icon

Riešia vaši muži problémy medzi deťmi efektívne?

30. aug 2026

Zvladaju vasi muzi sarvatky medzi detmi? Sme s kamosmi na vylete. Maju 2chlapcov 11 a 14r. Ti sa stale handrkuju. Kamoska ich napomenie, okrikne, ale zvlada. Jej muz to nedava. Je z toho uplne na nervy a robi z toho zbytocny cirkus. Vcera starsi podkol mladsieho, lebo ho celu turu provokoval. Mladsi reval jak tur. Mama ratovala mladsieho s rozbitym kolenom a muz mal nevhodne komentare a vystup na starsieho, ktory len nezvladol dalsiu provokaciu.. otec bol recami kruty.. az to bolelo aj mna.. mam male deti, caka to aj nas?

Strana
z2
autor
30. aug 2026
@anonym_eab0c3

@biba_18 v tomto prípade to nebolo ani omylom neoprávnene. Keď 14 ročný podloží nohu na horách úmyselne súrodencovi, tak mal sám jednu schytat.

@anonym_eab0c3 mladsi je adhd, denne robi zle starsiemu.. ten si uz nenecha..

Bavila som sa o tom s kamoskou.

Ze riesi to ona. Radsej. Bo muz rychlo vzplanie a v amoku ich kritizuje.. potom ho to mrzi.. ale deti si uz vypoculi..

Ach
Nikde netvrdim, ze moja vychova je idealna..

anonym_eab0c3
30. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_eab0c3 mladsi je adhd, denne robi zle starsiemu.. ten si uz nenecha..

Bavila som sa o tom s kamoskou.

Ze riesi to ona. Radsej. Bo muz rychlo vzplanie a v amoku ich kritizuje.. potom ho to mrzi.. ale deti si uz vypoculi..

Ach
Nikde netvrdim, ze moja vychova je idealna..

@anonym_autor no a sme doma, ADHD v rodine u detí je mega problém. Doporučujem radšej to vôbec neriešiť a nestarať sa do výchovy a nekomentovať rodičov. Vôbec nevieš, čo to je a čo to obnáša mať doma ADHDčkara. Ja mám a keď chodíme na terapie do Centra, tak samotná psychologička posiela počas cvičenia rodičov do oddychovej miestnosti ( snoezelen) a aj ponúkajú terapie pre rodičov..Takže, fakt nevieš, ako tomu rodičovi pracujú nervy. Ja mám s tým bohaté skúsenosti. Tieto deti skrátka robia zle, a vekom sa to veľmi nelepší, súvisí to s poruchou pozornosti, skrátka nespracovali emóciu a ihneď idú na " riešenie". Terapie potrebuje celá.rodina, ozaj.

biba_18
30. aug 2026
@anonym_eab0c3

@anonym_autor no a sme doma, ADHD v rodine u detí je mega problém. Doporučujem radšej to vôbec neriešiť a nestarať sa do výchovy a nekomentovať rodičov. Vôbec nevieš, čo to je a čo to obnáša mať doma ADHDčkara. Ja mám a keď chodíme na terapie do Centra, tak samotná psychologička posiela počas cvičenia rodičov do oddychovej miestnosti ( snoezelen) a aj ponúkajú terapie pre rodičov..Takže, fakt nevieš, ako tomu rodičovi pracujú nervy. Ja mám s tým bohaté skúsenosti. Tieto deti skrátka robia zle, a vekom sa to veľmi nelepší, súvisí to s poruchou pozornosti, skrátka nespracovali emóciu a ihneď idú na " riešenie". Terapie potrebuje celá.rodina, ozaj.

@anonym_eab0c3 takže keď je mladší adhd tak zorvem staršieho? 😏

autor
30. aug 2026
@biba_18

@anonym_eab0c3 takže keď je mladší adhd tak zorvem staršieho? 😏

@biba_18 urcite nie!

autor
30. aug 2026
@anonym_eab0c3

@anonym_eab0c3 ze za tym uz moze byt aj ponorka.cele leto spolu.doma, na dovolenkach, vsade..

Strana
z2