hej? tak by som to neriešila 🤷‍♀️ proste nemajú prienik kamarátov…

rozculena
Dnes o 19:05

množiny sa nepretli...či ako to bolo

petronelag
Dnes o 19:07

Ja by som si to nejako zistila prečo ho nepozval alebo ak by to vedelo dieťa povedať ako sa spolu hrajú a vychádzajú. Tam môže byť nejaký problém.

hiro
Dnes o 19:11

To mohli rozhodnúť rodičia že len troch. Neriešil by som to. Ja som síce dovolil asi 6 detí ale v kine už som obmedzil čo si môžu objednať a aj potom v reštaurácii, aj tak to vyšlo cez 150€.

beata_k
Dnes o 19:17

@anonym_autor Zjavne ho to trapi. Ja by som sa porozpravala.

marca12
Dnes o 19:24

Urcite by som sa s nim porozpravala,neexistuje,ze by ho to netrapilo. Povedala by som mu,ze je v poriadku citit sa sklamany a skusila by som mu vysvetlit,ze mozno mali obmedzeny pocet pozvanych a to,ze ho nepozval,nemusi znamenat,ze nie je kamarat. Snazila by som sa nepotlacat jeho pocity,ale rozumne vysvetlit,ze aj to sa stava a nie je to koniec sveta a priatelstva.

saxana000
Dnes o 19:29

Mozno ozaj rodicia dovolili iba urcity pocet.ak sa jedna o oslavu v detskej izbe oslavenec a traja kamosi je naozaj uz dost.ja som mojej malej dovolila tiez tri kamosky a viac uz nie hoci ich ma aj osem..nehaldaj za tym vobec nic konkretne. Mozno len zrovna v obdobi ked sa riesila oslava sa s nim viac kamosili ti traja.

biba_18
Dnes o 19:29

@marca12 pozval ich chlapec s ktorým nie sú v partii…

autor
Dnes o 20:27

Ako ja osobne to neriesim, ze moje dieta nejde..skor riesim, ako to rozoberat doma, ci vysvetlovat, ci sa tvarit, ze sa nic nestalo, ci s tym sama zacat, alebo pockat, kym to dieta zacne same riesit a ci vobec...

anonym_c8a7ed
Dnes o 20:38

ja by som pockala ci s tym pride dieta samo..ak nie neriesila by som ..spravila by som mu pekny den s tebou niekde vonku .. chalani si toi medzi sebou porozpravaju a zabudnu .. to len dospelaci musia vsetko vzdy riesit

euka210
Dnes o 20:46

@anonym_autor ries to iba vtedy, ak ma s tym dieta problem a postazuje sa na to.