Let s deťmi do Talianska
Mam dievcata 2r a 6r. Zvladneme let do talianska? Kupili sme letenky a chytil ma stres.... Ako to zvladneme na dovolenke ako let.....
@ivakat248 No už teraz túto otázku riešiť keď už máte všetko vybavené a kúpené je jednak zbytočné a druhá vec zbytočne si pridávaš stres.
Samozrejme ,že zvládnete úplne v pohode všetko 🤗
Hlavne sa hoď do pohody, pretože zatiaľ to vypadá, že jediný, kto to nezvládne si ty😉 Deti sú prekvapivo adaptabilné a bezproblémové, neboj. Navyše je to krátky let. Naši lietajú od 6 mesiacov zaoceánske aj krátke lety a až na dva nepríjemné zážitky (raz turbulencie, druhýkrát zuby) to bolo vždy bez problémov👍 Možno budú viac mrzutí pred letom na gate než počas samotného letu, bude to rýchle. Vezmi obľúbené hračky, prípadne kúp niečo "neokukané" na letisku a hotovo😉
Letíme oveľa väčšie vzdialenosti ako Taliansko a syn to zvláda super 🙂 ma 2r. Deti budú zaujatie tým, že letia, pripadne im skúste kúpiť nové hračky, nejaké snacky... Skôr to čakanie na letisku bude možno o hubu, no neboj, všetko bude ok
Jasné, že zvládnete. Syn čerstvo 2ročný zvládol let do New Yorku (len cestu tam 😂). Vezmi knižku, nalepovačky, vyfarbovačky, prípadne tablet... Taliansko dáte ľavou-zadnou.
Od 11m som lietala s dcerou z Kanady na Svk sama potom aj so synom aj s prestupmi uplne v pohode prvy x mal 2r Lebo sa narodil a bol covid19 skor sa nedalo letiet. Deti zvladaju lety v pohode skor dospeli maju stres ked maju take povahy nervoznejsie .
Naše deti lietajú od 6. mesiacov. Doma nepozerajú nikdy na tablet alebo telefón. V lietadle to majú dovolené neobmedzene. Je im to vždy také vzácne že sú najšťastnejšie deti v celom leteckom priestore 😂
Uplne V pohode, nas prespal kazdy let z velkej casti, tiez tablet a nejake hracky vziat. Nieco na jedenie, pitie, to na co su deti zvyknute. 2 hod let je nic.

Do Talianska? Ved to je uplne kratucky let. Jasne, ze to zvladnete. Ako cesta autobusom do vacsieho mesta.