Blokovanie osoby, ktorá Vám robí zo života peklo.
Blokovanie osoby, ktorá Vám robí zo života peklo
Zdravím všetkých. Ma niekto skúsenosti s nejakým odborníkom, ktorý by vedel zablokovať osobu, ktorá Vám robí zo života peklo. Postačí názov stránky, alebo mailová adresa tej osoby. A blbé komenty si píšte pre seba, lebo nikto nikdy nevie kedy a aku pomoc bude potrebovať . Ja som to 60 rokov nepotrebovala...... Ďakujem všetkým za odpovede. Najlepšie by bolo kto by mal vlastnú skúsenosť. Pekný deň prajem 😘
@dedincanka131 blokovať myslíš ako?
@anonym_8c0458 - vrieska po celom svojom pozemku nepravdivé vety. My ju ignorujeme ale takto to nemôže byť do nekonečna, že nemá človek pokoj ani na svojom pozemku.
@anonym_8c0458 - vrieska po celom svojom pozemku nepravdivé vety. My ju ignorujeme ale takto to nemôže byť do nekonečna, že nemá človek pokoj ani na svojom pozemku.
@dedincanka131 a ako chceš blokovať?? Veď na svojom pozemku si môže robiť čo chce? Či nie?
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ako-blokovat-osobu-ktora-vam-robi-zo-zivota-peklo/
Prečo dve odlišne nicky majú rovnakú temu
Prečo dve odlišne nicky majú rovnakú temu
@minenkaa tiež som to šla písať
Odstahuj sa. Vybavené.
Ano, to sa riesi v prvom kole ako priestupok proti obcianskemu spolumazivaniu na miestnom urade, ak to nezaberie alebo su tam vyhrazky nasilim, tak sudne. Cize ta osoba je pravnik / advokat, ktoremu pripad vysvetlis, zaplatis odmenu a on to za teba poda.
život nie je sociálna sieť kde si zablokuješ osobu
môžeš postupovať v zmysle našich zákonov
trvalý spôsob "blokovania" by bol trestný čin
Ano, to sa riesi v prvom kole ako priestupok proti obcianskemu spolumazivaniu na miestnom urade, ak to nezaberie alebo su tam vyhrazky nasilim, tak sudne. Cize ta osoba je pravnik / advokat, ktoremu pripad vysvetlis, zaplatis odmenu a on to za teba poda.
@patrike - veľmi krásne ďakujem,len tomu sa chcem vyhnúť, veď nás kameruju, čo sa dopúšťajú trestného činu . Jej úplne preplo a to z ničoho nič. 14 rokov pohoda,pokec,smiech,odkedy jej zomrel druh úplne pomiatnutá a syn mafián prvej triedy, nepotrebujem aby mi podpálili chatu alebo niečo ine. Bože v živote by som si to nemyslela. Ale za dobrotu na žobrotu.Ja nemám peniaze na súdne spory, veď som onko.Ja ju potrebujem zablokovať, aby prestala aspoň vykrikovať nezmysly 🫣🫣🫣
Odstahuj sa. Vybavené.
@anonym_2f01b2 - mudrosť sveta ,asi nevieš čo to je svojpomocne dať do poriadku pozemok, ktorý bol sama burina. Asi nevieš čo je to lopata,motyka,robiť pokládky dlažby ,ale moje ruky to vedia a pre jedného blázna, ktorý patrí už na psychiatriu ja budem predávať to, kde som vynaložila svoje úsilie. Ľudia trošku súcitu by chceli niektoré odpovede. Ja tu nechcem riešiť čo som tam robila,ale to, či nemal niekto podobný problém. Ďakujem za pochopenie.
@patrike - veľmi krásne ďakujem,len tomu sa chcem vyhnúť, veď nás kameruju, čo sa dopúšťajú trestného činu . Jej úplne preplo a to z ničoho nič. 14 rokov pohoda,pokec,smiech,odkedy jej zomrel druh úplne pomiatnutá a syn mafián prvej triedy, nepotrebujem aby mi podpálili chatu alebo niečo ine. Bože v živote by som si to nemyslela. Ale za dobrotu na žobrotu.Ja nemám peniaze na súdne spory, veď som onko.Ja ju potrebujem zablokovať, aby prestala aspoň vykrikovať nezmysly 🫣🫣🫣
@dedincanka131 Iste chapes, ze ziadny kuzelnik, ktory tej osobe vypne v hlave obvod, nie je. Cesta vedie len cez urady / sudy.
Podla tvojho opisu je dusevne chora, takych paranoji som zopar zazil, vzdy to boli starsie osamele osoby a nasli si niekoho z okolia, kto bol zodpovedny za ich problemy a tomu skodili. Vrchol bola 70+ zena, ktora rozpravala o dcere, ze sa zivi prostituciou a okrem ineho ma incestny pomer so synom. Spustacom bola darovacia zmluva na nehnutelnost, ktoru podpisala ako 60 rocna a ako starsia su povazovala za falzifikat a podvod.
Pacient nezmysly kricat neprstane. Trpis a nechces uradnu cestu ? Tak sa musis odstahovat. Ziadne ine zazracne riesenie nie je.
Ty vsetky jej aktivity dokumentuj (kamera / mobil) a ries cez urady. Pri najmensom naznaku ako "pod sem, nech ti prijebem", volat policiu, trvat na TO za nebezpecne vyhrazanie.
Čo znamená podľa teba "blokovanie"? To sa robí v internetovom priestore nie na cudzom pozemku. Akože jej vypneš mozog a nebude vykrikovať už nič? :D

@dedincanka131 blokovať myslíš ako?