Odporúčania na destinácie v Grécku na cestu autom

17. máj 2025

Ahojte 😊 boli ste v grecku autom? Vedeli by ste mi poradiť nejakú fajn destináciu prosím?

3009
17. máj 2025

Paralia.

zabka79
17. máj 2025

My sme boli tu https://www.kartago.sk/grecko/attika/evia/brown...
1800km autom jedna cesta prespali sme v Belehrade a Solune.naspat iba v Niš. Tesne vedla hotela je akvapark

3009
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cukroska
17. máj 2025

@3009 Tiež sa prikláňam k Paralii,Olympia akti. Blizko a super. Žije to tam.Bolo parádne. Ale nádherné sú aj Chalkidiki.Boli sme aj v Sarti,nádherné more a okolité pláže a zátoky prekrásne. Dá sa tam pochodiť celkom dosť. Nám sa tam páčilo.

slavomira236
17. máj 2025

Paralia moja prva dovolenka pri mori 3tyzdne busom cez turancar

ivana166
17. máj 2025

Boli sme autom Chalkidiki Sykia, Korfu a tento rok ideme na Thassos. Prvý krát by som šla na Chalkidiki Sarti, pekne čisté more, piesková pláž, je kde chodiť po okolí. My chodíme tak, že na pol ceste prespíme, vždy sme spali v Srbsku v Niši. Tento rok chceme ísť cez Rumunsko, kuk Transylvania prespať 1x tam a 2 noc asi Bulharsko. Naspäť pôjdeme priamo cez Macedónsko a prespíme v Srbsku.

maddie1711
24. máj 2025

@ivana166
@cukroska baby viete mi poradiť kde je najlepšie ísť na 3 dni, chcem mat niečo také pokope, jedlo, more nejaká tá pamiatka, aj večerný život viem že za tri dni toho veľa nestihame ale aspoň základ, mame to ako výlet z Bulharska a je mi jedno či chalkidiki či Solún. Auto budeme mat k dispozícii ale zase už keď tam prídeme chcem mat minimálne presuny autom

janadrencenyova
25. máj 2025

Asprovalta, alebo Sarti krásne miesta