icon

Aký kočík

Včera o 12:21

Ahojte, prosím chcela by som poradiť kočík. Chcem dvojkombinaciu. Aby vanička bola priestranná, aby sa dobre skladal a zložený nezabral v aute veľa miesta, aby sa športová časť dala dať do úplného ľahu a nebola korytkova a aby sa dala športová časť otočiť do oboch smerov. Nech zvládne aj bežné rozbité chodníky a aby športová časť bola dostatočne veľká.
Ak by vanička mala také to okienko vzadu cez ktoré dieťa môže pozerať ak je na brušku tak to je plus.
Ďakujem

babushkaem
Včera o 12:25

ja mam taky cybex. vanicka ma okno, sportova cast do uplne lahu a na obe strany

anjelicek26
Včera o 12:45

Ja mam bugaboo fox... splna vsetko co chces... a viac.. konik tam ma este stare fotky, pozri najnovsiu verziu.

autor
Včera o 12:50
@anjelicek26

Ja mam ... splna vsetko co chces... a viac.. konik tam ma este stare fotky, pozri najnovsiu verziu.

@anjelicek26 ale je to korytkove sedenie, či ?

autor
Včera o 12:50
@babushkaem

ja mam taky cybex. vanicka ma okno, sportova cast do uplne lahu a na obe strany

@babushkaem prosím a ktorý model ?

anjelicek26
Včera o 12:58

Takto, mlady to zboznoval a zboznuje...

babushkaem
Včera o 13:21
@anonym_autor

@babushkaem prosím a ktorý model ?

@anonym_autor priam 4.0

lin_a
Včera o 14:42

Easywalker Jimmey, za mna splnuje vsetko hore uvedene, plus napr rozsiritelna strieska s okienkami, uzatvaratelny ulozny kos, antirefluxne polohovanie vanicky...teraz ho predavaju aj vo vyhodnych setoch s prislusenstvom (napr vymenitelne terenne kolesa, fusak atd)
https://www.aladdin.sk/kombinovane-kociky/easyw...

a0
Včera o 15:25

Easywalker, joolz hub, bugaboo, cybex - spĺňajú všetko čo chceš. Naj možnosť čo sa týka kvalita/cena/výbava má easywalker. Zvyšok sú skôr o preferencii značky, jazdné vlastnosti majú všetky cca na rovnakej úrovni - skvele.