Ako zvládnuť hysterické výbuchy dvojročného dieťaťa?
Ahojte baby. Dcéra 2 roky. Hysaky.
Ideme s kocikom na spanok uvidí nieco co ju záujme a hneď plač, krik, buchor rachot, dobre ze nezvali kociar aj mna.
Alebo ideme chce ist na ihrisko ok. Sme tam e hodiny uz ledva zameta nohami, chcem ju dat do kocika a domov a zasa hádzanie sa o zem, krik, rev, no hrôza.
Ist za ruku to absolútne. To skor vyhrám euromiliony.
Odrazadlo ma rada ale zasa nieco ju záujme odrazadlo šmarí a začne utekať. A nie a nie poslúchnuť.
Ideme domov a samozrejme nechce tak sa t min hádže o zem vo vchode. Minule ma upozornila suseda ze ako kričím tak ich to ruší lebo sa to na chodbe ozýva.
Viete mi poradiť ako nato? Co robit inak alebo aký spôsob zvoliť?
Ďakujem
kedysi stačil preplesk.Zvysoka vám kašlem na reči o tom,že deti sa nebijú.Toto nie je denné bitie decka,toto je jedna výchovná.
Ja si myslím, že keby jej dám po zadku tak este horsie. Neverím ze by jej trklo že aha uz budem poslúchať. Len neviem prist na to know how aby bola spokojná ale aj JA
Mám tiež dvojročnú a robí to isté 😅 jednoducho to ignorujem, keď ideme z ihriska tak ju zoberiem na ruky a ideme. Kým len plače je to ok, ak to už prechádza do takéto záchvatu, vtedy ju už ukľudňujem a snažím sa jej pozornosť nasmerovať na niečo iné. Ale dúfam, že je to len obdobie 😅
pozri profil na insta a fb - elipredeti mne to velmi pomohlo
hlavne veľa trpezlivosti
dieta teraz preživa dosť emočné obdobie a treba mu dať aj pravidlá a hranice
kedysi stačil preplesk.Zvysoka vám kašlem na reči o tom,že deti sa nebijú.Toto nie je denné bitie decka,toto je jedna výchovná.
@anonym_15129b
Hallo má 2 a nie 14!
@anonym_autor
Keď mal prvý krátko pred 2 rokmi, cesta bola cieľom 😁 Tam kamienok, tam motylik. Ideálny bol pobiť na ihrisku pred panelákom. On chcel vľavo ja vpravo, no prešli sme za hodinu asi 20 metrov. Tak sme bývali na ihrisku, Max do obchodu kúsok od bytu. Časom sa úplne zmenil, chodili sme do parku na čele doobedie, okolo 2,5 roka mal vtedy.
Daj si magnézium a kľudne aj čokoládu 😁

Obrn sa trpezlivostou... keď mi toto dcera urobila prvýkrát, snazila som sa poucit z toho ale to sa neda...situacie sa neopakuju, reakcia je ina... toto obdobie vzdoru sa pomaly zmeni na pubertu...takze si zvykaj. Najdi si nieco co ta ukludni...idealne nieco od čoho nepriberies 😆 Viem o com hovorim, mam 13rocnu a 10rocneho. Obcas pomoze pohar vona, inokedy oriesky, a niekedy len napocitat do 84236896336