Gynekolog v BA na endometriozu.
Je v Bratislave (alebo okoli) nejaky gynekolog, kde sa da ist bez vymenneho listku, ktory sa zaobera endometriozou resp velkymi menstruacnymi bolestami (+pocity na vracanie, na odpadnutie, nemoznost sa rovno postavit, lieky na bolest na predpis uz nie vzdy zaberu…)? Moj gynekolog hovori, ze to je normalne, mne to teda normalne nepride a chcem druhy nazor.
Pokial viem, ku gynekologovi nepotrebujes výmenny listok. Ale urcite by som to riesila s druhym doktorom. Konzultaciu by ti mal poskytnut. S dcerou som nedavno riesila tieto silne bolesti a gynekologicka odporucila inozitol s davkou 1500- 2000mg. Tato latka zabranuje zhrubnutiu sliznice maternice pred menzesom. Ked sa chce usadit vajicko ale následne sa odlupuje, táto hruba stena sposobuje tieto silne bolesti a veci podobne ako popisujes. Aspom tak som to pochopila, ked to doktorka vysvetlovala. Skus si nieco precitat.
Nasla som napriklad, ze v boroch je ambulancia, co sa zaobera endometriozou, no tam treba vymenny od gynekologa svojho. Mne ten moj neda kedze si mysli, ze mi nic nieje. Preto hladam nieco, kde mozem ist bez, a kde ma budu brat vazne a budu to riesit. Ten inozitol mal efekt u dcery? Zmiernili sa bolesti?
@stankadu
Bola len nedavno a doktorka povedala ze ucinok tak za 2-3 mesiace. Ale tiez ma silne bolesti, zavraty, zvracanie, malatnost, kolkokrat ju to vyradi aj na 2-3 dni. Tiez sme mysleli ze ma PMS a skusali kadeco, no nepomahalo. Zmen gynekologa, tento jeho pristup nie je v poriadku. Urcite to treba riesit.
@anonym_autor skus Mudr. Igor Slezak tusim na Strecnianskej alebo Bory ma endometr.ambulanciu kde je potrebny vymenny listok od svojho gynekologa
@anonym_autor dr Andrej Mikolasik, to je top liga v onkogynekologii za mna. Prijemny clovek a velky odbornik, krasne robi chirurgiu. Vdaka nemu mame dve deti, lebo prave on zavcasu diagnostikoval a odstranil problem s endometriozou. Teda teraz ten system spi po dalsom porode, uvidime co bude
ja chodim k Millymu a za mna super. ja osobne endometriozu nemam, ale sestra ano a vsetko ok.

Pokial viem, ku gynekologovi nepotrebujes výmenny listok. Ale urcite by som to riesila s druhym doktorom. Konzultaciu by ti mal poskytnut. S dcerou som nedavno riesila tieto silne bolesti a gynekologicka odporucila inozitol s davkou 1500- 2000mg. Tato latka zabranuje zhrubnutiu sliznice maternice pred menzesom. Ked sa chce usadit vajicko ale následne sa odlupuje, táto hruba stena sposobuje tieto silne bolesti a veci podobne ako popisujes. Aspom tak som to pochopila, ked to doktorka vysvetlovala. Skus si nieco precitat.