Predškolák stále hmká a spieva. Ako na to reagovať?
Dookola. Nepomáha upozornenie že sa to v konkrétnej situácii nehodí. Máte skúsenosti?
Moj syn odkedy rano vstane kym nejde spat. Bud nieco hovori alebo si spieva ci hmka v tom dobrom pripade, v tom horskom vydava rozne zvuky, prosto vkuse huci. Upozornovanie pomaha tak na 3 sekundy, je to na nervy😅 inak je to normalny zdravy a velmi mudry chlapec, a nerobi to ani z nudy lebo huci aj ked nieco prave robi. Pri telke vydrzi chvilu ticho inak mu bezi huba furt..
@anonym_autor ja mám kolegyňu v práci. 6 hodín dokáže hmmkať a spievať. Ja by som ju utopila v káve
Podľa mna je to zlozvyk. Dcéra to robí a neskutočne mi to lezie na nervy
@anonym_autor ja mám kolegyňu v práci. 6 hodín dokáže hmmkať a spievať. Ja by som ju utopila v káve
@anonym_c875ba moja aj rozpráva nahlas, čo robí, čo bude robiť. Psychiatria.
Podľa na to je také presne obdobie predškolské. Moja rok pískala. Nikdy by som si nemyslela, že môžem nenávidieť pískanie :D
Piska si doteraz, ale nie celé hodiny ako malá zvykom.
Moja kolegyňa už ráno v šatni - ti.da.daaaa.la.la.laaaa 🤦🏻♀️ veľmi nepríjemné. Nie sme nejaké extra kamarátky, ako kolegyne ok, ale tam sa to končí. A podľa mňa to robí preto, že si nemáme čo povedať a to ticho jej je trápne. Pre mňa je ale trápne to la.la.lákanie. Nie je to ani nejaká konkrétna pieseň, len tak. A fakt mi to ide na nervy. Snažím sa nebyť s ňou sama 🤦🏻♀️
citala som ze to moze byt jeden z prejavov PAS 🙂 nieco ako autostimulacia hlasova 🙂
@anonym_c875ba moja aj rozpráva nahlas, čo robí, čo bude robiť. Psychiatria.
@anonym_09cf85 presne takého kolegu som mala- 6 hodín pospevoval, pískal a komentoval každý krok, čo robí…šialené. Dala som výpoveď.
Moje deti to robia tiež a ja ich napomínam. Učiteľka v škole sa sťažovala, že polovica detí si na vyučovaní pospevuje, hmmka a podobe. Je to katastrofálne. A teda stihlo ma to aj v robote. O 12 rokov mladšia kolegyňa si vyspevuje, komentuje mailovú komunikáciu, v podstate sa rozpráva sama so sebou. Na veľké šťastie sa sťahujem na iný koniec kancelárie. Najlepšie je, keď si dá sluchátka a bľačí tam na pol firmy. Po upozornení povedala, že čo ste také, že keď si zaspievame, je tam veselšie. Blbé je len to, že ona nespieva ale vyludzuje tie najdivnejšie zvuky.
@anonym_09cf85 presne takého kolegu som mala- 6 hodín pospevoval, pískal a komentoval každý krok, čo robí…šialené. Dala som výpoveď.
@anonym_de4e96 aj si mu povedala, ze to nie je normalne a obtazuje to ludi?
@anonym_de4e96 aj si mu povedala, ze to nie je normalne a obtazuje to ludi?
@katkazatka Nie, plánovala som aj tak odísť kvôli mnohým iným veciam. On tam robil roky, mal krátko pred dôchodkom. Neviem, či mu ostatní niekedy niečo povedali alebo sa mu len vyhýbali. Bol to taký open rozdelený na 2 časti.

koľkokrát je "konkrétna situácia" ? nevidím problém. Prihláste ho do ZUŠ-ky