Kde kúpiť lacné a spoľahlivé slnečné okuliare?
Ahojte. Viem, že to nebude dokonalosť, ale kde kúpiť lacnejšie slnečné okuliare, ktoré ale majú ozaj funkčné filtre...? V Tedi a podobne sa toho bojím, že to reálne asi moc oči neochráni... V DMke by ste sa spoľahli? Alebo kde? Samozrejme nie priamo pozerať do slnka :D Ale predsa len, s okuliarmi sa rozšíria zreničky, a keď nemajú skutočný filter, tak viac uškodila, ako bez nich...
Len dlho mi isto nevydržia bez škrabancov a podobne, nechcem drahé...
Ďakujem ❤️
aj tie najlacnejšie majú filter https://hnonline.sk/hnporadna/podnikanie/459048...
@any_soj z druhej ruky kupis, davaj pozor ci niesu sklicka poskriabane alebo decathlon
Ak naozaj mate zlu financnu situaciu tak pre dobry pocit kupte aj z dmka 🤷🏻♀️ viac vam urobi aj dobra siltovka , v lete mimo slnka samozrejme v inkriminovane hodiny
Osobne si nemyslim, ze 30€ ,ak viete kedy je leto a budete pocitat s tymto vydavkom nie je problem nieco odlozit spod vianocneho stromceka, od januara prisporit 5€ dietatu a v maji ma nove kietla okuliare
Polaroid.
@any_soj z druhej ruky kupis, davaj pozor ci niesu sklicka poskriabane alebo decathlon
Ak naozaj mate zlu financnu situaciu tak pre dobry pocit kupte aj z dmka 🤷🏻♀️ viac vam urobi aj dobra siltovka , v lete mimo slnka samozrejme v inkriminovane hodiny
Osobne si nemyslim, ze 30€ ,ak viete kedy je leto a budete pocitat s tymto vydavkom nie je problem nieco odlozit spod vianocneho stromceka, od januara prisporit 5€ dietatu a v maji ma nove kietla okuliare
@taktotedanie vdaka. ja hľadám sebe 🙂 nemáme extrémne zlú situáciu, ale nechcem platiť zbytočne za značku či za štýl.
Každopádne šiltovka neurobí nič. Teda urobí že nebudem žmúriť, ale žiarenie sa odráža od všetkého, čiže nestačí, že mi nesvieti do očí, treba filter...
@taktotedanie vdaka. ja hľadám sebe 🙂 nemáme extrémne zlú situáciu, ale nechcem platiť zbytočne za značku či za štýl.
Každopádne šiltovka neurobí nič. Teda urobí že nebudem žmúriť, ale žiarenie sa odráža od všetkého, čiže nestačí, že mi nesvieti do očí, treba filter...
@any_soj tiez sa pridavam k polaroidom, mam viacero a su super

@any_soj dm, lindex, kietla z druhej ruky sa občas najdu