icon

Je sťahovanie programu Microsoft Word naozaj spoplatnené?

diaszoky
Dnes o 19:14

Je pravda, ze sa plati,? Lebo kazdy okolo mna ho ma, ale kazdy ho ma dako zazracne zadarmo.. ako je to mozne? Dakujem

anonym_cc8e82
Dnes o 19:17

@diaszoky to by aj mňa zaujimalo

danielahamar
Dnes o 19:24

Gmail obsahuje program na pisanie

muz26
Dnes o 19:26

Jednoducho..kupis si licenciu z ceskeho aukra za 5eur

anonym_4adaf4
Dnes o 19:29
@muz26

Jednoducho..kupis si licenciu z ceskeho aukra za 5eur

@muz26 môžeš prosím dať link? Ďakujem

anonym_7c7c70
Dnes o 19:37

Ja ho mám zdarma napríklad cez zamestnávateľa, žiadnym zázrakom...inak, áno, platí sa... do nejakej cracknutej verzie zdarma by som nešla, keď tak bezplatná je online verzia alebo potom môžeš používať iný podobný textový editor, ktorý je zdarma, napríklad od LibreOffice

diaszoky
autor
Dnes o 19:39
@danielahamar

Gmail obsahuje program na pisanie

@danielahamar ano viem ale ja potrrbujem pisat pracu

anonym_4adaf4
Dnes o 19:43
@anonym_7c7c70

Ja ho mám zdarma napríklad cez zamestnávateľa, žiadnym zázrakom...inak, áno, platí sa... do nejakej cracknutej verzie zdarma by som nešla, keď tak bezplatná je online verzia alebo potom môžeš používať iný podobný textový editor, ktorý je zdarma, napríklad od LibreOffice

@anonym_7c7c70 tak napr ja som chcela stiahnuť libre do môjho nového laptopu a veru tá nie je zadarmo

anonym_0f7760
Dnes o 19:44

Ja som mala najskôr licenciu od školy, teraz mám od zamestnávateľa.

anonym_b11efd
Dnes o 19:45
@diaszoky

anonym_7c7c70
Dnes o 19:50
@anonym_4adaf4

@anonym_7c7c70 tak napr ja som chcela stiahnuť libre do môjho nového laptopu a veru tá nie je zadarmo

@anonym_4adaf4 nebola som si na 100% istá, lebo som naozaj dlho nič takéto neriešila, tak som to schválne ešte pred napísaním komentu pozerala a všade mi píše, že je free, aj na oficiálnej stránke, kde je na stiahnutie... zaujímavé teda

danielahamar
Dnes o 20:09
@diaszoky

@diaszoky aha tak, moji majú hesla z výšky

niekto2hy
Dnes o 20:12

Školy maju multilicencie na 365.

niekto2hy
Dnes o 20:15
@anonym_7c7c70

@anonym_7c7c70 Kúpiš doživotnú licenciu na 1pc,iné sa už neoplatí.

patrike
Dnes o 20:18

Na pisanie prace ti uplne staci zadarmo Google docs, kde mas moznost exportu v PDF alebo vo formate DOCX. Zakladne funkcie tam mas.