Dobry den kupil som si pizzu v lidlu a toto som rozbalil
Je podľa vas táto pizza z lidlu pohode ? Co je ten kus hnedého zamrazeneho a potom síre za zrazenima poprosím vaše názory pridávam fotky
To zelené je čo ? Nie je to náhodou pleseň ? Ale veď ju môžeš vrátiť , reklamovať ak máš bloček.
To zelené je čo ? Nie je to náhodou pleseň ? Ale veď ju môžeš vrátiť , reklamovať ak máš bloček.
@anonym_0e68ea to zelene je pohode ale mňa zaujíma ta zrazenina ma mocarelle a ta hnedá kasa
@anonym_0e68ea to zelene je pohode ale mňa zaujíma ta zrazenina ma mocarelle a ta hnedá kasa
@anonym_0e68ea to zelené je pesto... však vidíš na fotke
@tono7543 podľa mňa sa im tá pizza rozmrazila a znovu ju zmrazili
@tono7543 Podla mna koreniny...asi automat na vyrobu zblbol a supol to na jedno miesto namiesto poprasenia, "zgrclo" sa to este aj vlhkostou a mrazom, tak to vyzera divne 😁.
Fuha, pizzu so sirou by som nejedla...
My to jest nebudeme chod to reklamovať do Lidla.
Kokos ja nechapem co su ludia schopni sa tu pytať fakt za chvilu bez schvalenia MK si ani neprdnu
Fuj, radsej si zavolaj donasku pizze. Viem, ze je neslusne na jedlo hovorit fuj. Ale toto nie je jedlo.
Nuž, keď som pred týždňom napísal, že najlepšia mrazená pizza je moja vlastnoručne vyrobená, zvozili ma tu pod čiernu zem. Takže, prajem dobrú chuť....

Aká je to pizza?