Extrémne premeny - casting

21. nov 2020

Ahojte je vás tu veľa, alebo aspoň niekto kto neprešiel castingom na extrémne premeny? Totiž v pondelok ma čaká video casting a samozrejme tak ako každý kto sa tam hlási by som bola rada keby si ma vybrali. To si myslím ze chce tam každý. Len nemám taky zaujímavý príbeh ako poniektorý v TV.
Ďakujem 😘

anabel2341
21. nov 2020

Držím palce nech sa tam dostanete ❤

zuzlaka
21. nov 2020

Ahoj, to si sa potom dostala ďalej. Kamarát sa hlásil a na základ váhy mu napísali, že on nie je ešte taký extrémny prípad, ale to bolo ešte minulý rok. Ale držím palce aby to vyšlo!

marsmykkok
21. nov 2020

ja som čítala, že sú tisíce záujemcov, tak fakt je to sito a veľké šťastie ak niekoho vyberú. Držím palce, možno to vyjde, potrebujú rôznych ľudí aby to bolo zaujímavé a nie každý diel rovnaký, aj ženy aj mužov, aj starších aj mladších, aj kontroverzné osobnosti ale aj nejakých normálnych ľudí čo až tak zaujímavý život nemajú. Tak šanca je vždy. Boli tam aj celkom normálny ľudia s normálnym životom.

rik01lulaka
21. nov 2020

Držím palce!!!

autor
21. nov 2020
autor
21. nov 2020

@zuzlaka no ja som sa hlásila cez formulár a prišlo mi pozvanie na video casting ja som tma prikladá la aj. Foto v spodnom prádle a krátke video.... No ja mam 115kg

ivca88
21. nov 2020

115kg nie je také "zaujímave".
Kamarátka šla so 140 kg a nevybrali ju.

Ale to je jedno. Ja ti chcem povedať, že ziadnu TV reláciu nepotrebuješ. Zvládneš to aj sama.
Viem čo hovorím. Ja som schudla takmer polovicu svojej váhy za jeden rok.
Naozaj to dokážeš. Len si ver. Výsledok stojí za to ❤️

autor
21. nov 2020

@ivca88 no boli tam aj 116 a 119kg ženy a určite nieje 115 ako 115 pri mojej výške cez 150cm kamoška ma taku istú váhu a na nej to tak nevydno tu obezitu lebo ja som poznačená 2 cisár kými tam pri pre vyšlo brucho organy sa mi páchajú hore vyzerám ako tehu ale v prevysom na bruchu riadnym plus aj nohy... A záleží možno ako sa im človek zapáči nwm preto sa pýtam nie aby som dačo obhajovala ako vyzerá som si vedomá a to ze ja som sa neprezierala ako poniektorý tam...dala by som určite ale nadonnou nemá kto stat financie teraz navyše na trénera nemám a tu okolo odkiaľ odchádzam nikto taky nieje ani také možnosti možno ako veľkomesta.. Potrebujem fakt ruku nadomnou možno niekoho kto my vysvetli stravovanie keďže niekedy jen rad denne a tak... Uvidíme no

ivca88
21. nov 2020

Ja som tiež nikoho nemala ..
Stačí naozaj pohyb - prechádzky či turistika...
A potom vynechať všetky nezdravé somariny a nahradit to zeleninou .
Schudnúť je naozaj veľmi ľahké, problém je sebaovládanie a sebazaprenie..
Povedať nie a naozaj to dodržať. Nevzdať to.
Velmi ti prajem aby si ťa vybrali, ale ak si ťa vyberu, tak si to aj tak odmakat musíš ty.
Preto nečakaj na to, že ťa vezmú. Nechaj priestor v relácii tým, ktorý sú už naozaj v takom štádiu, že im takmer ani oni nepomôžu.
Ty to dokážeš. Naozaj.
Za rok môžeš byť ako laň

asia83
21. nov 2020

@ivca88 Presne ste to trafili. 👍 Všetko je to o psychike.

ikissedagirl
21. nov 2020

drzim ti palce, aby sa ti podarila premena k stastiu a zdraviu v tvojom zivote. Ak nevyjdu extremne premeny, najdi si trenera, ktory ti pomoze s treningovym a stravovacim planom a bojuj aj bez kamier. treba zozaciatku vytrvat, a vytvorit si novy zivotny styl a nove zdrave navyky. vela stastia.
ps: ty asi nevies ovplyvnit, ci ta vyberu. bud sa im budes hodit do scenara, alebo nie.

ikissedagirl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
21. nov 2020

@ikissedagirl ja viem ze neviem ovplyvniť samozrejme ja sa len pýtam ci sú tu taky ktorých odmietli 😊

marsmykkok
21. nov 2020

No vždy je chudnutie o tom, že musíš prijať menej kalorií ako zo seba vydáš. Na to stačia obyčajné kalorické tabuľky a najlepšie ísť podľa seba, na aký pohyb máš možnosti a vedela by si robiť a takisto aké jedlo vieš vylúčiť a čím by si ho vedela nahradiť. Nie je to o tom, že musíš urobiť 20 klikov, 50 drepov, ráno jesť cottage a inak neschudneš. Ak ťa vyberú, je plus mať niekoho nad sebou, ak nie je plus že si vieš urobiť systém podľa seba, aby to nebola diéta alebo nejaké cvičenie čo ti je na obtiaž, ale štýl života, ktorý budeš už vedieť udržať navždy. Lebo ked začneš, nie je ťažké schudnúť, ale ťažšie si udržať ak funguješ počas chudnutia pre teba nepohodlným spôsobom života.

autor
21. nov 2020

Jedno musím povedať že som sa tu dala. Anonymne len preto lebo som sa bála ako mi tu budete nadávať atď ale nie ste super...

autor
21. nov 2020

@marsmykkok ja si myslím ze potrebujem niekoho nad sebou niekto kto prelomi to ako otec mi od 12r hovoril ze som tučná a to som mala 59kg a keď pozriem spat tak nebola som vôbec nútil ma brat antiku od 15r proste sa to nabalovalo a sa to vo mne zlomilo a som sa na to vykaslala doteraz som si ani štítnu žľazu nevedela dat dokopy hormóny mi skákali jedna radosť... A ako fakt nechcela som sa prihlásiť ale sa to vo mne zlomilo akoekby že teraz je ten čas neviem ten pocit popísať.... A áno stačilo by mi to všetko tabuľky a tak ja verím ze keď skončí mi rodičovská a nájdem si nejakú fajn robotu tak sa naučím na nejaký režim a všetko sa zmení....

ivca88
21. nov 2020

Kocka. Každý máme svoj príbeh.
Mne sa napriek mladému veku nedarilo otehotnieť. Strašne sme chceli dieťa, avšak mala som veľmi zle cykli. Aj na laparoskopii som bola.
Keď sme sa s mužom brali, tak v deň našej svadby som počula povedať sestru ,, Dohovorte tej Ive, aby schudla, lebo nebude mať deti "..
Strašne som plakala a to som mala len 74kil. Nebol to extrém, ale vplyvom hormónov čo som užívala a trápenia som naozaj viac jedla.
Časom to šlo viac a viac.
Nakoniec som sa prestala vážiť po 100 kilách.
Keď som sa rozhodla pre zmenu, mala som dve deti, z toho jedna mala len 3 mesiace.
O rok na to, som Vianoce začínala s váhou 63kg.
Nebrala som žiadne tabletky, ani iné zázraky.
Poctivo som jedla zdravé a veľa sme chodili po horách.
Teraz keď to spätne vidím, tak mi najviac ublížilo presne to okolie a tak som jedla ešte viac.
Ale schudla som kvôli sebe a deťom. Aby sme mali pekný život.
Stoplo má aj to, že prvá dcéra začala mať nadváhu tak ako ja/my .. to mi bolo ľúto. Nechcela som, aby tak dopadla..
Šli sme príkladom.. ( aj môj manžel schudol).
Preto ťa chcem podporiť..
Nečakaj na extrémne premeny či trénerov...
Začni už teraz.
Nerada dávam moje fotky na net ( už som tu raz písala príspevok, no časom som ho zmazala), ale ak ti pomôžu moje fotky ako dôkaz a motivácia, že to ide, tak mi kľudne napis

jessicai
21. nov 2020

V Novom Meste nad Váhom je fitko RAJ. Tam pomôžu ľuďom spraviť premenu. Kto je z okolia NM a má problém s obezitou má možnosť vyhľadať tam pomoc. Odporúčam... 👍

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
21. nov 2020

@jessicai som z pod tatier

jessicai
21. nov 2020

Zvládneš to aj sama len skús aspoň po troške zmeniť niečo na svojom pohybe a stravovaní. Za týždeň to už bude lepšie a ďalší týždeň ešte lepšie. Mne pomohli aj kalorické tabuľky v mobile. Pohyb začni tým čo ťa baví. Napr. tanec, rýchlejšia prechadzka.

elizabet173
21. nov 2020

@ivca88 smekám!!!!

deti95060810
21. nov 2020

túto reláciu som už videla niekoľko krát...ale mne tie príbehy tam vadia....niekedy mám pocit že je to len vymyslené....

ivca88
21. nov 2020

@elizabet173 ❤️

rik01lulaka
21. nov 2020

164cm a v apríli som mala 116 kg začali mi problémy s tlakom a prisiel zlom! Začala som s KT a odvtedy mám denne cvičenie. Teraz mám 96kg. Tiež som si myslela, že potrebujem nejakého dozorcu, ale jediného ktorého potrebuješ si ty sama! Ty sa musíš nastaviť a ty sa musíš ovládať. Ak toto nedokážeš sama tak ti nepomôže ani dvadsať mentorov! Ja som na dlhej ceste a celý čas dúfam, že už niezlyham... najťažšie je začať, ustáť a dôjsť do cieľa. Najľahšie je sa vzdať a skončiť! Viem ako sa cítiš, viem ako je ťažko, ale verím, že sa to tebe, mne a všetkým ženám, ktoré chcú schudnúť podarí...💞💞💞

ikissedagirl
22. nov 2020

nie ked skonci materska. nikdy nebudu idealne podmienky. ty musis byt panom svojho zivota a vytvorit si rezim. nesmies cakat na, lebo nikdy uspech nepride 🙂

ivca88
22. nov 2020

@rik01lulaka gratulujem ❤️
Ver mi, že to za to stojí ...
Bože, ja som šla z veľkosti 44 a keď som si obliekla prvé nohavice 36, tak som plakala...
Nebudem hrať klišé na to, že sa tesim že som zdravá alebo že vladzem. Ja mám najväčšiu radosť z toho, že čokoľvek si obleciem, vyzerám dobre. Už nechodím z kabínky s plačom.
Každé nakupovanie je pre mňa radosť.
Toto som predtým nezažila..
Fakt ti žiaden keksík nedá to, čo ti dá dosiahnutý ciel

rik01lulaka
22. nov 2020

@ivca88 super si to dala...tak mňa teší, že oblečiem aj veci čo už roky nie, ale samotné nakupovanie handier neznášam 😂 ale naozaj s rukou na srdci hovorím, že síce som neschudla veľa, ale ten pocit, že chodím bez problémov, že dýcham a nefucim a mám energiu a akákoľvek činnosť nie je trest tak to je pre mňa najviac na svete😊

biela_sova
22. nov 2020

Ahoj, ja mozno zase zacnem z ineho konca. Najsamprv treba pri kazdom probleme hladat pricinu, aby sme mohli vyriesit dosledok.
Obezita, nadvaha, tak ako sebaposkodzovanie, zavislivsti ci agresivita voci okoliu su len dosledok cohosi ineho, co sa nam stalo v detstve a v dospievani.
Tieto 2 obdobia su velmi kriticke, kedze sa pocas nich formuje nasa osobnost a obraz seba sameho nam vie ovplynit to, ako nas vnimaju ostatni.
Pricinu vidim v Tvojom despotickom otcovi. Nie je normalne, aby sa takto kriticky vyjadroval otec o dietati alebo aby donho pchal hormony bez suhlasu dietata. Pomohlo by Ti mozno vytovnat sa s tymto batohom, ktory si nesies na pleciach z minulosti. Nehanbi sa obratit na kamosku, ktora vystudovala psychologiu alebo rovno vyhladat psychologa, psychoterapueta. Iste v tejto covid dobe najdes aj nejakeho odbornika z vacsieho mesta, a sedenia viete absolvovat online, cez skype a pod. Nemusis nikam cestovat. Je potrebne si rozobrat, aku emociu konkretne spravanie otca v tebe vyvolalo a patrat, co ta emocia v tebe sposobila. A ako si ju kompenzovala. Treba popracovat na sebavedomi. Ak si budes istejsia sebou, aj chudnutie pride tak prirodzene. Jedlom si nemas rada, neodmenujes sa nim. Musis si najst nejaku inu aktivitu, ktorou by si sa odmenila. Netancujes rada? Nepacia sa Ti tury? Nie su nadana na rucne prace? Ze by si si vytvorila nejake sperky a nosila ich? Urcite najdes iny sposob sama-vazenia si. Drzim paste, B.

autor
22. nov 2020

@biela_sova asi máš pravdu je toho veľa co bolo nielen ohľadom tatika ale aj to ze vzťah s mamou vôbec nemám lebo si ho nebolo kedy budovať lebo tu neboli... ATd... Neboli tu tu najpodstatnejšiuncas môjho života