Dieťa nechce zostať samo na gymnastike. Ako reagovať?
Ahojte. Dcéra má 7 rokov a od septembra chodí 2x do týždňa na gymnastiku. Sama tam chcela chodiť a zo začiatku úplne v pohode.
Teraz posledné asi dva týždne začne riešiť už cestou, či tam budem čakať. Keď poviem, že ju len odvediem a prídem po ňu o hodinu a pol, plač a nechce ísť dnu. Keď zostanem sedieť pri telocvični, odcvičí normálne.
Neviem či jej ešte chvíľu vyhovieť alebo tým akurát docielim, že bezo mňa už nebude chcieť zostať vôbec :-/ Keď som zisťovala, či má s niečím problém, tak vraj nie ... len ma tam chce mať.
Tak ak mozes ostat tak ostan aby sa citili bezpecnejsie. Ked si zvykne a najde si kamosky, okuka sa viac s trenerkami tak ju tam nechas. Zober si knizku, pc, tablet a rob si svoje
@anonym_autor nieco za tym bude, nieco sa stalo a dcera sa boji... ma trenera, ci trenerku? kolko je tam deti?
@anonym_autor Neprisla si niekedy pozdejsie?
Ma tam kamarátky? Osobne by som počkala ak môžeš. Zober laptop, porob si popri nej co treba, emaily a pod... časom si zvykne, bude sa tam cítiť viac "doma"...
Ja by som sa bála, ale ja som teraz počula dosť podcastov obetí zneužívania, takže toto by mi napadlo ako prvé..
Ja som tak sedávala na chodbe a čakala 🤷♀️ postupne som začala odchádzať na nákup a vrátila sa a tak som predlžovala čas, až kým to nebolo v pohode.

Veď ak môžeš tak tam zostaň. Je to len obdobie.