icon

Ktorá mletá káva je vhodná pre zalievanú kávu?

29. apr 2026

Nie zrnková, iba pomletá. Je to pre človeka, ktorý pije zalievaného turka. ďakujem pekne za tip.

Strana
z2
anonym_709977
29. apr 2026

Popradská 🙂

anonym_ba4f96
29. apr 2026

Tchibo family

kocuris
29. apr 2026

@anonym_autor mletá akože si ju kúpiš mletú? Žiadna.

anonym_befb80
29. apr 2026

ILLY

anonym_57ea27
29. apr 2026

@anonym_autor ak mletá, a je to na zalievanú, tak mne chutí jedine Popradská - ale len táto.

sima234
29. apr 2026

Ja si kupujem zrnkovú a tú si sama meliem doma na mlynčeku a takejto čerstvo namletej sa žiadna nevyrovná. A to si robím zalievanú kávu, inú nepijem.

anonym_3d4537
29. apr 2026

hoc aká, ktorá je v akcii

kocuris
29. apr 2026
@anonym_57ea27

@anonym_autor ak mletá, a je to na zalievanú, tak mne chutí jedine Popradská - ale len táto.

@anonym_57ea27 toto pozametali v popradskej baliarne kúty a pomleli. Ak toto, tak radšej bez kávy na doživotie. Hnus.

glorikarebeka
29. apr 2026
@kocuris

@anonym_57ea27 toto pozametali v popradskej baliarne kúty a pomleli. Ak toto, tak radšej bez kávy na doživotie. Hnus.

@kocuris ale no...

kocuris
29. apr 2026
@glorikarebeka

@kocuris ale no...

@glorikarebeka popradská bývala dobrá tak pred 20 rokmi. Teraz? Prepálená, smradľavá paródia. To už radšej akúkoľvek instantnú. A to som fakt kafar 😀

babababka
29. apr 2026

Emília.

kocuris
29. apr 2026
@babababka

Emília.

@babababka súhlas. zlaté zrnko je isto dimenziu inde 💙

isis234
29. apr 2026

Bio Brazília zo zdravého sveta ,... Veronia 👍

heidi4
29. apr 2026

@anonym_autor Lavazza zlata alebo este aj cierna, ked nemaju zlatu

isis234
29. apr 2026
@kocuris

@glorikarebeka popradská bývala dobrá tak pred 20 rokmi. Teraz? Prepálená, smradľavá paródia. To už radšej akúkoľvek instantnú. A to som fakt kafar 😀

@kocuris extra špeciál, ako je foto

kocuris
29. apr 2026

Keď vidím,čo ľudia na Slovensku pijú ako kávu a za čo sú ochotní zaplatiť, dělá sa mi mdlo 🤣 dovidenia ahoj zbohom

kocuris
29. apr 2026

Som s jednou rozprával, prezentovala sa ako kávičkárka... a ja že akú kávu piješ? A ona, že Velvetku Jacobs. Skoro som zemrel 🤣

simca06022011
29. apr 2026

treba si poskusat... vsak zase z mletej tolko na vyber nemas :DDnebudem tu mudrovat o znackach.. ja som velky kavickar, zavisly na riadnom espresse z pakoveho stroja.. ale narp emilia mi nechuti, poslednu dobu ani coffein sa nema rad s mojim kavovarom, a v automate je taky o nicom. Ale kupoujeme zrnkove kavy tak radit nejdem :DD mne bolo smiesnuo ked som recenzie na nemenovanom blogu o kave citala :DD Fakt poskusaj si a uvidis.. moja mama predtym ako sme ju prevychovali na riadku kavu, nedala na zelenu jacobs dopustit, tiez bola na turka zvyknuta.. ak mas v okoli tchibo a vedia ti uplne na cerstvo namliet kavu, tak ta afrika je neskutocne vonava :DDD aspon kedysi bola, raz som SOS musela kupit taku kavu. Cele auto mi z toho vonalo a velmi dobra bola.

rozculena
29. apr 2026

na tvoju otázku
"Ktorá mletá káva je vhodná pre zalievanú kávu?"
ti odpoviem,že KAŽDÁ
nepýtaš sa totiž na kvalitu

axve
29. apr 2026

@anonym_autor pytas sa ktora mleta? No najlepsie si zomliet doma kavove zrna. Ale z tej mletej je dobra Jihlavanka. Ale ako sa hovori "milion ludi milion chutí"

autor
29. apr 2026

Názov mi prepísali.Pýtala som sa,ktorá je dobrá. Je to pre učiteĺku, ktorá nemá kávovar a mlynček.My máme doma pákový kávovar ,ale tam kde si objednávame majú iba zrnkovú. Chcela som niečo lepšie ako Popradskú.

rozculena
29. apr 2026
@anonym_autor

Názov mi prepísali.Pýtala som sa,ktorá je dobrá. Je to pre učiteĺku, ktorá nemá kávovar a mlynček.My máme doma pákový kávovar ,ale tam kde si objednávame majú iba zrnkovú. Chcela som niečo lepšie ako Popradskú.

@anonym_autor tu si vyber,určite v každej pražiarni majú aj mletú
https://blogokave.sk/zlavove-kody-na-kavu/

autor
29. apr 2026
@rozculena

@anonym_autor tu si vyber,určite v každej pražiarni majú aj mletú
https://blogokave.sk/zlavove-kody-na-kavu/

@rozculena V Coffeein som nenašla na stránke. Ďakujem,pozriem.

terezka1631
29. apr 2026

Ak chceš niečo lepšie ako Popradská, odporúčam túto

jane0123
29. apr 2026

Becafe.sk ma dobre a namelu tak ako si zadas, napr aj na turka

anonym_1c3913
29. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Pražiareň kávy Eppera coffe v Prešove majú aj mletú. Pozri na stránke.

anonym_d8f7c4
29. apr 2026
@kocuris

@kocuris instantná obsahuje akrylamid

luciasveckova
29. apr 2026

@anonym_autor ja kupujem popradská zlaty vyber

anonym_e926c9
29. apr 2026

Ja pijem roky hnedú Eduscho mocca grande.Je mi taká akurát ani silná chuťovo ani slabá

rozculena
29. apr 2026
@anonym_autor

@rozculena V Coffeein som nenašla na stránke. Ďakujem,pozriem.

@anonym_autor asi preto,že považujú čerstvo namletú kávu za najlepšiu.
Tu aj melú,len to musíš zakliknúť.
https://www.readyafter.sk/
Človeku,čo pije turka je zbytočné kupovať nejakú špeci kávu.........

Strana
z2