icon

Tipy na víkendový pobyt v českých horách s dobrou stravou

29. jún 2025

Zdravim, priatel bude mat koncom leta narodeniny a chcela by som nam zaplatit vikendovy pobyt niekde v Ceskych horach, pripadne aspon v peknej prirode. Nedavno sme sa prestahovali do Prahy, tak idealne nieco do 3 hodin autom. Viete odporucit nieco prijemne, oku lahodiace s dobrym gastrom? Mam zatial vyhliadnuty penzion V bezovem udoli ale chcela by som mat viac moznosti.

13uzivatelka11
29. jún 2025

Adrpaske skaly?

barka1
29. jún 2025

My ideme do Novohradskych hor. Málo ludi a nenáročná turistika.

autor
29. jún 2025

Dakujem za odporucania, asi som sa nevyjadrila dostatocne spravne ale hladam tipy na fakt dobre miesta na ubytko. Nejaky vynikocny hotel alebo penzion.

barka1
29. jún 2025

Aha. Tak to neporadím, my nie sme velmi nároční.

adri266
29. jún 2025

Ved hladaj na booking 5 hviezdickove, ked hladas super miesto, alebo aspon recenzie nad 9.

matam77
29. jún 2025

Ahoj, môžem doporučiť Aparthotel Svatý Vavřinec - Pec pod Sněžkou

autor
29. jún 2025
@adri266

Ved hladaj na booking 5 hviezdickove, ked hladas super miesto, alebo aspon recenzie nad 9.

@adri266 nemusi byt nevyhnutne 5*, to vobec. Chcela som sa hlavne vyhnut velkym hotelom a skor nieco mensie esteticke, bez detskeho ihriska idealne 😀 ten penzion co som nasla sa mi zatial pozdava ako jediny ale je fakt, ze kedze to v Cesku moc nepoznam, tak ani neviem kde hladat.

@matam77 dakujem za odporucanie ale toto vobec nie je nas vibe.

adri266
29. jún 2025

Tak hladaj adults only.

barka1
29. jún 2025

Ak netrváš na ubytovaní v prirode, tak fajn hotel je Besídka v Slavonicich, tam začína Česká Kanada. Možno ten "vibe" ti vyhovovat bude. Má zaujimavy pribeh.

viestta
29. jún 2025

Sumava je nadherna, da sa vela pochodit a najdes aj kvalitne umytovanie

lube_zna
29. jún 2025

Krkonose - Spindl. Harrachov je tiez fajn, pripadne Janske Lazne

really8
29. jún 2025

My sme blli v ceskom svycarsku ale ani za svet si nespomeniem na nazov hotela. Ale bol taky mensi typickej architektury pre tu lokalitu