Ako prebieha casting JOJ a aké sú šance?

30. apr 2025

Ahojte. Pôjde sa niekto zúčastniť tohto Castingu? https://www.joj.sk/zazi-viac/1046897-stan-sa-hv...

Ak ste sa ho už aj niektorí zúčastnili. Ako to prosím vás prebieha a naozaj je tam šanca, že sa to vydarí? :/

nat_kat
30. apr 2025

Joj, no to nie je nič pre mňa. Ale tak keď ťa to oslovilo, tak vyskúšaj. Nič za to nedáš, možnosť je buď alebo 😀

victoriab
30. apr 2025

Wow no normalne som sa nadchla 😀

yelena159
30. apr 2025

Keby som bola pekná (alebo aspoň normálne vyzerajúca), nie hanblivá a priebojná tak by som šla. Mám rada filmový svet a všetko okolo toho. Byť herečkou bol niekedy môj sen.

zuzubb007
30. apr 2025

Prečo by nebola šanca? pekná tvárička a vystupovanie a máš to vo vačku, žiadna hanblivosť a priebojnost ti stačí

januska12323
30. apr 2025

Nie nepôjdem to nie je nič pre mňa. Ak chceš byť herečka alebo aspoň známejšia ako teraz choď vyskúšať, nič za to nedáš.

done
30. apr 2025

Píšu tam, že každý má šancu, tak za pokus to stojí.

sevrin
30. apr 2025

Ak máš kriminálnu minulosť, brala si drogy alebo sa venovala prostitúcii, prípadne máš záľubu v týraní šteniatok alebo pred 10 rokmi si bola muž, na castingu televízie JOJ máš obrovskú šancu uspieť.

autor
2. máj 2025

Stále nad tým premýšľam. Neviem sa rozhodnúť. Keď tak (viem, že si nemôžem moc vyberať) by som si chcela zahrať nejakú menšiu rolu v niečom serióznejšom ako Nemocnica, Ranč…atď a nie Nákupné maniačky. Potrebovala by som sa popýtať niekoho kto tam naozaj bol napr minulý rok.

lubkavargova1
2. máj 2025

@sevrin este je tam OF ucet...ten je povinna vybava pri novodobych hviezdickach do telky...

autor
2. máj 2025

@lubkavargova1 tak do tohto by som naozaj nešla…naozaj niečo seriózne. Aby som sa na seba vedela pozrieť do zrkadla.

lubkavargova1
2. máj 2025

chapem to len ze novodoby trend je influencer a hviezdicky OF a take bizar......ako mam znameho on robi komparz....a doslova uz bol vo vsetkom, a chvalil si to. Skus, vsak nikto ta tam nezje a budes mat o skusenost viac a hlavne pozitivne myslenie....drzim palce 🙂

autor
2. máj 2025

@lubkavargova1 to máte pravdu. A ďakujem za podporu 🙂

larinka552
2. máj 2025

@sevrin kto tyral steniatka? 😥

sevrin
2. máj 2025

@lubkavargova1 aha áno, na to som úplne zabudol. Ba ja by som to dal ako podmienku účasti na kastingu. A minimálne podmienku aj tým zúfalcom čo sú ochotní platiť za prístup.

sevrin
2. máj 2025

@larinka552 neviem ale určite pre produkciu Joj by to bola bonusová skúsenosť, ktorú by brali do úvahy.

lucian64
14. máj 2025

Ahojte! ja som sa zúčastnila castingu ešte v 2013 a hneď som dostala hlavnú úlohu-za krátko. Potom im niekto vypadol tak som narýchlo dostala inú druhú hlavnú úlohu, v súdnej sieni, a raz ma ešte zavolali do policajti v akcii. Teraz už dlho, dlho nič. Tak som včera a dnes poslala foto a uvidím. Na castingu mi dali text-dialóg a dve sme sa dali dokopy -mali sme na naučenie cca 20min. Improvizácia im nevadila. Nemuseli sme to memorovať od slova do slova. Pre mňa to ťžKé nebolo. Nakoľko prešlo už 10-12 rokov, dala som si prihlášku znova. Nejde mi o to zviditeľniť sa, -trocha si privyrobiť a zabaviť sa. ( po tej úlohe "deti do domova") ma spoznávali ľudia na ulici- nevedela som že to toľko ľudí sleduje...Ale potom ma niekto na webe označil za prostitútku a bolo po ponukách.....Brániť som sa nemala ako.

autor
23. máj 2025

@lucian64 ďakujem za info 🙂. A držím palce nech sa to aj vám podarí 🙂 aj mne ide presne o to sa zabaviť a napr. privyrobiť si. A viete čo no ľudia sú zlí, závistliví…naozaj smutné. Keby bolo radšej vo svete viac dobrých ľudí a podpory. Hneď by sme sa všetci cítili lepšie.

lucian64
24. máj 2025

Každá/ý má šancu. Ak sa vieš naučiť pár súvislých viet po slovensky-nemusíš byť TOP krásna. Ide o to, aké projekty pripravujú. Niekedy potrebujú krásku, niekedy priemernú a niekedy starú a škaredú...

autor
25. máj 2025

@lucian64 áno, máte pravdu je to tak. Chodievala som na recitačné súťaže a veľa si viem zapamätať. Verím, že ma vyberú, teda skôr, že sa budem niekde hodiť.