Dilema vzťahu - písanie so známosťou zo slobodného života

23. apr 2025

Ahojte. Mám priateľa, sme spolu 2 roky. Milujem ho a plánujeme spolu budúcnosť. Všetko klape až na nejaké hádky ohľadom jeho rodiny.
No nastala vec. Mne napísala moja známosť zo slobodného života. Nechodili sme spolu, len sme proste boli spolu. Mne sa s tým človekom dobre píše, no začínam mysleut na iné. Ten človek ma fyzicky priťahuje ale psychicky vôbec.
Cítim sa zle že si s nim píšem, keďže priateľa fakt milujem. No neveim s tým prestať. ( máme 25/27)

janka_23
23. apr 2025

Bolo koze dobre išla na ľad tancovať...len tolko k tomu. Ak si nechceš uplne zničiť vztah tak s tým písaním prestaň.
A nemyslím ze priateľa skutocne miluješ, keby si ho milovala tak nerobíš veci ktorými ho môžeš zranit a ohroziť vás vztah

autor
23. apr 2025

@janka_23 tak prehodili sme pár sprav, nepíšem si s nim 24/7. Vidíme sa aj na spoločných akciách, takže zamedziť nejaky kontakt úplne sa nedá

janka_23
23. apr 2025

Tak mu povedz ze mas priateľa a nepríde ti správne aby ste si písali. Alebo pokracuj a garantujem ti ze o priateľa prídeš

autor
23. apr 2025

@janka_23 k tomu čo si ešte dopisala- nepíšeme si nič sexuálne alebo na takej vlne. To by som si nedovolila.
On vie že mám priateľa, poznajú sa no kamaráti niesu.
A ano môjho priateľa milujem, ken predstava že vy sme spolu neboli ma ničí.

niktooooo
23. apr 2025

priebeh života. dva roky zalubenost vyprcháva. A pri tom písanim s tým sruhým citiš take vzrušo taka žiadaná taký adrenalín. normalny priebeh v živote. teraz si musiš sama uvodmit ak maš nazvem to ,,bočne umysly,, alebo pocit taký že sa ti piše fajn atd tak možno stojí za uvaženie či s tým koho maš chceš budovat buducnost... alebo si druha vec uvedomit ok fajn je to tak ale chcem byt nadalaej so svojim priatelom a ovladnut emocie

autor
23. apr 2025

@niktooooo nemyslím na nič sexuálne ani nič tak. Iba sa mi s tým človekom dobre píše. S nim by som pár netvorila lebo viem že by to nevydržalo

lindusss2016
23. apr 2025

Priatela nemilujes. Len tolko k tomu... Zbytocne s nim planujes buducnost a motas mu hlavu. Zameraj sa na pritomny okamih. Ak si nedokazes poradit s touto tvojou laskou nelaskou, tak ten vztah s priatelom nema zmysel...

any_soj
23. apr 2025

Vieš koľko mužov ťa bude ešte fyzicky priťahovať? A mnohí aj psychicky. To je úplne normálne a v poriadku. V poriadku ale nie je, keďže si vo vzťahu, písať si s ním, prípadne predstavovať si dotyky s ním a podobne. Tak to proste nerob a hotovo. Príťažlivosť ovplyvniť nevieš. To, ako ju rozvíjaš, áno.

autor
23. apr 2025

@lindusss2016 ale milujem, poznám svoje pocity viac ako ty . A ten nadpis som dala lebo neviem čo iné by tam išlo

autor
23. apr 2025

@any_soj ja si ale nič s nim nepredstavujem, píšeme si kamarátsky nijak inak mierené

janka_23
23. apr 2025

Nejako si odporujes ked vo svojom prvom príspevku pises ze začínaš myslieť na iné 😉

any_soj
23. apr 2025

Tak potom je to uuuuplne ok 🙂 len pozor, aby to tak aj zostalo 🙂

autor
23. apr 2025

@janka_23 ano na iné, na ten čas čo sme spolu trávili

janka_23
23. apr 2025

A od nas chces akú radu? Však keď miluješ svojho priateľa tak s nim bud a s tym druhým to sekni. Alebo sa rozid s priateľom a buduj niečo s tým druhým. Keďže ako sama pises citis sa zle ze mas priateľa a pises s inym

autor
23. apr 2025

@janka_23 písala som že s tým druhým nechcem nič budovať. Lebo viem že by to nemalo budúcnosť. A priateľom sa rozísť určite nechcem.

janka_23
23. apr 2025

A radu chceš teda akú?

autor
23. apr 2025

@janka_23 chcela som sa vyspovedať??to človek nemôže ?

janka_23
23. apr 2025

Oki, tak si vyspovedana. Snáď ti to pomohlo 😉

autor
23. apr 2025

@janka_23 načo stále komentuješ? Svoje si si snáď povedala

janka_23
23. apr 2025

Ja sa môžem vyjadrovat k tomu k čomu chcem 😉 je to verejne diskusné fórum a tak ako máš ty potrebu sa tu vyspovedať ja môžem komentovať co ja chcem

yelena159
23. apr 2025

Či si to priznáš alebo nie, namotávaš na naňho. Hovoríš, že žiadne emocionálne city nie sú? Možno sú, len si to neuvedomuješ. Ak nie sú, tak určite budú, ak s tým nesekneš. Ale z tvojho úvodného príspevku a tvojích odpovedí usudzujem, že sa naňho namotávaš.

A ešte, predstav si, keby si tvoj priateľ písal s kamarátkou, ktorá ho fyzicky priťahuje. Čo by si spravila?

januska12323
23. apr 2025

Keď budeš chcieť písať kamarátovi napíš frajerovi.

domkakvet
23. apr 2025

Svojho priatela nelubis, ale si s nim iba preto, ze je to vyhovujuci partner.

mischy00
23. apr 2025

Načo si tu klameš? Nás môžeš ale seba nie. Keď ma raz niekto nezaujíma a nepotrebujem ho v živote, tak si nepíšeme. Maximálne na narodeniny....keď už potrebuješ kontakt.
Takže prišli trošku nové pocity, zamavalo to s tebou a teraz rozmýšľaš, ako to urobiť aby si aj priateľa mala , aj motýliky v bruchu cítila. Neboj, prejde to....keď prestaneš vypisovať, chvíľu budeš v pokušení a časom
postupne vyprchá a zabudneš

autor
23. apr 2025

@domkakvet ale lubim. Máme aj nezhody a nieje vyhovujúci tak ako si myslíš.

autor
23. apr 2025

@mischy00 ja si neklamem a pozerám sa na to ako to je. Nemám 15 aby som mala nejaké motýliky v bruchu pane boze

mischy00
23. apr 2025

Ale správaš sa tak....neviem s tým prestať. To znamená ze sa ti to páči. Tu len rozum musí zauradovat, inak to nepôjde. A nepaprč sa, chcem ti dobre. Mam už trošku viac rokov a zažila som vo svojom okolí, aj v rodine nejedno takéto " nevinné pisanie". Všetko začína nevinne 🙂

p.j.jacky
23. apr 2025

No buď prestaneš písať s kamosom a budeš pracovať na vstahu ktorý máš alebo to celé praskne a vstah môže stroskotať . Píšeš že nevieš prestať stym písaní , to mi príde že sa na panáčika namotavas ak by nie tak stym bez problémov seknes 🤷🏼‍♀️

komplikovana
23. apr 2025

fyzicka pritazlivost sa nerovna laske. Takze si staci uvedomit, co vlastne chces. Potrebujes toho cloveka vo svojom zivote? co ti vlastne pisanie s nim dava?

mimikarol
24. apr 2025

Tebe by sa páčilo keby si frajer písal s kamarátkou?