Prečo v dm nemôžem používať screenshot kartičky?
Prečo v dm nemôžem používať screenshot kartičky?
@nynia lebo trepes koniny 🙂
@nynia k barsakej vernostnej karte dostavas aj male - pre rodinnych prislusnikov, znamych... Pre koho chces.
Tazko povedat preco 🙂 podpora aplikacie
Ja mam karticku nascanovanu v Stocard aplikacii, co na konci dna je to iste ako fotka a nie urcite sa ziadny kod nemeni. Kazda karta ma svoje jedinecne cislo a z neho vygenerovany ciarovy kod, takze ci pouzijes z ich appky, inej appky na vernostne karty alebo fotku je to vlastne to iste. U nas ani predavacka nepozrie na displej mobilu, oscanuje co jej natocim.
A argument, ze 5 ludi pouziva jednu kartu a zneuzivanie systemu je trosku mimo, ak by tych istych 5 ludi malo kazdy svoju kartu, dostali by za rovnaky objem nakupov, rovnaky objem bodov - takze nechapem, co tym autor komentara myslel. Body su pridelovane na zaklade absolutnej sumy nakupu. Cize ak 5 ludi nakupi spolu za 1000€ je uplne jedno, ci sa pripise 5x 200 bodov na 5 kariet alebo 5x 200 bodov na jednu, stale je to tych istych 1000 bodov.
@nynia 🤣🤣🤣🤣🤣 prosim ta...
@gejb no mne sa nedajú nainštalovať 2 aplikácie dm dvoch krajín. Preto mám jednu aplikáciu a druhý ako screen od manžela.
@kavasmliekom jej to tam ukáže, takže vie že je to screen.
@nynia načo by mal každý člen mojej rodiny vlastnú kartu? Mať v mobile xy aplikácií… a potom miesto už na nič. Ako ojebavas systém? Veď niekedy davno sa plastové kartičky robili 2, jedna hlavná a druh ktorú si mohla dať niekomu komu chceš. To sa neojebaval systém?
@doriiis nemám google peňaženku.
@nynia prosim ta a to nie je jedno, ci ten clovek tu zlavu setri u seba alebo u mamy,otca atd.? V konecnom dosledku by tu zlavu aj tak mal a pouzil, aj keby mal vlastne komto...
Inak ja bezne mavam 60e zlavy mesacne v dm a to som nikomu ani nedala screen karty😃este najst niekoho,kto mi tam bude este setrit a je mi sveta zit😅
Normálne používa manžel screen mojej karty.
Akurát mu pokaždé urobím nový screen.
Ešte nikto nepindal a naposledy nakupoval v stredu.
@nynia Nehnevaj sa, ale petamich má pravdu. Je nelogické, čo píšeš. Sieť dm (koniec koncov ako aj každý iný obchod) s takým niečím predsa ráta. Keby to bola pre nich strata, nebudú každému jednému zákazníkovi ponúkať vernostnú kartu a možnosť zbierania bodov. Ide im len o to, aby čo najviac ľudí kupovalo v ich sieti.
@nynia ale ja mam 3 kartičky, čiže pre 3 ľudí jeden účet. Dala som dcére, využíva to aj manžel a môj ex, keď kupuje pre dcéru niečo. A keď chceš k dám ti screen, nie každý nakupuje každý mesiac, niekto možno raz za rok, keď chce, kľudne mu dám screen, keď mu to ma pomôcť. Co majú v dm z tých karticiek? A ako oni vedia, či sa ty vrátiš 3x za týždeň, alebo tam nakúpi niekto iný na tvoju kartu. Ale áno, núkajú každému kartu. Lebo asi majú z toho niečo. Ale zo samotnej odpipnutej kartičky nemajú nič.
Ešte mi napadlo teraz, že keď je live stream a produkt " zadarmo" a ja nevyužijem, posúvam ďalej ako xy žien z mk.
A dávame screen z karty.
A nevidím na tom nič zlé.
Dotyčná má produkt ktorý využije zadarmo, mne pripíšu ( ako kedy podľa streamu) pár bodov.
Normalne pouzivam screenshot, vzdy mi ho muz posle a body sa mi uplatnia. Appka mi nejde, odkedy vypli pre starsie IOS, tak mi posiela len screenshot muz z jeho appky a ide mi to.
@gejb dala som duplikat karty mame, zbiera mi body. do dmky chodi obcas, nebude si zbytocne kartu zakladat a takto vlastne pomoze mne ako dcere, zbiera mi body a tie si uplatnim