Kotol ukazuje chybu F1.03
Dobrý deň chcem sa poradiť neustále mi vyskakuje chyba na kotly F1.03 čo to môže byť za chyba? A ako ju opraviť ďakujem.
Sa mi páči, ako začína byť táto stránka všestranná, že tu človek konzultuje aj poruchy kotla 😉🙈 no, ale napr. klikla som do googla, netuším, či to bude užitočné
https://alibaba.sk/bezpecnostne-analyzy/dom-a-z...
precitat navod, ked nemas pohladat na internete. Hlavne treba vediet typ kotla
bez toho, aby niekto vedel, o aky kotol ide, ti asi tazko niekto pomoze alebo poradi. ale ja som si takto hladala na nete, ked mi pracka vyhodila chybu. takze staci len vediet presne oznacenie a dopratras sa ku vsetkemu 🙂
Škoda. F10.3 by som vedela "Porucha psychiky a správania zapríčinená užívaním alkoholu: abstinenčný syndróm". ZS
Škoda. F10.3 by som vedela "Porucha psychiky a správania zapríčinená užívaním alkoholu: abstinenčný syndróm". ZS
@ninazemna každopádne suhlasim ,ze kotol ma poruchu správania... neviem ,či je to psychického charakteru. Možno vznikol abstinenčné syndróm, zapríčineny nedostatkom údržby.. 🤣
To len na odľahčenie.
Ozaj každý kotol ma iný manuál a iné poruchy ,a tiež ja mam drevosplynovaci ,autorka ,ty mozes mať plynový, elektrický.
Ak je to phoroterm plynový tak som našla, ze je to len indikacia , ze uplynul nastavený počet hodín prace horáka. Nastavene v servisnej úrovni
Ak je to phoroterm plynový tak som našla, ze je to len indikacia , ze uplynul nastavený počet hodín prace horáka. Nastavene v servisnej úrovni
@zafir01 áno je to protherm

Značka? Typ? Čo píšu v návode?