icon

Prečo v dm nemôžem používať screenshot kartičky?

16. feb 2025

Prečo v dm nemôžem používať screenshot kartičky?

Strana
z2
nynia
Autor odpoveď zmazal
doriiis
16. feb 2025

@really8 ...ja používam mužovu kartu v metre,Lidli,shellke a neviem kde ešte.Asi pôjdem do pekla.😃😱

nynia
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
16. feb 2025

@nynia omg... Ty svätica 🤣
@doriiis ja detto. Mamina ma Nay, ja nie. Pouzivam jej kartu a setrim jej tam €.

doriiis
16. feb 2025

@nynia ...hej a preto dávajú okrem veľkej plastovej kartičky ešte dve malé a appka je dostupná úplne všetkým.Lebo je to také nemorálne.🙂
Nebuď smiešna.

nynia
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
16. feb 2025

@nynia lebo trepes koniny 🙂

nynia
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
16. feb 2025

@nynia k barsakej vernostnej karte dostavas aj male - pre rodinnych prislusnikov, znamych... Pre koho chces.

nynia
Autor odpoveď zmazal
petamich
16. feb 2025

Tazko povedat preco 🙂 podpora aplikacie
Ja mam karticku nascanovanu v Stocard aplikacii, co na konci dna je to iste ako fotka a nie urcite sa ziadny kod nemeni. Kazda karta ma svoje jedinecne cislo a z neho vygenerovany ciarovy kod, takze ci pouzijes z ich appky, inej appky na vernostne karty alebo fotku je to vlastne to iste. U nas ani predavacka nepozrie na displej mobilu, oscanuje co jej natocim.

A argument, ze 5 ludi pouziva jednu kartu a zneuzivanie systemu je trosku mimo, ak by tych istych 5 ludi malo kazdy svoju kartu, dostali by za rovnaky objem nakupov, rovnaky objem bodov - takze nechapem, co tym autor komentara myslel. Body su pridelovane na zaklade absolutnej sumy nakupu. Cize ak 5 ludi nakupi spolu za 1000€ je uplne jedno, ci sa pripise 5x 200 bodov na 5 kariet alebo 5x 200 bodov na jednu, stale je to tych istych 1000 bodov.

veronikaszabova
16. feb 2025

@nynia 🤣🤣🤣🤣🤣 prosim ta...

autor
16. feb 2025

@gejb no mne sa nedajú nainštalovať 2 aplikácie dm dvoch krajín. Preto mám jednu aplikáciu a druhý ako screen od manžela.
@kavasmliekom jej to tam ukáže, takže vie že je to screen.
@nynia načo by mal každý člen mojej rodiny vlastnú kartu? Mať v mobile xy aplikácií… a potom miesto už na nič. Ako ojebavas systém? Veď niekedy davno sa plastové kartičky robili 2, jedna hlavná a druh ktorú si mohla dať niekomu komu chceš. To sa neojebaval systém?
@doriiis nemám google peňaženku.

nynia
Autor odpoveď zmazal
aaadkaaa
16. feb 2025

@nynia prosim ta a to nie je jedno, ci ten clovek tu zlavu setri u seba alebo u mamy,otca atd.? V konecnom dosledku by tu zlavu aj tak mal a pouzil, aj keby mal vlastne komto...
Inak ja bezne mavam 60e zlavy mesacne v dm a to som nikomu ani nedala screen karty😃este najst niekoho,kto mi tam bude este setrit a je mi sveta zit😅

nynia
Autor odpoveď zmazal
maca1984
16. feb 2025

Normálne používa manžel screen mojej karty.
Akurát mu pokaždé urobím nový screen.
Ešte nikto nepindal a naposledy nakupoval v stredu.

petamich
16. feb 2025

@nynia ale ved to je zakladna matematika - ak by tie Lidl karty mali 3 osoby a zbieraju kazdy pre seba, na konci mesiaca by mali zlavu 3x3€, ak vsetci pouzivaju jednu kartu, za rovnaky objem nakupov dostanu zlavu 9€ -> prosim vysvetli mi, kde je rozdiel?

nynia
Autor odpoveď zmazal
morusha
Autor odpoveď zmazal
morusha
16. feb 2025

@nynia Nehnevaj sa, ale petamich má pravdu. Je nelogické, čo píšeš. Sieť dm (koniec koncov ako aj každý iný obchod) s takým niečím predsa ráta. Keby to bola pre nich strata, nebudú každému jednému zákazníkovi ponúkať vernostnú kartu a možnosť zbierania bodov. Ide im len o to, aby čo najviac ľudí kupovalo v ich sieti.

kavasmliekom
16. feb 2025

@nynia ale ja mam 3 kartičky, čiže pre 3 ľudí jeden účet. Dala som dcére, využíva to aj manžel a môj ex, keď kupuje pre dcéru niečo. A keď chceš k dám ti screen, nie každý nakupuje každý mesiac, niekto možno raz za rok, keď chce, kľudne mu dám screen, keď mu to ma pomôcť. Co majú v dm z tých karticiek? A ako oni vedia, či sa ty vrátiš 3x za týždeň, alebo tam nakúpi niekto iný na tvoju kartu. Ale áno, núkajú každému kartu. Lebo asi majú z toho niečo. Ale zo samotnej odpipnutej kartičky nemajú nič.

maca1984
16. feb 2025

Ešte mi napadlo teraz, že keď je live stream a produkt " zadarmo" a ja nevyužijem, posúvam ďalej ako xy žien z mk.
A dávame screen z karty.
A nevidím na tom nič zlé.
Dotyčná má produkt ktorý využije zadarmo, mne pripíšu ( ako kedy podľa streamu) pár bodov.

kristiii
16. feb 2025

@nynia práveže títo ľudia DM šetria akcie. Kto má svoje konto, má predsa svoje mesačné kupóny, ktoré môže využiť. Ak má konto len jeden člen, môžu ich využiť len raz, zatiaľ čo ak by mal konto každý z nich, mohli by ich využiť dajme tomu trikrát. Tak aké ojebávanie?

maca1984
16. feb 2025

@kristiii veľmi dobrý postreh.
Veď koĺké majú registráciu dobre že nie aj na psa.

paradajkova
16. feb 2025

Normalne pouzivam screenshot, vzdy mi ho muz posle a body sa mi uplatnia. Appka mi nejde, odkedy vypli pre starsie IOS, tak mi posiela len screenshot muz z jeho appky a ide mi to.

zuzuliennka1
16. feb 2025

@gejb dala som duplikat karty mame, zbiera mi body. do dmky chodi obcas, nebude si zbytocne kartu zakladat a takto vlastne pomoze mne ako dcere, zbiera mi body a tie si uplatnim

Strana
z2