icon

Nechať syna spať v stane na záhrade?

20. júl 2026

Syn prišiel s tým, že chce spať cez noc v stane na záhrade.
Má 9 rokov, záhradu máme pri dome, nie niekde mimo. Cez deň je z toho nadšený, už si tam nanosil spacák, baterku aj plyšáka, ale mne večer začína pracovať hlava. Či sa nezľakne, či mu nebude zima, či ho nebudem každú chvíľu kontrolovať cez okno.

Muž hovorí, že nech ho nechám, že aj my sme ako deti také veci milovali. Ja viem, len teraz som na druhej strane a zrazu mi to také jednoduché nepríde.
Nechali by ste ho? Neviem, či by som v kľudne spala celú noc :-/

Strana
z2
sasa1310
20. júl 2026

samozrejme, že by som ho nechala

cyberk
20. júl 2026

Ja by som tam spala s nim :D vsak to su krasne spomienky, alebo zavolat bratrancov/jeho kamosov na stanovacku

autor
20. júl 2026
@sasa1310

samozrejme, že by som ho nechala

@sasa1310 Mňa až mrazí :-/

anonym_b34039
20. júl 2026

Keď sa zľakne, príde dovnútra. Ak sa bojíte - čo by sa on mal báť - nie vy s manželom - tak tam choďte jeden s ním.

maddie1711
20. júl 2026

Ja by som šla s ním a aj muž, nech je sranda

anonym_ab82cb
20. júl 2026

nechaj ho - do 10teh je doma v postely ...

sasa1310
20. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a z čoho?

anonym_473d9c
20. júl 2026

Či mu nebude zima? Však je leto.

autor
20. júl 2026
@maddie1711

Ja by som šla s ním a aj muž, nech je sranda

@maddie1711 Muž ide zajtra do práce, potrebuje sa vyspať, ja by som do stanu nešla ani za peniaze :-/ Mám fóbiu z hmyzu :-/

dorizzz
20. júl 2026

Píšeš že na záhrade.. takže predpokladám oplotený pozemok. Ja by som nechala. Ak sa bude báť, príde dnu. Má 9rokov, snáď vie kde máte vchod do domu.

anonym_6ef2ba
20. júl 2026

@anonym_autor no snáď ho nechcete nechať samého .... Ráno bolo 10°C. Nechápem

simsalabim
20. júl 2026

@anonym_autor moj manzel vzdy spal v stane s detmi. A nad ranom sa vzdy stahovali dnu. Lebo ich vtaky budili 😂 a niekedy aj chlad.

anonym_b09acb
Odpoveď bola odstránená
nelca84
20. júl 2026

@anonym_autor jasné, že nechala, ak je to na záhrade. Teší sa, ja nevidím dôvod ho nepustiť.

verus_16
20. júl 2026

Jasne ze ano 💙

maddie1711
20. júl 2026
@anonym_autor

@maddie1711 Muž ide zajtra do práce, potrebuje sa vyspať, ja by som do stanu nešla ani za peniaze :-/ Mám fóbiu z hmyzu :-/

@anonym_autor ja mám tiež fóbie ale čo by som nespravila kvoli dietatu. Ale keď sa nebojí, nechaj ho, ved vie kde máte dvere, nechaj mu odomknute a zasvietene aby si ešte v strese v noci pri návrate do postele neublížil.

anonym_38de45
20. júl 2026

Sused tak spal, že dieťa v stane na dvore a on na gauči pri otvorených terasových dverách obývačky, kúsok od neho.

euka210
20. júl 2026

@anonym_autor u nas spal s detmi manzel. Ano, kludne by som ho nechala. Moji 3 hrdinovia...2 prisli spat domov, len 1 vydrzal celu noc 😃

ankare
20. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Tak nech tam idú spať s manželom, keď nepôjde do roboty, ak sa Tebe nedá. Neober ho o zazitky, na toto bude do smrti spomínať.

sense
20. júl 2026

Aj my sme tak spávali u babky na dvore. A keď bola zima šli sme do domu

anonym_a3bd23
20. júl 2026

Cize Tvoje problemy su:
- ci sa nezlakne (coho akoze? A ked ano tak co? Predpokladam ze pozemok mas oploteny a 9 rocny vie kde su dvere do domu)
- ci mu nebude zima (asi nie, ked tam ma spacak a v spacakoch sa stanuje aj pri inych teplotach)
- ci ho nebudes kazdu chvilu kontrolovat cez okno (ved kontroluj, ked chces 😃 Hoci neviem co presne vlastne chces kontrolovat

Ak ma chlapec diagnozu, ak mate neoploteny pozemok, ak vam tam behaju medvede ci cudzie psy, ak chlapec nevie kde su dvere od domu a nevie si otvorit/odomknut... Tak ano, mala by som strach. Inak prehanas.

anonym_af37bd
20. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ak nebyvate pod Tatrami, ze ho vytiahne medved zo stanu, tak z coho ta mrazi?

anonym_ab45c8
20. júl 2026

@anonym_autor tak sa nevyspis, lebo budes celu noc kukuckovat pri okne. To je tvoj problem, nie jeho. Bud aspon trosku rozumna a dopraj mu nezvycajny zazitok, vsak medved ho hadam nezozerie

anonym_d4a145
20. júl 2026

dcéra takto spala vo veku 10 r.
išla na oslavu ku kamarátke - 10r, a rodičia povedali dievčatám že budú spať von na záhrade v stane. Nebola som nadšená keď mi to dcéra na druhý deň rozprávala.
moje dieťa by som doma sledovala z okna - možno aj celú noc.

anonym_72b857
20. júl 2026
@anonym_d4a145

dcéra takto spala vo veku 10 r.
išla na oslavu ku kamarátke - 10r, a rodičia povedali dievčatám že budú spať von na záhrade v stane. Nebola som nadšená keď mi to dcéra na druhý deň rozprávala.
moje dieťa by som doma sledovala z okna - možno aj celú noc.

@anonym_d4a145 Helikoptérová mama.

anonym_271576
20. júl 2026

Vies aky nasi chalani maly zazitok z takeho ale tabora,mimo domu.5dni tam boli,taboraky vecer,ohen,stany aj riadna burka.Niektorym aj stany premokli,tak sa tlacili viaceri v 1 stane.Vseliake krochkanie poculi.To boli pre nich ine zazitky.
Nechaj ho,ved je na dvore co sa mu len tam moze stat,nic.Isto mate riadne zabezpeceny pozemok.U nas max tak jezkovia alebo macky vedia,ale ine zvery veru nie.
Nechaj ho nech si riadne uzije prazdniny.

crazy_cat_lady
20. júl 2026

Nechala.. nieco zasusti a mas ho naspat v dome 😂

marca12
20. júl 2026

Ma mobil? Pri najhorsom ti zavola. Dopraj mu. Mozno pri prvom zasuchotani bude velmi rychlo naspat vnutri vo svojej posteli. Mohol si zavolat kamarata,bolo by im veselsie.

moninah
20. júl 2026

@anonym_autor u nas je cele prazdniny v zahrade stan. Prvu noc som so synmi spala ja (jasne, ze ja som sa vobec nevyspala, ale stalo to za to). Boli nadseny. Odvtedy tam skoro kazdu noc niekto spi. Aj 7rocny vydrzi sam. Uz aj dazd tam prespali. Maju tam aj nahradne deky, kopu vankusov, taky brloh. Hmyz tam nie je, ved sa da zazipao at sietka. Zahrada je oplotena

uzanka16
20. júl 2026

ako uz pisali vyssie, tak tam spite aj vy s nim, ja mam 8 rocneho a nedavno sme spali spolu vo dvore v stane cez noc spolu a 10 rocna dcerka spala v stane s kamoskou, mali lampase, vsetok vybavenie, ja otvorenu vetracku, ze keby nieco nech kricia. Vsetkym sa to ratalo a deti spokojne.

Strana
z2