Prosim vas s akym ste spokojne? Co si vsimat pri vybere?
Dakujem
@really8 tu je test,osobnu skusenost nemam...
https://homecleaningtest.com/basta-barbara-fons...
@really8 čakala som od toho viac
@denisa_deniska a co mas? Co nenaplnilo tvoje ocakavania?
@really8 hobot, väčšie špiny neumyje (a fakt sa bavíme o väčšom mušačinci), stále to prekladáš, v knižke od neho odporúčajú mať pod oknom niečo mäkké, ak by padol (rozumiem, chránia sa, ale stále som ho musela sledovať, lebo už som bola neistá), musí to byť napojené na kábli.. no v skratke, je pre mňa rýchlejšie a jednoduchšie umyť okná s tým čističom na nabitie, a to máme veľké portály
@denisa_deniska aha, ty myslis tiez tych robotov. Mna zaujimaju tie vysavace na okna. Asi som sa zle vyjadrila.
@really8 jaaaj pardon, no tak to je nutnosť! Ja sa čudujem, že to ešte niekto nepoužíva uľahčenie roboty, naozaj, nerobí to fľaky, okno umyté za minútu, dokonca neleštím
nabité to vydrží dosť dlho, určite choď do toho..na porovnanie, mala som aj kärcher aj z lidla (ten drahší, vtedy stál asi 30€, mám ho ale 4 roky) a nevidím rozdiel
@denisa_deniska ja som asi vadna. Alebo okna. Alebo karcher. Lebo smuhy mam stale. A to okna umyvam minimalne raz v mesiaci. Takze uz je to ozaj trapenie. Mala som ten z lidla. Uz asi 8 rokov je v skatuli. Proste ziadna pomoc. Tak mi pozicala susedka karcher aj tak vidim smuhy hlavne ze napr u mamy ked umyjem tak ok.
Preto sa zamyslam ci je to nejake blbe sklo alebo co.
@denisa_deniska u nas umyva okna manzel. Keby je na mne zavolam si na to firmu. Chcela som ze mu zo urychli robotu a ja to vyuzijem na sprchovy kut a podobne.
@maryetta tak to je zvláštne, že keď u mamy, tak je to ok. Ja okná najskôr pretriem teplou vodou s jarou, hneď ako je to úplne mokré ešte, tak vysajem ale fakt že šup, šup, ono to zoberie tú vodu, pri rámoch to dobre nezoberie, ale to prejdem iba “obvod” skla pri rámoch suchou kuchynskou utierkou. Ja mám fakt že jedno okno za dve minúty hotovo, keď riešim iba sklá. Ak náhodou zle vysajem vodu, že je pásik, kde som neprešla, lebo som dobre nevidela, tak to prejem zhora dole tou kuchynskou utierkou, nekrúžim, nič.
Ale ešte mi napadlo, ja každých jedným zotretím zhora-dole “vytriem” tú vodu z pomedzi tých gúm, normálne prstom, možno je to aj tým, ale to už robím tak automaticky neviem, či to môže byť tým
@really8 tak nie je to vec za x stoviek eur, určite treba vyskúšať
@denisa_deniska ja uz neviem.
Menilasom aj rozne handry. Aj kuchynskymi papierovymi.
Najprv okno umyjem-povacsine jar. Alw uz som skusala aj ocot. Tak pretriem. Mala som okenu. Susedka ze avivaz pouziva a super. No to mi ostali okna totalne akoby mastne .
Naposledy mi bola okna umyt ona. Ked pominie to hrozne pocasie idem znova umyvat ale.... co som ja ozaj rada umyvala okna-a to jedno minimalne 20minut tak.... uz sa toho priam desim ze co zas.... ako to bude vyzerat.
@maryetta no asi len skúšat a nájsť niečo ja fakt bez problémov, a to máme zatiaľ na dvore stavenisko, takže tie okná sú naozaj špinavé, ale častokrát v obývačke “umyjem” tak, že nastriekam okenu a prejdem kuchynskými a je to viacmenej čisté
Ešte som počula o alkohole, ale nikdy som neskúšala
@denisa_deniska ja uz skusam posledny rok kedze sme tu mali tiez stavenisko. Pred domom mame autobusovu zastavku takze rusno je stale...
Myslis stierku, ako ma Karcher? Ja mam taku a som velmi spokojna. Pozeraj vydrz baterie, ja mam aj nahradnu ked sa nahodou velmi rozbehnem