icon

Je inzerovanie na autobazar.eu zbytočné?

pavol999
11. mar 2026

Ahojte, predával som auto cez portál autobazar.eu. Jedná sa o spoplatnený portál. Keď si to porovnám s bezplatnými portálmi bazoš alebo autobazar.sk, tak v počte videní sa to nedá porovnať. Inzerovanie na autobazar.eu je vyhadzovanie peňazí do koša. Keby som to vedel, nikdy si tam spoplatnený inzerát nepridám. Len pre porovnanie na bazosi som mal za deň 140 zhliadnutí inzerátu a na autobazar.eu 20 zhliadnutí :D Nečakal som, že je to až taký mŕtvy portál.

anonym_a4c24c
11. mar 2026

@pavol999 dakujeme za oznam...

demodun
11. mar 2026

@pavol999 áno, bazoš beží najviac

anonym_f0e44c
11. mar 2026

@pavol999 dobré vedieť 😄

anonym_9a3d0d
11. mar 2026

a vies kolko z tych 140 zhliadnuti na bazosi boli nejaki roboti, ktori ti potom hned poslu sms, ze beru a ze si po to poslu packetu?

hefo
11. mar 2026

Možno sa mýlim, ale o samotný počet zhliadnutí úplne nejde - na autobazar.eu sa dajú inzeráty vcelku obstojne filtrovať, zatiaľ čo na bazoši je to chaos, je nutné ručne preklikať veľa inzerátov, takže tie zhliadnutia nie sú tak úplne rovnako "bonitné".

anonym_7dcb35
11. mar 2026

@pavol999 marketplace je dobry

anonym_a4c24c
11. mar 2026
@demodun

@pavol999 áno, bazoš beží najviac

@demodun fakt?Aj maraton zabehne?😜😂

demodun
11. mar 2026
@anonym_a4c24c

@demodun fakt?Aj maraton zabehne?😜😂

@anonym_a4c24c jasné, s prehľadom 😉

anonym_a53f4c
11. mar 2026

@pavol999 a vďaka 140 zhliadnutiam si predal auto? Nemyslím si. Čo sa týka autobazar.eu, tak zhliadnutí tam je menej ale z 20 bolo 20 relevantných, ktorý hľadajú to, čo ponúkaš aj ty 🤷🏼‍♀️. To je to isté ako s reklamou - zarábaš na tomu, kto si produkt/službu kúpi, nie na tom, kto ju uvidí.

anonym_f3eda4
12. mar 2026

Ja som teraz predavala auto a taktiez som jedno predavala pred dvoma rokmi a dalsie pred 4. To pred 4 som predala cez bazos a posledne dve cez FB. FB ma velku vyhodu za MP pozeraju ludia aj len tak z nudy, ktorí ani este nie su uplne rozhodnutí, ze hladaju auto a ake auto. Moji poslední kupujuci boli ludia, ktorí sice zvazovali vymenu, ale este sa nepustili do jej procesu a moje auto na nich vyskocilo. Zaujalo a tak si ho kupili. Ja vzdy inzerujem na tychto dvoch bazaroch.. ak sa to do mesiaca nepohne - inzerujem uz aj na platenych portaloch. Posledne 3 predaje to ale nutne nebolo.

zuzanka.zuzu
12. mar 2026

kedysi fungoval Bazoš tak že hneď po pridaní inzerátu (kľudne aj o 2 ráno) si mal do hodiny 100 pozretí 😂 už s tým prestali, našťastie.... viac by som verila záujmu tých 20 ľudí na autobazare než na bazoši 🤷

hefo
12. mar 2026
@zuzanka.zuzu

kedysi fungoval Bazoš tak že hneď po pridaní inzerátu (kľudne aj o 2 ráno) si mal do hodiny 100 pozretí 😂 už s tým prestali, našťastie.... viac by som verila záujmu tých 20 ľudí na autobazare než na bazoši 🤷

@zuzanka.zuzu To môžu byť kľudne rôzni automatickí boti, ktorí skenujú stránky (napr. pre vyhľadávače ako Google, MS Bing ...) - a tipujem, že s tým neprestali, ale bazoš ich prestal rátať do zobrazení, lebo to len miatlo.