Aké doklady potrebujú deti na letoch Bratislava Košice?
Co ste už leteli lietadlom na linke Bratislava Košice , treba pre deti nejaké doklady, ako občiansky alebo pas? Kontrolujú ich tam?
😀 sranduješ ? Samozrejme že tam platia rovnaké pravidlá ako na iných letiskách .
Napr na Sicílii nikto nekontroloval OP či pas. Stačila letenkách každému bolo úplne jedno, kto na ňu letí. 🙂 Asi toľko ku kontrole a bezpečnosti 🙂
Napr na Sicílii nikto nekontroloval OP či pas. Stačila letenkách každému bolo úplne jedno, kto na ňu letí. 🙂 Asi toľko ku kontrole a bezpečnosti 🙂
@abbey1 vo Viedni pred rokom detto žiadna kontrola dokladov na letisku v rámci schengenu, a tento rok v BA kontrola aj dokladov, som sa na to pýtala, že oni musia. Takže som vydedukovala, že je to internými procesmi, toho ktorého letiska nastavené.
@abbey1 vo Viedni pred rokom detto žiadna kontrola dokladov na letisku v rámci schengenu, a tento rok v BA kontrola aj dokladov, som sa na to pýtala, že oni musia. Takže som vydedukovala, že je to internými procesmi, toho ktorého letiska nastavené.
@zalka ale chcek-in ste hádam robili - a tam ste čísla dokladov zadávali. či?
@zalka ale chcek-in ste hádam robili - a tam ste čísla dokladov zadávali. či?
@biba_18 samozrejme, pred rokom z Viedne i wizzard i ryanair bez kontroly dokladov, dokonca mam pocit, že wizzard toho oveľa menej i pri checkin vyžadoval oproti ryanair. BA teraz i kontrola dokladov i letenky na gate.
Neviem ci len ja to tak vnímam ale príde mi ta linka úplne zbytočná a vôbec ta kontrola okolo toho? Sme na území nášho štátu. Na vlak ci autobus netreba žiaden doklad ktorým by sa človek musel preukázať ale na lietadlo ktoré letí ani nie hodinu také caviky? Nechápem postup a nechápem načo taka zbytočná linka
Neviem ci len ja to tak vnímam ale príde mi ta linka úplne zbytočná a vôbec ta kontrola okolo toho? Sme na území nášho štátu. Na vlak ci autobus netreba žiaden doklad ktorým by sa človek musel preukázať ale na lietadlo ktoré letí ani nie hodinu také caviky? Nechápem postup a nechápem načo taka zbytočná linka
@anonym_164e5d zbytočná linka? By si sa čudovala, ale býva vždy takmer plná...
@123martin Treba OP s fotkou alebo pas. A aj keď je to vnútroštátny let, na kontrole si dávajú záležať.
@anonym_164e5d letecké predpisy vyžadujú, aby letisko a letecká spoločnosť presne vedeli, kto presne sedí na palube lietadla - musia mať zoznam cestujúcich
Ako pri malých deťoch overia, že už dovŕšili 2 roky a musia mať vlastné sedadlo?
Keďže je to vnútroštátny let, detska elektricenka, preukaz SAD, preukaz ZSR všetko s fotkou, preukaz zo zdravotnej poisťovne im stačiť nebude?
Keďže je to vnútroštátny let, detska elektricenka, preukaz SAD, preukaz ZSR všetko s fotkou, preukaz zo zdravotnej poisťovne im stačiť nebude?
@123martin nie lebo letecká spoločnosť vyžaduje pri check in platný doklad ako OP či pas, je jedno či je let vnútroštátny či nie
@anonym_164e5d zbytočná linka? By si sa čudovala, ale býva vždy takmer plná...
@anonym_f3d470 samozrejme
lebo letenka je od 27€ a máš to za hodinu a vlak máš 19,20€ a ideš cca 5hod
čo by sme v rámci konsolidácie nedotovali aj lentenky ,máme na to však národne slovenske linky mosíme 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@anonym_164e5d tiež zbytočná a hlavne dotovaná . však máme na to

Áno