Máte kúsenosti s bývaním u rodičov s dieťaťom?
Ahojtemate niektora skusenost s byvanim u rodicov aj s dietatom? Od manzela odchadzam a musim ist so synom k rodicom byvat. Rada by som vase skusenosti
@tajnahostka tak, ked "nemas na vyber", respektive ine moznosti su horsie, tak smelo do toho... blbost je tam ist byvat dobrovolne... toto je z nudze...
Nie je hanba poziadat o pomoc rodicov, ak mas blba partnera a rozhodla si sa odist. Drzim Ti palce. Samozrejme, je na mieste riesit si byvanie a zivot co najskor samostatne, ze u rodicov bude prestupna stanica, ako pomoc, kym si zariadis veci co treba.
Boli sme chvilku kym sme prerabali. Aby deti neboli v neustalom prachu a hluku. Ale aj ked u rodicov... bola som rada ked sme vo svojom.
Darmo uz to skor bolo o navsteve. My sme tam boli navyse. Prisposobili sa co sa napr pozeralo v telke. Ked chceli klud tak klud...
snazila som sa ale co najviac pomoct. Varit. Nakupit. Upratat. To si zas mama uzila nicnerobenie.
Mňa by moja mama vzala domov aj s 5 deťmi. A tvoji rodičia ?
@maca1984 Koľko detí reálne máš? Koľko má tvoja mama vnúčat? Lebo toto sú také silné reči zväčša bezdetných a bezvnukých žien. Stačí, ak máš dve nepodarené deti, ktoré nonstop mrnčia, pištia bez dôvodu a bijú sa... a mama by si to veľmi rychlo rozmyslela uz po týždni.
@maca1984 Koľko detí reálne máš? Koľko má tvoja mama vnúčat? Lebo toto sú také silné reči zväčša bezdetných a bezvnukých žien. Stačí, ak máš dve nepodarené deti, ktoré nonstop mrnčia, pištia bez dôvodu a bijú sa... a mama by si to veľmi rychlo rozmyslela uz po týždni.
@anonym_9529dd čo ťa je do toho koľko detí mám ? Nie som povinná sa ti spovedať. Ja viem, že mama by ma domov aj s tými 5 prijala. A nikde nepíšem že by som u nej čučala x rokov

keď ťa vaši zoberú? 🤷♀️
skúsenosti s tým nemám - ale ako matke by mi to nevadilo, pokiaľ by som vám nemusela robiť slúžku a brali by ste ohľad na mňa a moje potreby… nie ja na vaše - vy na moje…