icon

Ako zvládnuť život s dieťaťom s PAS?

4. jún 2026

Ženy z čoho sa tešíte v živote ? Vysnívala som si dcérku má 3 roky ale má PAS, mala som veľmi ťažký život týranie v detstve aj v puberte následne zlý výber partnera od neho týranie našťastie som utiekla ale aj tak mám doživotné následky a keď všetko vyzeralo byť už okej nový partner dcérka na ceste kúpila som si svoj drahý vysnívaný kočík krásnu ružovu izbičku a teraz je to najhorsie obdobie všetko trhá bije ničí všetky hračky si doničila nemá sa s čím hrať tak len pobehuje z izby do izby berie nám veci a nudí sa nemá čo robiť ale najhoršie je že chcem s ňou ísť do kútika detského alebo kaviarne a vidím ako sa v kľude hrajú maminky s kludnymi krásnymi vyčesanými dcérkami a ja si nemôžem ani v kľude sadnúť lebo tam už demoluje a ťahá má preč nikde nevydrží v kútiku má rada len šmýkačku a potom chce ísť sto krát na vláčik lenže ten stoji peniaze a ja jej neviem vysvetliť ze nemoze ísť stále ked ide dajake dieťa alebo mi vybehne na eskalátor ...moj život sa zrútil ako domček z kariet, povedzte mi z čoho sa mám tesit ? Mala som vysnívaný úplne iný život že bude všetko v poriadku ako sa mám odreagovať vôbec ? Dieťa bolo moja priorita tie všetky kávičky a kútiky kúpaliska proste chcela som žiť len pre ňu a užívať si konecne život ale namiesto toho som len doma a dávam pozor na dieťa aby si neublížilo nič iné nerobim celý deň len aby sa neprizabika

Strana
z2
anonym_f3a63e
6. jún 2026
@anonym_0929e6

@anonym_f3a63e ja som nechcela riešiť žiadne príspevky, keďže funguje "normálne", preto nemáme pedopsych.

@anonym_0929e6 jasne, my mame + uzkosti a OCD takze museli sme.

anonym_0929e6
6. jún 2026
@anonym_f3a63e

@anonym_0929e6 jasne, my mame + uzkosti a OCD takze museli sme.

@anonym_f3a63e u môjho si to nikto nevšimol okrem mňa, takže všetko na vlastnú päsť. Ale tak lepšie mať všetky vyšetrenia, abyalo.doeta čo najviac podpory👍, lebo v tomto svete a školstve je to katastrofa.

anonym_f3a63e
6. jún 2026
@anonym_0929e6

@anonym_f3a63e u môjho si to nikto nevšimol okrem mňa, takže všetko na vlastnú päsť. Ale tak lepšie mať všetky vyšetrenia, abyalo.doeta čo najviac podpory👍, lebo v tomto svete a školstve je to katastrofa.

@anonym_0929e6 ano tiez mame aspergera s vysssim IQ..tiez som bola jedina ktora to "vedela".

Strana
z2