icon

Aká aktivita u vás spoľahlivo zabíja vetu „Mama, ja sa nudím”?

jennyska
Dnes o 09:55

Veta, ktorú každá mama tak trošku nenávidí: Mami, ja sa nudím.

Čo na to odpovedáte, aby ste nemuseli hneď vymýšľať program na celý víkend?

anonym_c8ea4b
Dnes o 09:57

Tak nieco vymysli, uvidime ci to bude dobry napad, ak ano, budeme to robit.

anonym_2158e4
Dnes o 10:00

@jennyska vzdy ked padla tato veta, nasledovalo... ci vytiahneme knihy a dame diktatik... ale lepsie zabralo, ze si moze dat 30 drepov, klikov a rychlo ju to preslo

anonym_15e255
Dnes o 10:02

@jennyska môžeš poupratovať a povysávať celý dom

sense
Dnes o 10:03

Tak ideme na turistiku alebo bicyklom kolo jazera (35km). A hneď bolo po nudeni.

ichbinich
Dnes o 10:03

Navrhnúť upratať stol alebo iné "zátišie " 🤪
Ano, zákerné 🤪

andulka220989
Dnes o 10:04

"Áno? Nudíš sa? Tak si môžeš upratať izbu." A je po nude 😂

anonym_74aeeb
Dnes o 10:07
@anonym_15e255

@jennyska môžeš poupratovať a povysávať celý dom

@anonym_15e255 ano, toto aj ja pouzivam 😅👍🏿

anonym_d9cf2c
Dnes o 10:13

poupratovat dom, pokosit zahradu

sissy27
Dnes o 10:13

@jennyska moja mama by ti okamzite vyhadzala skrine a mozes skladat pekne do kominkov 😂 mozes hadat, kolkokrat som sa ja ako decko nudila (a to boli v tv 4 programy, ziadny pc, tablet, mobil, 30 aktivit denne v kazdom meste…) - odpoved je: 0. Bicykel, korcule, skakat cez gumu, lietat vonku s kamosmi, so starymi rodicmi v zahrade, v pripade skaredeho pocasia knizka, lego, s barbienami som sa hravala aj so susedou, nieco som vyrabala z papiera a dostupnych zdrojov… Dcera to iste, plus kruzky a vsetky vymozenosti dnesnej doby.
Osobne si myslim, ze tu je problem ten, ze rodicia menezuju kazdu minutu zivota svojmu dietatu a to jednoducho zrazu nevie co so sebou, ak zrazu nedostane ulohu. Treba deti nechat trochu zit, nech su kreativne a naucia sa vyplnit si volny cas.

anonym_91ca3d
Dnes o 10:18

Záleží od veku... ale vždy sme potom išli spolu robiť. Napríklad upratať izby, v kuchyni šuplíky, alebo balkón, alebo sme si šli kresliť, keď nebolo čo upratať. Dali sme si tému a kreslili sme a pritom sme sa rozprávali.

vevesh
Dnes o 10:32

Uz tu spominane " chod si najorv upratat izbu" alebo ideme menit satnik(jarny, letny, zimny) - zrazu sa ziadne dieta nenudilo😀😀

euka210
Dnes o 10:35

@jennyska dam im nejaku pracu doma ci okolo domu...a hned je po nude 😁

januska12323
Dnes o 11:01

Nepamätám si žeby som niekedy povedala rodičom, že sa nudím. Dieťa si činnosť vždy nájde pokiaľ to za neho nerobia rodičia. Raz som napríklad prepisovala poučky z učebnice lebo som nič lepšie nevymyslela 😁

simsalabim
Dnes o 11:28

@jennyska tam je vysavac, nech sa paci.