icon

Dieťa nechce zostať samo na gymnastike. Ako reagovať?

Dnes o 18:48

Ahojte. Dcéra má 7 rokov a od septembra chodí 2x do týždňa na gymnastiku. Sama tam chcela chodiť a zo začiatku úplne v pohode.
Teraz posledné asi dva týždne začne riešiť už cestou, či tam budem čakať. Keď poviem, že ju len odvediem a prídem po ňu o hodinu a pol, plač a nechce ísť dnu. Keď zostanem sedieť pri telocvični, odcvičí normálne.
Neviem či jej ešte chvíľu vyhovieť alebo tým akurát docielim, že bezo mňa už nebude chcieť zostať vôbec :-/ Keď som zisťovala, či má s niečím problém, tak vraj nie ... len ma tam chce mať.

anonym_e1081a
•
Dnes o 19:04

Veď ak môžeš tak tam zostaň. Je to len obdobie.

anonym_322866
•
Dnes o 19:14

Tak ak mozes ostat tak ostan aby sa citili bezpecnejsie. Ked si zvykne a najde si kamosky, okuka sa viac s trenerkami tak ju tam nechas. Zober si knizku, pc, tablet a rob si svoje

januarova
•
Dnes o 19:22

@anonym_autor nieco za tym bude, nieco sa stalo a dcera sa boji... ma trenera, ci trenerku? kolko je tam deti?

anonym_a34580
•
Dnes o 19:30

@anonym_autor Neprisla si niekedy pozdejsie?

haley7897
•
Dnes o 19:53

Ma tam kamarátky? Osobne by som počkala ak môžeš. Zober laptop, porob si popri nej co treba, emaily a pod... časom si zvykne, bude sa tam cítiť viac "doma"...

janinque
•
Dnes o 20:00

Ja by som sa bála, ale ja som teraz počula dosť podcastov obetí zneužívania, takže toto by mi napadlo ako prvé..

anonym_5efa46
•
Dnes o 21:34

Ja som tak sedávala na chodbe a čakala 🤷‍♀️ postupne som začala odchádzať na nákup a vrátila sa a tak som predlžovala čas, až kým to nebolo v pohode.