Tragédia na škole
Myslím že nikomu neušlo čo sa stalo . Vo mne to strašne ale že strašne burcuje emócie . Od tej dediny sme par km . Na našej škole deti prežívajú niekedy šikanu ktoru musím riešiť aj keď su to maličkosti no stále su to veci ktore sa mojej dcére nepáčia . Aj kyber šikana bola . No a teraz keď vidia ty zlí žiaci čo dokázal ( ........... 13 ročny ..... ...... ........ .... ) aby to nedaj boh neskúšali . Dcera uz povedala že sa boji aby sa to u nich nestalo tiež aj spolužiačky , že su niektorý chalani zlý. Mala som česť podať aj tresne oznamenie za ublíženie ale ten žiak tam už nie je naštastie . No tu nastáva oznámiť škole či by nemali sa porozprávať v triede s deťmi. Ja sa s dceru rozprávam len to nedávam mne je za tym dievčaťom do plaču, je o par mesiacov staršia od mojej dcéry a myšlienky utekajú na to čo keby sa to stalo na našej škole. 😪😪😪😪
Za Nelku sa modlím želám si aby sa jej stav zlepšil 🙏
@anonym_e7c844 Si rodic a nie si schopna ochranit svoje dieta? Naco si potom? Tvoja zakladna uloha je ochranit svoje dieta. Ti co sikanuju, sikanuju vzdu slabsie a bezbranne kusy. Nikdy si nedovolia na tych, ktori su pod ochranou ... Preco, ked je lahsia cesta a kopec inych, co nie su. Uplne staci prist s 2 metrovym 130kg chlapom, este raz to urob a uvidis, co sa stane. A vacsinou si daju pokoj.
@anonym_ed1196 Ďalšie silné reči. Nájdi 2 metrového chlapa, ktorého prehovoríš na to, aby sa fyzicky vyhrážal nejakému dieťaťu. Bude mať na krku trestné stíhanie za nebezpečné vyhrážanie.
Neobhajujem tých, čo šikanujú. Ale takéto riešenia sú len zbytočným tliachaním na fórach. Zastaviť šikanu nie je tak jednoduché.
@anonym_ed1196 Ďalšie silné reči. Nájdi 2 metrového chlapa, ktorého prehovoríš na to, aby sa fyzicky vyhrážal nejakému dieťaťu. Bude mať na krku trestné stíhanie za nebezpečné vyhrážanie.
Neobhajujem tých, čo šikanujú. Ale takéto riešenia sú len zbytočným tliachaním na fórach. Zastaviť šikanu nie je tak jednoduché.
@anonym_e7c844 To je vyhrazanie, ked povies, este raz ublizis mojmu dietatu a nepraj si, co sa stane. Najskor pricina, potom nasledok. Ak ma bude niekto vysetrovat, nech sa paci, az potom ked vysetria to co robi to decko a nech mi dokaze vyhrazanie. Slovo proti slovu.
@anonym_e7c844 To je vyhrazanie, ked povies, este raz ublizis mojmu dietatu a nepraj si, co sa stane. Najskor pricina, potom nasledok. Ak ma bude niekto vysetrovat, nech sa paci, az potom ked vysetria to co robi to decko a nech mi dokaze vyhrazanie. Slovo proti slovu.
@anonym_ed1196 Presne to je vyhrážanie. Keby ho natočila ona alebo jej spolužiaci, tak má také trestné oznámenie na krku, že ....
Dievcatko zomrelo,neprezilo to.
@anonym_e7c844 hlavne v dobe keď sú všade kamery a deti majú telefón. Fakt skvelý nápad.
To sú silné reči na internete, nič viac.
Dievcatko zomrelo,neprezilo to.
@anonym_d5dece Ano 😭. Je mi do plaču

@anonym_ed1196 Silné reči, Keby došlo k akcii, tak nič neurobíš. A ak by si urobila to, čo píšeš, tak skončíš v base.
@anonym_e7c844 Si rodic a nie si schopna ochranit svoje dieta? Naco si potom? Tvoja zakladna uloha je ochranit svoje dieta. Ti co sikanuju, sikanuju vzdu slabsie a bezbranne kusy. Nikdy si nedovolia na tych, ktori su pod ochranou ... Preco, ked je lahsia cesta a kopec inych, co nie su. Uplne staci prist s 2 metrovym 130kg chlapom, este raz to urob a uvidis, co sa stane. A vacsinou si daju pokoj.