Ako zvládnuť výlety s novorodencom a staršími deťmi?
Ahojte termín pôrodu mám cez leto a mám ešte dve deti, ktoré budú určite chcieť chodiť aj na výlety a von, ako ste to riešili vy keď ste mali novorodenca ale zároveň nechcete aby na to trpeli deti že musia byť stále zatvorené doma?
Rodila som druhe v lete, v juli a bolo to fajn. Hned po prepusteni z porodnice sme sli na prechadzku. To leto sme neboli nikde pri mori, ani nikde zahranici (nezijeme na Slovensku a nesli sme ani na SK k rodicom). Ale nachodili sme kilometre s kocikom - dieta sa nechcelo nosit. Vyhybala som sa s tak malym dietatom kupaliskam a hernickam, inak sme chodili vsade. Presli sme vsetky mozne turisticke trasy v okoli, ktore sa dali s kocikom, boli sme v roznych mestach, vela casu sme stravili na ihrisku pri dome, chodili sme k potoku, do lesa... starsie dieta zhodnotilo, ze to bolo dobre leto 🙂
Ha síce nemám ďalšie deti, no s malým sme chodili vonku, po výletoch, na nákup, aj na veľmi ľahkú túru s kočíkom prakticky od toho dňa, kedy som sa ja cítila dobre 🤷 Bábätko je práveže prispôsobivé, pozeraj skôr na svoje sily a možnosti.
@viestta ja hovorim ale o novorodencovi a lete... nie 3 mesacnom babatku... a neviem co je to za modu, vysvetlovat druhemu jeho nastavenie a nazor na vec
@anonym_b6956b ja tvoj nazor nevysvetlujem, ja ti vysvetlujem ako to vidim ja. Inac ako ta a preto som ti to napisala
@anonym_autor no tak smola. Par tyzdnov to asi nepojde. Ked budes ok, tak novorodenec je ok...spi hocikedy, staci ho dojcit...s takym polrocnym uz tazsie.
@anonym_autor no ty zostaneš doma s bábätkom, a manžel bude chodiť s ostatnými deťmi na výlety,ked už je tak potrebné aby niekam išli. Ja nechápem prečo by nemohli vydržať par mesiacov vynechať výlety. A nemyslím si ze by "trpeli".
@anonym_autor my sme sli na dovolenku na SR so 6mes, 2,5r a skoro 5r. Za mna katastrofa kvoli rezimovaniu a trucu 2,5r. 6mes.bol v pohode, ten spal kedy mu prislo...auto, kocik, nosic.

@anonym_autor oddýchneš po pôrode sa dať do poriadku a ak budeš ty aj bábo v pohode môžte vyraziť....no ak budeš nervózna, unavená lebo kojiť, nespala si celú noc atď... tak hádam nepôjdeš...nečakáš prvé dieťa.... Sama uvidíš, či budeš na deti sama?