Gynekológia v Nemecku
Nevie alebo nemá niekdo skusenosti s gynekologiou v Nemecku ?
@anjelicek26 no chcela by som ist gynekologovi lebo som momentalne v nemecku a na slovensko sa chystam az za mesiac a pol a čo som volala uz na pár čisiel tak nikdo nič buď sa nedohovorim po nemecky alebo alebo mi povedia ze neprijmaju novych pacientov
Tak by slm bola rada za nejake kontakty 🙂
@domci12 tak povedz nejakej kamoske, nech ti spravi termin, co vie po nemecky... Kontakty ti nepomozu, ved Nemecko je obrovske, kde presne byvate? A ano niektori maju jasne stop stav, to na Slovensku je predsa tiez takto...ked som teraz zhanala endokrinologa, tak az ten 11ty bral novych pacientov, co ti poviem 🙄
Ja byvam v Rheine
Zavolaj si na poistovnu, musia mat lekarov napr priamo z poistovne alebo vedia odporucit. Tiez privat Arzt podla mna vezme.
Niektori majú online objednávacie systemy - v takom prípade určite dostaneš termín, ale pozri si aj referencie, lebo ja som bola u jedného a neplánujem to opakovať 😂
Ahojte
Vedeli by ste mi poradiť?
Prišla som bývať do Nemecka som tehotná a hľadám gynekologa kto mi spraví aj 3D-4D ultrazvuk.
Mesto Idar Oberstain a okolie nevadí keď je aj ďaleko.
Ďakujem za odpoveď
Ahojte

Co konkretne? Toto je velmi vseobecna otazka...zijeme tu 17 rokov, samozrejme mam tu aj gynekologa, dokonca tretieho za tie roky...