icon

Let s deťmi do Talianska

ivakat248
8. jún 2025

Mam dievcata 2r a 6r. Zvladneme let do talianska? Kupili sme letenky a chytil ma stres.... Ako to zvladneme na dovolenke ako let.....

mamamasama
8. jún 2025

Do Talianska? Ved to je uplne kratucky let. Jasne, ze to zvladnete. Ako cesta autobusom do vacsieho mesta.

spolumatka
8. jún 2025

@ivakat248 No už teraz túto otázku riešiť keď už máte všetko vybavené a kúpené je jednak zbytočné a druhá vec zbytočne si pridávaš stres.
Samozrejme ,že zvládnete úplne v pohode všetko 🤗

tiezjedna
8. jún 2025

Hlavne sa hoď do pohody, pretože zatiaľ to vypadá, že jediný, kto to nezvládne si ty😉 Deti sú prekvapivo adaptabilné a bezproblémové, neboj. Navyše je to krátky let. Naši lietajú od 6 mesiacov zaoceánske aj krátke lety a až na dva nepríjemné zážitky (raz turbulencie, druhýkrát zuby) to bolo vždy bez problémov👍 Možno budú viac mrzutí pred letom na gate než počas samotného letu, bude to rýchle. Vezmi obľúbené hračky, prípadne kúp niečo "neokukané" na letisku a hotovo😉

lucia13022023
8. jún 2025

Letíme oveľa väčšie vzdialenosti ako Taliansko a syn to zvláda super 🙂 ma 2r. Deti budú zaujatie tým, že letia, pripadne im skúste kúpiť nové hračky, nejaké snacky... Skôr to čakanie na letisku bude možno o hubu, no neboj, všetko bude ok

kaca222
8. jún 2025

Jasné, že zvládnete. Syn čerstvo 2ročný zvládol let do New Yorku (len cestu tam 😂). Vezmi knižku, nalepovačky, vyfarbovačky, prípadne tablet... Taliansko dáte ľavou-zadnou.

miadi
8. jún 2025

Od 11m som lietala s dcerou z Kanady na Svk sama potom aj so synom aj s prestupmi uplne v pohode prvy x mal 2r Lebo sa narodil a bol covid19 skor sa nedalo letiet. Deti zvladaju lety v pohode skor dospeli maju stres ked maju take povahy nervoznejsie .

olga_hurajova
9. jún 2025

Naše deti lietajú od 6. mesiacov. Doma nepozerajú nikdy na tablet alebo telefón. V lietadle to majú dovolené neobmedzene. Je im to vždy také vzácne že sú najšťastnejšie deti v celom leteckom priestore 😂

kiki68
9. jún 2025

Uplne V pohode, nas prespal kazdy let z velkej casti, tiez tablet a nejake hracky vziat. Nieco na jedenie, pitie, to na co su deti zvyknute. 2 hod let je nic.