Ako rýchlo a efektívne párovať ponožky?
Prosim vas, 4 clenna rodina, milion ponoziek. Ako parujete? Mne to trva celu vecnost a je jedno kolki to robime spolu. Nemate nejake tipy ako zjednodusit a hlavne urychlit? Vdaka
pripajam sa hornej spone. Je to trochu otrava dat to tam, ale odvtedy nemam problem pri skladani pradla. Usetrilo mi to nervy.
pripajam sa hornej spone. Je to trochu otrava dat to tam, ale odvtedy nemam problem pri skladani pradla. Usetrilo mi to nervy.
@anonym_ee3385
@mimachicha
A ako to riesite? Ze kazdy clen rodiny si to zapne predtym ako da ponozku do spinaveho pradla?
hej, polozis ponozky na seba a pri leme nasadis sponu a das do pradla. Spona drzi pevne, takze potom ked su ponozky suche, das sponu dole a zlozis ako si zvyknuta.
@lylyjana mať 4 člennú rodinu tak každému nakúpim desať rovnakých párov v inej farbe. Jožko modré, Anička ružové, ja biele, manžel čierne a ideš. Popárované raz dva. Ale mne párovanie nevadí, ja to robím rada, pekne si ukladam postupne ako do tabulky a potom priradzujem pár.
Zbytočne pridávať plasty, každý si vyhrabe svoje ponožky čo je na to také náročné, tých 10 minút? Ľuďom sa z tej pohodlnosti už zatemňuje myseľ.
Tie háčiky sa zasekavaju o iné prádlo a trhajú ho. Blbosť jak mraky to je
Kupujem kvoli tomu ponozky s farebnym prvkom (farebny pruzok, mala vysivka, alebo nieco take). A este detom periem zvlast, cize parovanie mam jednoduche.
Zbytočne pridávať plasty, každý si vyhrabe svoje ponožky čo je na to také náročné, tých 10 minút? Ľuďom sa z tej pohodlnosti už zatemňuje myseľ.
@anonym_d272e7 ak zijes sama, ano, je to blbost. Ale ked si z kazdeho prania najdes 10 nesprarovanych ponoziek, tak to vie pekne liezt na nervy.
Tie háčiky sa zasekavaju o iné prádlo a trhajú ho. Blbosť jak mraky to je
@anonym_aadb7b das to zipsovacieho vrecka na jemne pradlo a mas pokoj
@anonym_aadb7b das to zipsovacieho vrecka na jemne pradlo a mas pokoj
@mimachicha Toľko roboty si pridávať. To už máš rýchlejšie aj párovanie
@anonym_d272e7 ak zijes sama, ano, je to blbost. Ale ked si z kazdeho prania najdes 10 nesprarovanych ponoziek, tak to vie pekne liezt na nervy.
@mimachicha tak ich hádž do práčky v pároch, ak mám páry pred praním, musím ich vytiahnuť aj potom a neostane mi nijaká
Normálne sadnem a párujem. Ak ich suším na sušiaku, tak ich vešiam k sebe a rovno po vysušení spájam. Mne tie plastové spony mi prídu komplikovanejšie ako hľadanie páru.
@mimachicha tak ich hádž do práčky v pároch, ak mám páry pred praním, musím ich vytiahnuť aj potom a neostane mi nijaká
@anonym_f11f70 snazim sa vzdy. Ale vies ako to je pri 4 detoch. Vela sportuju, cize vela spotenych ponoziek. Jedna ostane zabudnuta v ruksaku, druha pod postelou, tretia zapadne za kosom na pradlo. Vzdy sa nieco najde. Zrazu skladas oprate a proste ti chyba. Stale nieco chyba 😝
@mimachicha nežijem sama a máme zvyk hádzať do prádla spárované ponožky vyvrátenou gumou.
@mimachicha Toľko roboty si pridávať. To už máš rýchlejšie aj párovanie
@anonym_aadb7b a ked nie je co parovat? Ze sparujes vsetko co sa da a ostane ti 10 single ponoziek?
@anonym_aadb7b a ked nie je co parovat? Ze sparujes vsetko co sa da a ostane ti 10 single ponoziek?
@mimachicha moje deti to vysperkovali- nie je par, no a co. Mat kazdu ponozku inej farby-motivu je in🫣takze ked nie je par, par sa urobi so single ponoziek🫣🫣🫣🫣
@mimachicha nežijem sama a máme zvyk hádzať do prádla spárované ponožky vyvrátenou gumou.
@vevesh tak potom nevedomky dennodenne podporujete deti s downovym syndromom. 😍
Lebo v tento den sa nosia rozdielne pary
@anonym_d272e7 len to zas neviem ci sa dobre operie. Ponozky by mali byt vystrete. Teda ja osobne vidim, ze ked je zmuchlana, nie je dobre oprata.
@anonym_d272e7 len to zas neviem ci sa dobre operie. Ponozky by mali byt vystrete. Teda ja osobne vidim, ze ked je zmuchlana, nie je dobre oprata.
@mimachicha ano, vieme o tom...u nas je to o lenivosti deti hladat druhu ponozku🫣🫣😃
U nas paruje syn, z jedneho prania ich nie je vela. Vyschnu dam do kosika a odnesiem mu ich, nech si poradi. Ponozky bez dvojicky idu naspat do kosa so spinavym pradlom, zvycajne sa stretnu s dvojickou pri dalsom prani.
@mimachicha bola som naučená, že po vyzlečení ponožiek ich automaticky párujem a nie muchlujem, ako som spomenula vyvrátim gumu len do vrchnej časti ponožiek nie celé a pri hádzaní do práčky ich jednoducho oddelím od seba.
Poratala som tie ponozky, cez 220 parov ponoziek 😅 lebo tmave, svetle, farebne, oblekove, clenkove, normalne, sportove… proste sa toho nakopi. Lenze perieme vacsinou tak, ze pockame, kym sa nakopi pradlo a v ten den pustime 3x pracku. Takze aj tie ponozky sa nakopia. A pri malych detoch aj 3 denne vymenia lebo zamocia, ocikaju si, vybehnu pred dom len v ponozkach (aj ked nesmu 😤 ). Mozno polovicu vyhodim a hotovo. Bude menej na parovanie 😅🫣
Ja hlavne nebazírujem na tom, aby spolu všetky úplne presne sedeli v páre. Čierna ako čierna, aj keď vidím, že je z iného páru.

https://allegro.sk/ponuka/spona-na-ponozky-modr...