icon

Kupujete lieky Dr. Max alebo originály?

21. jún 2026

Potrebujem kúpiť viac vecí do domácej lekárničky a všimla som si, že pri mnohých produktoch ponúkajú aj lacnejšiu verziu pod značkou Dr. Max.
Priznám sa, že trochu váham. Na jednej strane je rozdiel v cene, na druhej si hovorím, či je to naozaj to isté ako známe značky. Kupujete tieto produkty, alebo radšej siahnete po originále?

anonym_546dbe
21. jún 2026

@anonym_autor Kupujem, som spokojná. Nemienim priplácať za značku.

anonym_4575ad
21. jún 2026

Podla toho co. Napr paracetamol je od nich neucinny pritom rovnaka davka ako v inych Paralen, Panadol ale nikdy mi dr. max nezabral a citala som, ze viaceri mali podobnu skusenost.

anonym_20b018
21. jún 2026

@anonym_autor ja mám zlú skúsenosť s paralenom. Od dr max ako lentilka, pravý normálne pomôže

emamaceikova
21. jún 2026
@anonym_4575ad

Podla toho co. Napr paracetamol je od nich neucinny pritom rovnaka davka ako v inych Paralen, Panadol ale nikdy mi dr. max nezabral a citala som, ze viaceri mali podobnu skusenost.

@anonym_4575ad ja si toto nemyslím užívam nie len dr.max značku ale aj iné napríklad aj značku benu a príde mi to všetko rovnaké a určite nebudem priplácať za to iste viac lebo je to značka aj tak je to všetko na to iste kopyto

77nelinka
21. jún 2026

ja som si u nich minulý rok kúpila olej na opaľovanie a tak pekne som sa opálila, vôbec som nebola spálená

anonym_4575ad
21. jún 2026
@emamaceikova

@anonym_4575ad ja si toto nemyslím užívam nie len dr.max značku ale aj iné napríklad aj značku benu a príde mi to všetko rovnaké a určite nebudem priplácať za to iste viac lebo je to značka aj tak je to všetko na to iste kopyto

@emamaceikova ??? Ved pisem, podla toho co a vyzdvihla som len paracetamol, ze som mala od nich zlu skusenost nepisem, ze som proti ich produktom vo vseobecnosti 😂 tak velmi nechapem tvoj komentar, je jedno ci si toto myslis alebo nemyslis, viem, ze opakovane mi nezabral a aj som citala prave na paracetamol rovnake skusenosti tak tvoj nazor to nezmeni, ze mi nezabral 😂

anonym_7c1493
21. jún 2026

Nekupujem, ja mienim priplácať za značku 😆
Nie proste mám svoje overené lieky na všetko, ktoré mi fungujú a nemám absolútne žiadny dôvod to meniť.

baskustek
21. jún 2026

Ja som spokojná, aj s tým paracetamolom, normálne zaberá. Teraz si striekam do nosa Orinox od nich na nádchu a pekne zaberá tiež. Jediné, čo sa mi nepáčilo, boli plienky Bebelo. Inak pravidelne využívam akciu 2+1

pr85
21. jún 2026

@anonym_autor Kupujem značku dr. Max.

valria
21. jún 2026

@anonym_autor Nie, nie je to to isté. Info mám od vyštudovanej farmaceutičky s praxou asi 30 rokov.

mojmacik
21. jún 2026

Kupujem dr.Max ...a vždy 3 produkty alebo 6 atď. Vždy ten tretí najlacnejsi je zdarma

anonym_6feb9d
21. jún 2026

Nekupujem. Vlastne ani nechodim do Dr.Max. Su mi protivni a nesympaticki,politikuvydaja a predaja maju otrasnu. Ak nie je ina moznost iba tam ist,tak vzdy pytam originaly.

anonym_f0ca28
21. jún 2026
@valria

@anonym_autor Nie, nie je to to isté. Info mám od vyštudovanej farmaceutičky s praxou asi 30 rokov.

@valria
Aj mne to potvrdil ortoped

anonym_a6a265
21. jún 2026

Liečivá áno, vitamíny nie. Keďže pri liečive musia dodržať určite štandardy. Pri vitamínoch môžu použiť minimálne množstvo alebo najmenej kvalitné (najlacnejšie) možnosti - napr pri magnéziu.

marshellina
21. jún 2026
@anonym_4575ad

@anonym_4575ad mne zabral a to teda mne nezaberie na bolesť hocijaký liek.

hiro
21. jún 2026
@anonym_4575ad

@anonym_4575ad "paracetamol je od nich neucinny pritom rovnaka davka"
Ale inak chápeš že to nie je chemicky možné, však? Či?

anonym_205849
21. jún 2026

@anonym_autor ja som silný alergik, takze iba originály. Darmo je to tá istá účinná látka, ale pomocné a prídavné látky v neoriginálnych liekoch môžu byť iné a už by som mohla zareagovať alergicky.

anonym_4575ad
22. jún 2026
@hiro

@anonym_4575ad "paracetamol je od nich neucinny pritom rovnaka davka"
Ale inak chápeš že to nie je chemicky možné, však? Či?

@hiro chapes, ze opakovane mi nezabral, co sa pri Panadole nikdy nestalo? A davka som myslela, ze obsahuje 500g ucinnej latky - paracetamol ale lieky nikdy neobsahuju len jednu latku, o tom by si mohol vediet skor ako nieco take napises takze zlozenie nie je uplne totozne. 😂