icon

Kde kúpiť lacné a spoľahlivé slnečné okuliare?

any_soj
Dnes o 13:34

Ahojte. Viem, že to nebude dokonalosť, ale kde kúpiť lacnejšie slnečné okuliare, ktoré ale majú ozaj funkčné filtre...? V Tedi a podobne sa toho bojím, že to reálne asi moc oči neochráni... V DMke by ste sa spoľahli? Alebo kde? Samozrejme nie priamo pozerať do slnka :D Ale predsa len, s okuliarmi sa rozšíria zreničky, a keď nemajú skutočný filter, tak viac uškodila, ako bez nich...
Len dlho mi isto nevydržia bez škrabancov a podobne, nechcem drahé...
Ďakujem ❤️

domiklik
Dnes o 13:44

@any_soj dm, lindex, kietla z druhej ruky sa občas najdu

baboobchod
Dnes o 13:49

Ak športovejšieho dizajnu, tak možno decathlon?

anonym_e27a2e
Dnes o 13:55

aj tie najlacnejšie majú filter https://hnonline.sk/hnporadna/podnikanie/459048...

katarinkalilly
Dnes o 13:55

Skús aj Optika Mánia,občas tam majú zľavy

taktotedanie
Dnes o 13:56

@any_soj z druhej ruky kupis, davaj pozor ci niesu sklicka poskriabane alebo decathlon
Ak naozaj mate zlu financnu situaciu tak pre dobry pocit kupte aj z dmka 🤷🏻‍♀️ viac vam urobi aj dobra siltovka , v lete mimo slnka samozrejme v inkriminovane hodiny
Osobne si nemyslim, ze 30€ ,ak viete kedy je leto a budete pocitat s tymto vydavkom nie je problem nieco odlozit spod vianocneho stromceka, od januara prisporit 5€ dietatu a v maji ma nove kietla okuliare

tundra
Dnes o 14:04

@any_soj kup si polaroidy a budes spokojna,cena od cca.30€

anonym_0c5d15
Dnes o 14:17

Polaroid.

petrao2
Dnes o 14:39

@any_soj mam z DM aj z tesca
Obe su za tu cenu super

any_soj
autor
Dnes o 15:11
@taktotedanie

@any_soj z druhej ruky kupis, davaj pozor ci niesu sklicka poskriabane alebo decathlon
Ak naozaj mate zlu financnu situaciu tak pre dobry pocit kupte aj z dmka 🤷🏻‍♀️ viac vam urobi aj dobra siltovka , v lete mimo slnka samozrejme v inkriminovane hodiny
Osobne si nemyslim, ze 30€ ,ak viete kedy je leto a budete pocitat s tymto vydavkom nie je problem nieco odlozit spod vianocneho stromceka, od januara prisporit 5€ dietatu a v maji ma nove kietla okuliare

@taktotedanie vdaka. ja hľadám sebe 🙂 nemáme extrémne zlú situáciu, ale nechcem platiť zbytočne za značku či za štýl.
Každopádne šiltovka neurobí nič. Teda urobí že nebudem žmúriť, ale žiarenie sa odráža od všetkého, čiže nestačí, že mi nesvieti do očí, treba filter...

majlo1234
Dnes o 15:13
@any_soj

@taktotedanie vdaka. ja hľadám sebe 🙂 nemáme extrémne zlú situáciu, ale nechcem platiť zbytočne za značku či za štýl.
Každopádne šiltovka neurobí nič. Teda urobí že nebudem žmúriť, ale žiarenie sa odráža od všetkého, čiže nestačí, že mi nesvieti do očí, treba filter...

@any_soj tiez sa pridavam k polaroidom, mam viacero a su super

maddie1711
Dnes o 15:51

Polaroid je podľa mna v pohode hlavne pomer cena/vykon.

mima172
Dnes o 15:58

Odporúčam viac x spomínaný Decathlon.