Ahojte mate skúsenosť s dormeo vrchným matracmi?
Manžel sa sťažuje na nepohodlný matrac v manželskej posteli a pri tom sme kupovali drahý, nešetrili sme, no je pravda ze už to bude 4-5 rokov co ho mame. Oplatí sa dokúpiť iba vrchný matrac dormeo ci kúpiť odrazu celý nový? Ak máte skúsenosť prosím napíšte mi ďakujem.
Na foto je vrchný matrac v najväčšej hrúbke 7cm, mate niekto konkrétne tento doma?
@biba_18 pôvodný máme zo Sconta v zľave za 440e (180x200) a tento dormeo by stal 250e. A bolo by to dlhodobé riešenie? Ze napr ďalších 5 rokov?
@adeladulova treba skúšať v obchodoch. Ľahnúť si a vyskúšať. Plno 200€ matracov je lepších než tie drahé. Dva by som na seba nedávala, bude sa zabarať - je to nepohodlné. Tieto tenké matrace sú skôr prechodné dočasne riešenie a rozkladaciu sedačku alebo stanovacku so sebou.
@adeladulova a nemáte na neho ešte záruku? Na náš je 15 rokov. Síce nie je zo sconta. A inak, nie je to vysoká suma za madrac navyše ak je 180. Do budúcna odporúčam každému zvlášť. Ja som iba raz urobila tu chybu, že jeden madrac. Manžel má rád extra tvrdý, ja zase stredný.
@majulino v prvej manželskej sme mali dva, ja nemám rada tu dieru v strede.
Teraz som v 9 tom mesiaci tehotenstva, mne je matrac tiež tiež nepohodlný ale neviem to objektívne posúdiť, keďže som v tak vysokom štádiu a boli ma uz vsetko a všade. +mame ešte jedno dieťa ktoré s nami spavalo ( aj toto druhe asi bude ) a preto len v jednom kuse idealne
* tomu som sa chcela vyhnúť v obchodoch skúšať. O 2 t rodim, a chcela by som to vyriešiť z pohodlia domu
ja mám vrchný matrac a nie dormeo, slovenský a úplne stačí, aj pre návštevy sme to kúpili na gauč, taký 160x120cm a parádne sa na tom spí, dormeo je mäkký, všetko závisí ako ste zvyknutí spať,my moc mäkké radi nemáme, máme tvrdšiu variantu matraca
@adeladulova no ked uz, tak kúpiť dva vrchné matrace. Ináč budete mat medzi sebou skok 7cm co je dosť a to ti bude vadiť viac ako medzera. Takže otázka ci sa vám oplatí investovať ďalších 500e, keďže píšeš ze jeden by stal 250.
A teda ten co mate je z tých lacných...
ja som nam kupila do spalne novy materasso za takmer 1000 eur a bol strasne tvrdy. Chcela som tvrdy, ale toto bolo prilis :D tak som dokupila vrchy topper, aj ked ma vsetci odhovarali, ze sa to bude smykat a budem to stale napravat. Napravat napravam kazde rano, ale stoji to za to pohodlie.
@majulino nie, záruka myslím ze už nie je, resp si neviem predstaviť to riešiť cez ňu..
Skôr kúpiť novy celý, alebo len ten vrch.
Pozerám internet hore dole ale neviem sa odpichnut od značky, recenzií ani ničoho co by muža potešilo 🫣🫣🫣
@adeladulova áno mame vrchný z dormea, ale asi nie až 7cm (asi 5cm). Tiež sme kúpili nový, ale po 2 rokoch, už nám ta tvrdosť nevyhovovala. S týmto vrchným je super.
Mne sa nesmyka, tak ze každé ráno ho musím napraviť, skôr po tyzdni, ale spí sa nám oveľa lepsie.
Len si precitaj recenzie, sa mi tak zdá, Ze na tie vyššie 7cm, neboli až také dobré, že sa doň borili.
@adeladulova ja, keď s nami spali deti v posteli som si kúpila taký ten medzikus, vyzeralo to ako T a skvelo zakrylo dieru
@nataliik takže zlata stredná cesta, pozriem ďakujem
Išla by som do nového matracu.
@adeladulova mam vrzchny matrac z dormeo 7cm hrubka...ale mam MEMOSAN ULTIMO Roll up..je paradny ja mam radsej tvrdsie povrchy..ten nad ktorym rozmyslas ty som chcela aj ja ale ze je velmi makky...tak som kupila tento a som maximalne spokojna
@adeladulova držím palce do finiše tehotenstva 🤍 S tým spánkom úplne chápem – sama som riešila podobnú dilemu a nakoniec u nás vyhral nový matrac. Zvažovala som aj Dormeo topper, ale viac mi sadli matrace od slovenského výrobcu Materasso – majú veľký výber tvrdostí aj materiálov a najmä možnosť kúpiť jeden matrac vcelku, ale s dvomi rôznymi tvrdosťami (tzv. partner matrace). To môže byť riešenie pre vás oboch, keď každý preferujete niečo iné, ale nechcete medzeru v strede.
Môžeš pozrieť tu: https://materasso.sk/matrace/1/15
Držím palce, nech sa vyspíte čo najlepšie – teraz aj s bábätkom.
@82tatiana ďakujem krásne 🥰🥰
neviem koľko stojí, ale určite menej ako komplet nový matrac... a áno, oplatí sa z dôvodu ktorý som písala. ak je inak pôvodný matrac ok, iba nevyhovuje tvrdosťou ...