icon

Prečo mám večer otlačené členky od ponožiek?

8. aug 2026

Večer mám okolo členkov normálne ryhy od ponožiek, niekedy dosť hlboké. Pritom mi neprídu tesné. Máte to tiež, alebo by ste to už riešili?

anonym_5d581c
8. aug 2026

ponozky nenosim, ale zrejme ti puchnu nohy, tak asi by som iska k dr.

martinmmartin
8. aug 2026

edem na nohach ma velmi vela pricin. vacsinou cievne. Krv sa nedostava spät hore tak ako by sa mala co moze byt problem zil (chlopni v zilach noh) alebo aj srdca ak nedokaze tolko tlacit.

alison11
8. aug 2026

@anonym_autor Aj mne puchnú členky a čo som sa hematologa pítala,nepovedal nič.Pomáha mi žihľavový čaj odvodniť.

petamich
8. aug 2026

Podla mna je to uplne bezna vec a netreba kvoli tomu hned utekat k lekarovi. Ak to nie je nejako disproporcne (jedna noha ano a druha nie, zacervenane, kazdy den vacsi a vacsi opuch), tak to je pokojne len nahromadena voda z dlhsieho statia, sedenia, tepla, vela soli....je toho fakt x, mne sa to stava hlavne v lete napr.

anonym_fed8f8
8. aug 2026
@alison11

@anonym_autor Aj mne puchnú členky a čo som sa hematologa pítala,nepovedal nič.Pomáha mi žihľavový čaj odvodniť.

@alison11 čo s tým má hematológia? To je cievny problém

anonym_ccc11d
8. aug 2026

Zrovna sa pozeram na nohu, som v praci od rana a ano, mam otlaceny lem ponozky. Noha opuchnuta nie je, je to uplne normalne.

katkazatka
8. aug 2026

V týchto horúčavách je úplne normálne, že vám môžu mierne pripúchať končatiny. Treba si vykladať nohy a denne sprcha studenou vodou. Menej solit.

anonym_713bee
8. aug 2026

Mas tesne ponozky

anonym_ccc11d
8. aug 2026
@anonym_713bee

Mas tesne ponozky

@anonym_713bee Ja ich mam napriklad uplne volne a aj tak mam trosku otlacene. To zmizne.

anonym_923da8
8. aug 2026

V tomto teple nosí niekto ponožky?

anonym_fda9f6
8. aug 2026
@anonym_923da8

@anonym_923da8 nie my vsetci, ktori nosime cez den tenisky a ideme napr. na bicykel alebo behat sa v tomto teple potime rovno do tenisiek a cudujeme sa preco smrdia, ano aj v tomto teple nosia ludia ponozky 😬 pri beznej cinnosti, pri sporte, pri praci....

anonym_923da8
8. aug 2026
@anonym_fda9f6

@anonym_923da8 nie my vsetci, ktori nosime cez den tenisky a ideme napr. na bicykel alebo behat sa v tomto teple potime rovno do tenisiek a cudujeme sa preco smrdia, ano aj v tomto teple nosia ludia ponozky 😬 pri beznej cinnosti, pri sporte, pri praci....

@anonym_fda9f6 dobre, ved sa len pýtam. Lebo ja nenosím vôbec, celé leto. Ale teda ja nebicyklujem. 😉

anonym_4c0f98
8. aug 2026
@anonym_923da8

@anonym_923da8
Predstav si, že v lete celý svet chodí naboso.
Úplne všetci. Lekári, hasiči, bankári, predavačky, maséri, poštári, kuriéri....
Lebo ty chodíš naboso. 🙈👀

biba_18
8. aug 2026

vôbec to nie je normálne a nepodstatné tak že by si to mala ignorovať. môže to mať rôzne príčiny, len sa priprav na to že sa kľudne môźe stať, že ti to zistí až sedemnásty lekár 😏

monikq
9. aug 2026

Nedostatok tekutin to vraj sposobuje. Uprav pitný rezim.

alison11
10. aug 2026
@anonym_fed8f8

@alison11 čo s tým má hematológia? To je cievny problém

@anonym_fed8f8 Hustota krvi tiež robí tlak na cievy.Bola som aj na cievnom nič nenašli ☹.A Lymfu neviem kde vyšetrujú ak by niekto vedel ako sa taký odborník nazývy na lymfu budem vďačná.

nastaaa
Odpoveď bola odstránená