Ako naznačiť záujem o priateľstvo s vyhodami po prvom rande?
Ahojte, Poradte. Ako naznacit atraktivnemu chlapovi po prvom rande. ze mate zaujem o "priatelstvo s vyhodami".. Ja to tak bezne nevolam ale tu je to zauzivane. A viete ako je to myslene.. Obaja mame 45 rokov.. Prosto vas zaujal a na rande ste sli uz s tym.. Vdaka za radu..
Chlape,potrebujem z teba len jednu časť a zadarmo.
Veď mu normálne povedz, že o vážny vzťah nemáš záujem, iba nezáväznu zábavu
Preco az po prvom ved za nejakym ucelom ste sa uz stretli, toto co kto ocakava ci hlada vztah alebo nieco nezavazne sa riesi este pred prvym stretnutim aby potom to prve rande nebola len strata vasu ked obaja chcete nieco ine. Takze ak ste toto vynechali zacala by som otazkou, co on hlada ak ti povie ze aj nieco nezavazne mozes pritakat ze aj ty ak povie, ze vztah potom sa ho spytaj, ci by bol proti keby islo o nieco nezavazne. Ale ak ti vopred uz povedal, ze chce vztah ty si pritakala alebo napriek tomu sa s nim stretla bez t9ho aby si mu povedala, co ty chces tak mi to pride ubohe po tom mu oznamovat, ze vies co viem, ze chces vztah ale ja nie vadilo by ti to?
A dôvod stretnutia bol aký, normálne mu povedz,chlape páčiš sa mi potrebujem sex ,len vzťah fakt nechcem

@anonym_autor šak,normalne vyloz karty na stôl,ake tanecky okolo toho,nemas 17😂.
Povedz mu,ze by si rada zahrala na jeho flautu.