Aké máte skúsenosti s lymfodrenážou?
Ahojte žienky, prosím Vás aké máte skúsenosti s lymfodrenážou? Prípadne viete odporučiť niečo iné keď mám problém so zavodňovaním , hlavne dole nohy mám stále naliate.ďakujem
Záleží od toho ako veľmi, mne celkom pomohla aj strojova vo fitku. Dôležité je veľa piť, jesť bielkoviny a môžeš skúsiť aj voľno predajné veci typu forfemina.
aj strojová je ok, ale treba zobrať 10-20 procedúr ... mne to pomáha keď mám "ťažké" nohy ...
rucna urcite , a existuju aj cviky ktore podporia lymfaticky system ab asa nezadrziavala voda. samozrejme aj pit cistu vodu pripadne bylinky na dovodnenie - len pozor aby nemali negativny vplyv na lieky ak beries
ja mam dobru skusenost s rucnou. Strojova bola na mna agresivna a bolelo ma to. Pozri si k tomu caje na lymfu a odvodnenie a vibracnu plosinu. Da sa to kupit kupit.Pri tych cajoch treba potom doplnat elektrolyty.
Záleží od toho ako veľmi, mne celkom pomohla aj strojova vo fitku. Dôležité je veľa piť, jesť bielkoviny a môžeš skúsiť aj voľno predajné veci typu forfemina.
@michaela329 ja pijem vkuse čase, možno aj viac ako treba a aj tak mám stále tento problém, mám pocit, že priberám zo dňa na deň ..
@michaela329 ja pijem vkuse čase, možno aj viac ako treba a aj tak mám stále tento problém, mám pocit, že priberám zo dňa na deň ..
@1angelika a srdiečko máš ok? U mojej maminy to bol jeden z príznakov, že treba lieky.
@1angelika a srdiečko máš ok? U mojej maminy to bol jeden z príznakov, že treba lieky.
@michaela329 no pekne to ma ani nenapadlo..necítim nejaké kardiologické potiaže ale musím s týmto niečo urobiť lebo to nieje možné...nieje to určite z prejedania...možno nejaké hormonálne zmeny aj...perimenopauza..Ďakujem za radu

ak tak ručnu . treba viackrát ist
pripadne skus žihlavovy čaj , uprava stravy