icon

Preháňam, keď uvažujem o rozchode kvôli dieťaťu?

Dnes o 15:48

Ahojte , zeny ….mne treba „potvrdenie“ ze neprehanam ….

Mam priatela rok a 6 rocnu dcerku .
Boli sme na kupalisku , priatel neskor nechcel ist do vody , dcera stale pod sa hrat pod sa hrat
Namiesto toho aby povedal nie ,idem na deku si oddychnut a pridem neskor jej povedal : tvoj otec sa s tebou tiez tolko hra alebo je lenivy ako vos .Som myslela ze zle pocujem (dcera je pravidelne s otcom )

Vela x sa dotahuju. Somnou nie , dam jej hranicu ked staci .je to predsa male dieta .
Cestou domov zacala mala ,XY koli tebe my ide voda do ust v bazene ,jeho reakcia zvyseny hlas „tak uz sa nepojdeme kupat „ chodime Inak casto .
Ja na to ,klud deticky , dcere som v klude vysvetlila ze za to moze len ona ,ona musi davat pozor .
On sa na to „deticky“urazil,doma ,az kym neodisiel bol odurdeny .45r chlap!!!!
Toto som mala s exom , tyranie tichom.
Dcera este vecer ..mama povedz XY nech nehovori tak o otcovi.

Pisala som mu ze tento tyzden nech nechodi ,treba mi cas na rozmyslanie.

Prehanam ked chcem rozchod ? Nevie normalne reagovat ,co bude ked bude dcera väcsia? V puberte …co jej povie vtedy ?
Radsej budeme same …

Strana
z2
autor
Dnes o 15:52

Este dodam - ziadne ospravedlnenie , nic z jeho strany . Hra mrtveho chrobaka ,na spravu odpisal chladne „v poriadku „

anonym_cbc70c
Dnes o 15:52

@anonym_autor za mňa takýto chlap v jej živote nemá čo robiť, aby jej podvedome ničil vzťah s otcom a rovnako aj pohľad na mužov ako takých. Ak by si sa aj s ním nerozišla, dcéru drž od neho ďalej. Inak za mňa strašný debil. Takto komunikovať, by som akceptovala jedine dieťaťu do 10r, nie dospelému chlapovi.

majus2323
Dnes o 15:55

@anonym_autor rozchod. Jednoznačne

anonym_0480a6
Dnes o 15:56

daj si to opačne. Kedy by si ty povedala takú blbú vetu malému dieťaťu?
Keď ti už pôjde neskutočne na nervy a máš ho po krk. Nehľadíš či dieťa urazíš alebo nie.
Tento vzťah je odsúdený na zánik.
Ak to teraz prehliadneš - bude sa to opakovať čoraz častejšie.
Ak mu to budeš vyčítať - možno sa viac neozve.
Dosť možné že chce vzťah s tebou skončiť, len nemá odvahu. Tak sa vybral touto cestou.

anonym_d8589a
Dnes o 15:57

@anonym_autor to je ale chuj..rozišla by som sa keď s anevie chovať toto sa bude len stupnovat

autor
Dnes o 16:00
@anonym_cbc70c

@anonym_autor za mňa takýto chlap v jej živote nemá čo robiť, aby jej podvedome ničil vzťah s otcom a rovnako aj pohľad na mužov ako takých. Ak by si sa aj s ním nerozišla, dcéru drž od neho ďalej. Inak za mňa strašný debil. Takto komunikovať, by som akceptovala jedine dieťaťu do 10r, nie dospelému chlapovi.

@anonym_d8589a
@anonym_0480a6
@majus2323
@anonym_cbc70c on sa rozist nechce drzi sa ma az moc …
Dakujem zeny,mam rovnaky nazor!
Nikdy som sa nemiesala do jej a otca viem ze sa to nesmie .

Viem ze rozchod je spravne rozhodnutie

autor
Dnes o 16:00
@anonym_d8589a

@anonym_autor to je ale chuj..rozišla by som sa keď s anevie chovať toto sa bude len stupnovat

@anonym_d8589a tiez myslim

anonym_93c5e4
Dnes o 16:05
@anonym_autor

@anonym_d8589a
@anonym_0480a6
@majus2323
@anonym_cbc70c on sa rozist nechce drzi sa ma az moc …
Dakujem zeny,mam rovnaky nazor!
Nikdy som sa nemiesala do jej a otca viem ze sa to nesmie .

Viem ze rozchod je spravne rozhodnutie

@anonym_autor chlap, ktory by si nesadol s mojim dietatom nie je chlap pre mna. Tento tvoju dceru berie ako tvoje otravne prislusenstvo.

anonym_0f3ada
Dnes o 16:06

Tresta tichom a ignoráciou, máte toxicky vztah.Otras také správanie, veď tvoje deti budu mat hrozný vzor do budúcna
Už len kvoli detom to ukonči.Jeden vztah ti nevyšiel a druhy je tiež toxický, niekde robíš chybu
Radšej sama s detmi ako v nevhodnej spoločnosti
Pozri si Dvoŕaka na YouTube keď ma tendencie trestať tichom, narcistické maniere či ho v tom nenájdeš

anonym_958247
Dnes o 16:09

Vy ste obaja divní. On je nejaký vzťahovačný panáčik, ty sa zas na strane bývalého. Jeho kopni do kelu a vráť sa k bývalému, keď je taký super.

motylik2559
Dnes o 16:12

@anonym_autor Ahoj, podla mna ten chlap nie je az taky idiot, akurat nema vztah k detom a tym padom ste nekompatibilní. Uplne iny moze byt vo vztahu, kde dieta nie je. Nema k dcerke trpezlivost. Takze ja by som na neho rovno nenadavala, pretoze vsetko prameni z tohto...nemusi byt zly clovek, akurat nie pre teba s dcerkou.

anonym_0480a6
Autor odpoveď zmazal
anonym_ff11e7
Dnes o 16:17

@anonym_autor priatela mas rok, ma 45r. On ma vlastne deti? Ty mas kolko rokov? Je o dost starsi od teba vsak?
Asi nehladas dcere otca? Ved aj naco, ma svojho. Uprimne nepoznam vela 45r chlapov co sa bude ochotne venovat santeniu so 6r cudzim deckom ktore pozna ledva par mesiacov. Podla mna toho mal uz plne zuby. Jeho nezaujima tvoja dcera ale ak tak ty. Ak s nim chces byt tak to skus zariadit tak aby ste boli sami, dceru do toho nemotaj. On tvojej dcere nebude robit animatora ani nahradneho otca, to uz musis vidiet. Ani z vas nebude stastna rodinka.
Btw kolko je dcera s otcom? Mate striedavku?

anonym_93c5e4
Dnes o 16:20
@anonym_958247

Vy ste obaja divní. On je nejaký vzťahovačný panáčik, ty sa zas na strane bývalého. Jeho kopni do kelu a vráť sa k bývalému, keď je taký super.

@anonym_958247 byvaly moze byt dobry otec aj napriek tomu, ze sa s matkou svojho dietata rozisiel. Preco by sa mala k nemu vracat?🙄

autor
Dnes o 16:21
@anonym_ff11e7

@anonym_autor priatela mas rok, ma 45r. On ma vlastne deti? Ty mas kolko rokov? Je o dost starsi od teba vsak?
Asi nehladas dcere otca? Ved aj naco, ma svojho. Uprimne nepoznam vela 45r chlapov co sa bude ochotne venovat santeniu so 6r cudzim deckom ktore pozna ledva par mesiacov. Podla mna toho mal uz plne zuby. Jeho nezaujima tvoja dcera ale ak tak ty. Ak s nim chces byt tak to skus zariadit tak aby ste boli sami, dceru do toho nemotaj. On tvojej dcere nebude robit animatora ani nahradneho otca, to uz musis vidiet. Ani z vas nebude stastna rodinka.
Btw kolko je dcera s otcom? Mate striedavku?

@anonym_ff11e7 ahoj …ja mam 40r . Striedavka neni …kazdy utorok a kazdu 2hu sobotu Ca 8hod
On ma 23r syna ale nevychoval ho.
Nie ja nehladam otca pre nu , ja som akčná , bolo nam dobre aj bez neho ….a bude bez neho

autor
Dnes o 16:21
@anonym_93c5e4

@anonym_958247 byvaly moze byt dobry otec aj napriek tomu, ze sa s matkou svojho dietata rozisiel. Preco by sa mala k nemu vracat?🙄

@anonym_93c5e4 na ten komentár som radsej ani nereagovala lebo autorka nema sajnu o co ide ,len rypnut jej trebalo

autor
Dnes o 16:22
@anonym_0480a6
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_0480a6 🫣🫣🫣

autor
Dnes o 16:23
@anonym_0f3ada

Tresta tichom a ignoráciou, máte toxicky vztah.Otras také správanie, veď tvoje deti budu mat hrozný vzor do budúcna
Už len kvoli detom to ukonči.Jeden vztah ti nevyšiel a druhy je tiež toxický, niekde robíš chybu
Radšej sama s detmi ako v nevhodnej spoločnosti
Pozri si Dvoŕaka na YouTube keď ma tendencie trestať tichom, narcistické maniere či ho v tom nenájdeš

@anonym_0f3ada prvy bol toxický ,dohnal ma az k psychologovi ….trvalo kym som sa z toho dostala ,preto ,ako tu v nedelu sedel som mala exa pred očami a vsetky kontrolky mi blikali…. Toto sa stalo 1x. Ale ,s mojich skúsenosti nie posledny

autor
Dnes o 16:24
@anonym_93c5e4

@anonym_autor chlap, ktory by si nesadol s mojim dietatom nie je chlap pre mna. Tento tvoju dceru berie ako tvoje otravne prislusenstvo.

@anonym_93c5e4 pride mi to tak po tomto dni

anonym_958247
Dnes o 16:24
@anonym_93c5e4

@anonym_93c5e4 No mňa ako chlapa by riadne vytočilo keby predomnou priateľka spomínala v dobrom na svojho bývalého a ešte ho pomaly obhajovala. Potom nech buď ostane sama, k čomu už síce smeruje. Alebo nech sa vráti k bývalému.

autor
Dnes o 16:27
@anonym_958247

@anonym_93c5e4 No mňa ako chlapa by riadne vytočilo keby predomnou priateľka spomínala v dobrom na svojho bývalého a ešte ho pomaly obhajovala. Potom nech buď ostane sama, k čomu už síce smeruje. Alebo nech sa vráti k bývalému.

@anonym_958247 ty si moju tému necitala ze ? Kde spomínam ze spomínam naň v dobrom ?

petronelag
Dnes o 16:29
@anonym_958247

@anonym_958247 Aj ja si myslím, že nového partnera dráždi, keď bývalého obhajuje, aj pred dcérou, on sa potom môže cítiť, akoby tam nemal nijaké miesto.

autor
Dnes o 16:31
@petronelag

@anonym_958247 Aj ja si myslím, že nového partnera dráždi, keď bývalého obhajuje, aj pred dcérou, on sa potom môže cítiť, akoby tam nemal nijaké miesto.

@petronelag ako ho obhajujem ??

anonym_75f743
Dnes o 16:32

@anonym_autor nevidím na tom nič až také hrôzostrašné, narcistické, alebo psychiatricke. Nie je to jeho dieťa a liezlo mu na nervy. Aj vlastným rodičom lezú deti na nervy a keď situácia kulminuje, skrátka dosiahne vrchol, tak " vypustí páru". Z jeho poznámky je jasné, že ho správanie tvojej dcéry niekedy obťažuje a je z toho na nervy. Možno by si prial, aby si odpratala dieťa k otcovi a venovala sa jemu. Inak, má už 45 a nie 20, takže aj vek tu je. Jednoznačne to nemusí zlý človek, ale vieš, pre neho je to cudzie dieťa. Takže aj ty musíš to tak brať, že je to človek, čo nemá nejaký vzťah ku nej a zrejme je toho na neho až moc. Ja obdivujem mužov, čo dokážu cudzie deti ako vlastne prijať, ale takých je strašne strašne málo. Za mňa normal chlap, až na tú ignoráciu, ale, no je nasratý.

anonym_958247
Dnes o 16:42
@anonym_autor

@anonym_autor "Som myslela ze zle pocujem (dcera je pravidelne s otcom )"
"Dcera este vecer ..mama povedz XY nech nehovori tak o otcovi."

Tu. Obhajuješ ho nepriamo. Teda z týchto riadkov je cítiť že ho berieš ako starostlivého otca a tiež ti vadí, že dcére niekto rúca jej pekný obraz o ňom. Mňa by toto teda riadne vytočilo. A či ako si to myslíš? Že všetci traja pojdete na výlet, budete štastná partička, chlapi si pokecajú na pive, vy s dcerkou sa zatiaľ pohráte vysmiate niekde na kolotočoch a všetci potom pojdete spokojní domov (teda s frajerom a ex sám k sebe domov) ? Tak to nefunguje...

anonym_93c5e4
Dnes o 16:45
@anonym_958247

@anonym_958247 je povinnost nadavat na byvalych len preto, aby sa ti sucastni necitili dotknuto? Byvaly ako partner nemusel byt dobry pre nu, nemusel byt dobry k nej, ale to nevylucuje fakt, ze moze byt dobry otec. Otcom ostal aj po rozchode a nie kazdy chlap je zmrd, ktory sa vykasle na vlastne deti ked sa rozide s ich matkou.

petronelag
Dnes o 16:56
@anonym_autor

@anonym_autor Mne to pripadá tak, že vaša dcérka má o svojom otcovi predstavu, že je dobrý, lepší ako tento nový priateľ, ale v skutočnosti to tak nemusí byť, aj on mal nejaké chyby pre ktoré ste sa rozišli a v podstate by bolo dobre, keby videla takú skutočnosť, ako je, že každý je aj dobrý, aj zlý a záleží to aj od nej, ako sa bude k nim správať, tak oni budú na ňu reagovať.
Ja nie som rozvedená, ale môže to byť ťažké vytvoriť takú neutrálnu pôdu, kde dieťa pomaly prijíma rozchod rodičov a zvyká si na nového partnera mamy, aj ona trochu preháňa, čím ho podrážďuje.
Ten anonym 958247 je muž a lepšie vie, ako to cíti muž, hlavne ak už bol rozvedený,

autor
Dnes o 17:04
@anonym_958247

@anonym_autor "Som myslela ze zle pocujem (dcera je pravidelne s otcom )"
"Dcera este vecer ..mama povedz XY nech nehovori tak o otcovi."

Tu. Obhajuješ ho nepriamo. Teda z týchto riadkov je cítiť že ho berieš ako starostlivého otca a tiež ti vadí, že dcére niekto rúca jej pekný obraz o ňom. Mňa by toto teda riadne vytočilo. A či ako si to myslíš? Že všetci traja pojdete na výlet, budete štastná partička, chlapi si pokecajú na pive, vy s dcerkou sa zatiaľ pohráte vysmiate niekde na kolotočoch a všetci potom pojdete spokojní domov (teda s frajerom a ex sám k sebe domov) ? Tak to nefunguje...

@anonym_958247 😅 zaujimava teoria

Pisala som ,co dcera povedala X hodin po tom.aby bola téma detailná.

On nie je starostlivy otec , su ovela lepsi, my rodicia nerozpravame o sebe zle - prizvukovane na sude ! A potom zrazu jeden nevyzrety dospely chlap povie hento tak malému decku,ktoré si ma samo spraviť obraz o svojom otcovi bez vonkajšej manipulácie .

Po spoločných výletoch netúžim ďakujem ,s exom som tak 10sek keď idem pre malú k autu

autor
Dnes o 17:06
@petronelag

@anonym_autor Mne to pripadá tak, že vaša dcérka má o svojom otcovi predstavu, že je dobrý, lepší ako tento nový priateľ, ale v skutočnosti to tak nemusí byť, aj on mal nejaké chyby pre ktoré ste sa rozišli a v podstate by bolo dobre, keby videla takú skutočnosť, ako je, že každý je aj dobrý, aj zlý a záleží to aj od nej, ako sa bude k nim správať, tak oni budú na ňu reagovať.
Ja nie som rozvedená, ale môže to byť ťažké vytvoriť takú neutrálnu pôdu, kde dieťa pomaly prijíma rozchod rodičov a zvyká si na nového partnera mamy, aj ona trochu preháňa, čím ho podrážďuje.
Ten anonym 958247 je muž a lepšie vie, ako to cíti muž, hlavne ak už bol rozvedený,

@petronelag dcéra zvykne o otcovi aj zle hovoriť ,sťažuje sa mi, zároveň sa teší naňho 😅 jasne inak s ňou komunikuje ako ja …. Naučí sa .

autor
Dnes o 17:08
@petronelag

@petronelag mne ide o priateľa … o jeho charakter ,prečo nepovedal idem na deku prídem neskôr .reagoval ako 10r decko .
Stal hore ,my boli vo vode .stacilo odísť . Nedržali sme ho ani mala nasilu v tej vode

Strana
z2