Dieťa odmieta jesť, chce len mlieko. Čo robiť?
Moj syn ma 1 rok aj 5 mesiacov a odmieta jest chce iba mlieko išla som sním aj k doktorke no vraví ze ked bude behať vonku ze sam bude chcieť minula som mu dávala jogurt a on tak plakal ze sa doba bral a ja ze mu ho dam na silu nech place no a on ešte horšie tak plakal ako keby som ho bila no a ked bol menší mal pol roka zjedol všetko no od toho času ked bol chorý a mal hračky odvtedy odmieta jest dokonca aj polievku bez rezancov iba vo flaske už neviem čo mám robiť dom zufala
Nerieš toľko, našej idú zuby a jedáva ako kedy. Niekedy riadne veľa a druhý deň skoro nič. Nech žije a vybavené. Keby to bolo veľmi dlho, ries s dr znova.
Preboha😀 mam kamosku,a toto iste stvara s malym presne na cas,ci chce ci nie o 12;00 je obed a tlaci do neho aj ked reve...urobis mu len odpor k jedlu nic viac,dieta od hladu neumrie mam doma 5 rocneho a toci 3 jedla dookola,v skolke to nie je tiez ziadna vyhra.
Bože, ty si sprostá
Takýmto prístupom mu k jedlu vytvoris úplný odpor. Treba mu dať čas. Môžu mu ísť zadné zuby. Alebo nie je úplne doliečený
Pokial neschudla tak sa nič nedeje
@anonym_2f322e naozaj ale on už tak robí od 6 mesiacov dovtedy jedol a teraz už tak neje prejde dlhý cas pokým zje jogurt a ked mu dam na ďalší deň ani za nič
@anonym_2f322e naozaj ale on už tak robí od 6 mesiacov dovtedy jedol a teraz už tak neje prejde dlhý cas pokým zje jogurt a ked mu dam na ďalší deň ani za nič
@anonym_autor Dovtedy t.j. do 6 mes. co jedol? Prve prikrmy? Vsak vacsina deti je do polroka prioritne na mlieku. Preco mu tlacis jogurt? Vsak mu normalne var zdrave jedlo. Ak mu vadi konzistencia, co niektorym detom v tom veku este vadi, tak to kludne rozmixuj. A proste ponukaj a ponukaj. Pokial nechudne, tak je ok. On sa rozje. Hlavne mu nedavaj blbosti a nezdrave veci, nech si na ne nezvykne.
@anonym_autor tak mu ten jogurt furt neskraj
Ponukaj mu iné potraviny.
@anonym_autor tak mu ten jogurt furt neskraj
Ponukaj mu iné potraviny.
@anonym_2f322e a ty rozumieš ze nechce vôbec nič iba mlieko
@anonym_autor Dovtedy t.j. do 6 mes. co jedol? Prve prikrmy? Vsak vacsina deti je do polroka prioritne na mlieku. Preco mu tlacis jogurt? Vsak mu normalne var zdrave jedlo. Ak mu vadi konzistencia, co niektorym detom v tom veku este vadi, tak to kludne rozmixuj. A proste ponukaj a ponukaj. Pokial nechudne, tak je ok. On sa rozje. Hlavne mu nedavaj blbosti a nezdrave veci, nech si na ne nezvykne.
@anonym_9656b6 ako píšem vyššie pije iba mlieko nič jest nechce neviem ešte ako to mam napísať

Bože, ty si sprostá
Takýmto prístupom mu k jedlu vytvoris úplný odpor. Treba mu dať čas. Môžu mu ísť zadné zuby. Alebo nie je úplne doliečený
Pokial neschudla tak sa nič nedeje