icon

Kotol ukazuje chybu F1.03

5. máj 2025

Dobrý deň chcem sa poradiť neustále mi vyskakuje chyba na kotly F1.03 čo to môže byť za chyba? A ako ju opraviť ďakujem.

koniarova
5. máj 2025

Značka? Typ? Čo píšu v návode?

bona
5. máj 2025

Sa mi páči, ako začína byť táto stránka všestranná, že tu človek konzultuje aj poruchy kotla 😉🙈 no, ale napr. klikla som do googla, netuším, či to bude užitočné
https://alibaba.sk/bezpecnostne-analyzy/dom-a-z...

biba_18
5. máj 2025
@koniarova

Značka? Typ? Čo píšu v návode?

@koniarova proste tak, všeobecne kotol ...

viestta
5. máj 2025

precitat navod, ked nemas pohladat na internete. Hlavne treba vediet typ kotla

lidia73
5. máj 2025

bez toho, aby niekto vedel, o aky kotol ide, ti asi tazko niekto pomoze alebo poradi. ale ja som si takto hladala na nete, ked mi pracka vyhodila chybu. takze staci len vediet presne oznacenie a dopratras sa ku vsetkemu 🙂

ninazemna
5. máj 2025

Škoda. F10.3 by som vedela "Porucha psychiky a správania zapríčinená užívaním alkoholu: abstinenčný syndróm". ZS

zafir01
5. máj 2025
@ninazemna

Škoda. F10.3 by som vedela "Porucha psychiky a správania zapríčinená užívaním alkoholu: abstinenčný syndróm". ZS

@ninazemna každopádne suhlasim ,ze kotol ma poruchu správania... neviem ,či je to psychického charakteru. Možno vznikol abstinenčné syndróm, zapríčineny nedostatkom údržby.. 🤣

To len na odľahčenie.
Ozaj každý kotol ma iný manuál a iné poruchy ,a tiež ja mam drevosplynovaci ,autorka ,ty mozes mať plynový, elektrický.

zafir01
5. máj 2025

Ak je to phoroterm plynový tak som našla, ze je to len indikacia , ze uplynul nastavený počet hodín prace horáka. Nastavene v servisnej úrovni

autor
6. máj 2025
@zafir01

Ak je to phoroterm plynový tak som našla, ze je to len indikacia , ze uplynul nastavený počet hodín prace horáka. Nastavene v servisnej úrovni

@zafir01 áno je to protherm