icon

Dobry den kupil som si pizzu v lidlu a toto som rozbalil

tono7543
Dnes o 14:27

Je podľa vas táto pizza z lidlu pohode ? Co je ten kus hnedého zamrazeneho a potom síre za zrazenima poprosím vaše názory pridávam fotky

anonym_20fdb4
Dnes o 14:29

Aká je to pizza?

tono7543
autor
Dnes o 14:30
@anonym_20fdb4

Aká je to pizza?

@anonym_20fdb4

anonym_0e68ea
Dnes o 14:34

To zelené je čo ? Nie je to náhodou pleseň ? Ale veď ju môžeš vrátiť , reklamovať ak máš bloček.

tono7543
autor
Dnes o 14:34
@anonym_0e68ea

To zelené je čo ? Nie je to náhodou pleseň ? Ale veď ju môžeš vrátiť , reklamovať ak máš bloček.

@anonym_0e68ea to zelene je pohode ale mňa zaujíma ta zrazenina ma mocarelle a ta hnedá kasa

anonym_1cdd82
Dnes o 14:39
@tono7543

@anonym_0e68ea to zelene je pohode ale mňa zaujíma ta zrazenina ma mocarelle a ta hnedá kasa

@anonym_0e68ea to zelené je pesto... však vidíš na fotke

@tono7543 podľa mňa sa im tá pizza rozmrazila a znovu ju zmrazili

oceanahory
Dnes o 14:40
@tono7543

@tono7543 Podla mna koreniny...asi automat na vyrobu zblbol a supol to na jedno miesto namiesto poprasenia, "zgrclo" sa to este aj vlhkostou a mrazom, tak to vyzera divne 😁.

anonym_fe2701
Dnes o 14:41

Fuha, pizzu so sirou by som nejedla...

anonym_3bce97
Dnes o 14:52

My to jest nebudeme chod to reklamovať do Lidla.
Kokos ja nechapem co su ludia schopni sa tu pytať fakt za chvilu bez schvalenia MK si ani neprdnu

anonym_2e1fda
Dnes o 14:52

Fuj, radsej si zavolaj donasku pizze. Viem, ze je neslusne na jedlo hovorit fuj. Ale toto nie je jedlo.

kocuris
Dnes o 14:56

Nuž, keď som pred týždňom napísal, že najlepšia mrazená pizza je moja vlastnoručne vyrobená, zvozili ma tu pod čiernu zem. Takže, prajem dobrú chuť....