Je toto pohlavná choroba?
Ahojte chcem sa spytat co si myslite vy cca mesiac tomu co sa mi na tele troska vytvorili male svrbive pupaciky ci fliaciky na tele niesu ich masivne vela ale tak roztrusene po hrudi chrbate na stehnach troska a rukach zopar. Pred tyzdnom ss mi zacali tvorit viac aj na tvari dala som si fenistil a zodac troska ustupilo z niektorych sa stali male blede fliacky skoro neviditelne z tvare mi zmizli no dnes rano sa mi zase vytvorili na hrudi troska a na čele tvari tak som s tym isla u koznej kozna povedala ze to nebude nic vazne len nejake potnicky alebo zapal vlasovych folikulov dnes vecer som si vsimla ze sa mi vytvorili troska aj na chodidlach na päte strasne sa bojim ci to nieje nejaky priznak pohlavnej choroby pretoze cca pred tyzdnom som si vsimla ze mam hrcku v ustach na lici je bezbolestna makka ma na sebe malu cervenu bodku taku istu symtericku mam aj na druhej strane len tam nieje hrčka strasne sa bojim ci to nieje syfilis alebo ina pohlavná choroba co si myslite? Prikladam foto ( za tento rok sa priznam mala som 4x oralny pohlavny styk bez ejakulacie posledny bol cca pred 2-3 tyzdnami iné príznaky nemam horucku ci zvacsene uzliny nic. Prepacte mi za takuto diskusiu..
Logicky :
- pohlavnu chorobu chytis pohlavnym stykom, preto sa tak vola, mala si rizikovy nechraneny sex ?
- preco nejdes na kozne, ale fotis o opisujes sem nejake vyrazky ? Ani skutocny lekar ti neurobi diagnozu z fotky, preco to cakas od laikov na Koniku ?
- mozes si aj zaplatit cely balik testov na choroby a budes mat jasno
@patrike na kozne som bola len som nespomenula ohladne pohkavnych stykov ano mala som vykonala som oralny bez ejakulacie
@patrike na kozne som bola len som nespomenula ohladne pohkavnych stykov ano mala som vykonala som oralny bez ejakulacie
@terezia777 Kozny by mal rozpoznat vo vyrazke prejav pohlavnej choroby (ak tam nejaka je), ale vzdy je lepsie spomenut to cielene.

Logicky :
- pohlavnu chorobu chytis pohlavnym stykom, preto sa tak vola, mala si rizikovy nechraneny sex ?
- preco nejdes na kozne, ale fotis o opisujes sem nejake vyrazky ? Ani skutocny lekar ti neurobi diagnozu z fotky, preco to cakas od laikov na Koniku ?
- mozes si aj zaplatit cely balik testov na choroby a budes mat jasno