Prečo v dm nemôžem používať screenshot kartičky?
Prečo v dm nemôžem používať screenshot kartičky?
Fakt sa nedá? Manžel bol teraz asi 2 týždne dozadu a mohol 🤔 aspoň nič nepovedal, že nie.
@nynia ako zneužije niekto kartu? Veď 4 miestny pin pri uplatnení zľavy musíš zadať ručne na tablete
@nynia a co tam je na tej kartičke také? Komu dáš screenshot? Len tomu, komu chceš, nie?
@gejb prečo nepripisu? Moja dcéra má na klucenke kartičku, používa a body nabehli, ako aj manžel bol so screenshot a tiež mu nič nepovedali.
Podľa môjho názoru preto, aby docielili že kazdy človek, ktorý chodi do DMky bude mať nainštalovanú aplikáciu- zväčšia dosah reklamy, lepsie vedia analyzovat predaje , data, zároveň ti nebude body zbierať viac ludi...
@kavasmliekom pripisu sa aj nasobky pri kuponoch?
@gejb áno, pripíše sa všetko. Veď mne dali 1 veľkú a 2 male kartičky, ja mam apku a dcéra kartičku, veľkú ani neviem kde mam.
@nynia veď čím viac nákupov, tým mam ja viac bodov, nie? 😄
Ja mam karticku aj apku. Moja mama ma screan mojej karty. A body sa mi pripisuju, ked nakupuje
@kavasmliekom ok, tak som mala zle info 🙂
No a kto ti povedal, že nemôžeš použiť screen? Predavacka?
@nynia no keď to tomu dotyčnému nevadí, tak prečo by som nedala kartičku, nech mi zbiera body. To isté aj v tescu, koľkokrát mi cigan povie, či nemám clubcard, aby mal on zľavu, ale mne pripíše body a také sumy, čo oni platia, tak sa rýchlo nazbiera 😛
@gejb a ako vie predavačka, že to je screen? Veď jej to nepoviem. 🫢
Stačí si kartu nahodiť do Google peňaženky a dá sa screenshotovat koľko len chces.Appku ani neotváram a nikdy nemali problém s naskenovanim karty
@nynia odrb*vas system DMky??? Si robis prdel, nie? 🤣🤣🤣🤣🤣

Lebo ze vraj sa zakaždým qr kód meni čo som sa ja v dm sk dočítala